Tamam o zaman bize imzalaması an meselesidir.
EA7 bugun serbest birakmis Malik'i.
Kaynak ne acaba?
Bana kalırsa 3 numaraya Yotam Halperin ya da Donta Smith de uygun olabilir. Ayrıca bileği çok düzgün olan Mark Payne, Unics ten Luke Harangody veya Ronald Dupree de olabilir. Yazdıklarımdan Halperin hariç diğerleri oldukça atlet ve pozisyonlarına göre fizikli oyuncular(Dupree yaşlandı gerçi).
Gani lawalı açıkladı milano bakalım biz ne zaman açıklayacağız hairstonı ergin ataman ufak pürüzler olduğunu söylemiş
Söylemekte fayda var, Murat Özyer geçen gün TRT Spor'a bağlandı. TBF'nin iki aylık sözleşme yapılan yabancıların ligde oynatılmasıyla 8 yabancı lisansı hakkının eksilmeyeceğine karar verdiğini söyledi. Bu maddeyle ilgili bazı soru işaretlerinin olduğunu ve hukuki manada bir kaç eksikliğin giderilmesini beklediklerini söyledi. Markoishvili'nin nasıl döneceğine bağlı olarak, transferimizin sezon sonuna kadar bizimle olup olmayacağını ekledi.
Yani Hairstone, transferi gerçeleşse bile sezon sonuna kadar bizimle kalmayabilir gibi bir ihtimal mi var, yanlış mı anladım?
Aynen öyle. Markoishvili'nin parkeye nasıl döneceği belirleyici olacakmış.
Yani Hairston maksimum 2 ay ligde oynarsa, 8 yabancı hakkından birini kullanmış sayılmayacak.
Söylemekte fayda var, Murat Özyer geçen gün TRT Spor'a bağlandı. TBF'nin iki aylık sözleşme yapılan yabancıların ligde oynatılmasıyla 8 yabancı lisansı hakkının eksilmeyeceğine karar verdiğini söyledi. Bu maddeyle ilgili bazı soru işaretlerinin olduğunu ve hukuki manada bir kaç eksikliğin giderilmesini beklediklerini söyledi. Markoishvili'nin nasıl döneceğine bağlı olarak, transferimizin sezon sonuna kadar bizimle olup olmayacağını ekledi.
Kime söylemiş hocam, bir de kaynak verirseniz sevinirim
Furkan ve Cenk iyileşmis, Engin de 2 hafta sonra oynayabilir duruma gelecekmis.
Bunlar güzel haberler. 1-2 ay sonra cok başka bi durumda olacağız gibi geliyor bana