2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylemekte fayda var, Murat Özyer geçen gün TRT Spor'a bağlandı. TBF'nin iki aylık sözleşme yapılan yabancıların ligde oynatılmasıyla 8 yabancı lisansı hakkının eksilmeyeceğine karar verdiğini söyledi. Bu maddeyle ilgili bazı soru işaretlerinin olduğunu ve hukuki manada bir kaç eksikliğin giderilmesini beklediklerini söyledi. Markoishvili'nin nasıl döneceğine bağlı olarak, transferimizin sezon sonuna kadar bizimle olup olmayacağını ekledi.

Söylemekte fayda var, Murat Özyer geçen gün TRT Spor'a bağlandı. TBF'nin iki aylık sözleşme yapılan yabancıların ligde oynatılmasıyla 8 yabancı lisansı hakkının eksilmeyeceğine karar verdiğini söyledi. Bu maddeyle ilgili bazı soru işaretlerinin olduğunu ve hukuki manada bir kaç eksikliğin giderilmesini beklediklerini söyledi. Markoishvili'nin nasıl döneceğine bağlı olarak, transferimizin sezon sonuna kadar bizimle olup olmayacağını ekledi.

Yani Hairstone, transferi gerçeleşse bile sezon sonuna kadar bizimle kalmayabilir gibi bir ihtimal mi var, yanlış mı anladım?

Aynen öyle. Markoishvili'nin parkeye nasıl döneceği belirleyici olacakmış.

Yani Hairston maksimum 2 ay ligde oynarsa, 8 yabancı hakkından birini kullanmış sayılmayacak.

Hairston gibi bir adamın transferinde yabancı kontenjanı durumu gözetilmemeli.Bu durum için bu transfer bekletiliyorsa büyük saçmalık.Gerekirse 8 yabancıdan biri olarak sayılmalı.Bu sene değil diğer senelerde de Galatasaray'da olması gereken bir transfer

http://www.tbf.org.tr/docs/default-source/mevzuat/yonergeler/yonerge-degisimleri.pdf?sfvrsn=4

Son çıkan yönerge bu ...Marko'nun yerine Hairston gelecek yani neyi kovalıyor Özyer acaba iki ay falan ben anlamadım...Bizi zorlayacak tek madde bu yönergede şu :
(iii) Tutarı; sportif sakatlanmaya maruz sporcunun toplam sözleşme tutarından % 10 daha fazla olamaz.

Bi yönetici fazlasını verecek cepten artık üstünü resmi gösterecekler..Ondan 450 bin dolar falan diyorlardır Malik'in kontrata zaten..Malik yoksa bırakıp gelmez kontratını
Başka bir mevzuat varsa bildiren olursa sevinirim..

Hairston Gelip Engin Atsür'de iyi dönerse işte o zaman Bonsununda iyi olması ile çarklar iyi döner ve eski formumuzu yakalarız ki hairston domercant'inde formunu yukarı çekecek.

Furkan ve Cenk iyileşmis, Engin de 2 hafta sonra oynayabilir duruma gelecekmis.

Bunlar güzel haberler. 1-2 ay sonra cok başka bi durumda olacağız gibi geliyor bana

Malik'in Persembe İstanbul'da olmasi bekleniyor.

Furkan-Pops / Malik-Cenk ikilileri cok iyi olacak insallah.

Arroyo icinse: Engin'in nasil donecegini bilmedigimizden dolayi daha cok Ender'in form tutmasina ihtiyacimiz var. Ender'den belirli seviyede katki gelmeye baslarsa, cok farkli seyler konusabiliriz.

İki numara pozisyonu icinse erkenden asip kesmeye gerek yok. Domercant icin sadece play-off lari dusunuyorum. Akliniza Shane Battier 2012 NBA finali gelsin. Goksenin ise cabaliyor ama simdilik olmuyor. Ama cabalari er gec, az veya cok sonucunu verecek insallah.

Ersin Dagli ise takimimizin iki yildir gizli yildizi. Erceg icinse dua edip sonucunu Rabbimize birakalim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...