2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygısızlıktır, Oyuncular para alamazken Transfer konuşmak. Bu başlık uzun süre pasif kalmalı...

Emre geçen yılda basketbolcular ihtarname çekerken Marko transferini yapmıştı yönetim... Geçen sene ben o duruma çok kızmıştım asıl... Söylediğinde haklısın tabi ama bu kadar kurumsallaşmadan bahsedip 3-4 ay ödeme yapamayacak kadar hesap kitap yapamayanlar kimse onlar utansın...Zaten uzun bir süredir burada kimse bu yıl transfer yapalım demiyor...Herkes bütçenin aşıldığının farkında....Gelecek sene Erceg hariç bütün kontratlar bitiyor gelecek seneye dair kimler olabilir muhabbet ediliyor yani...

Emre geçen yılda basketbolcular ihtarname çekerken Marko transferini yapmıştı yönetim... Geçen sene ben o duruma çok kızmıştım asıl... Söylediğinde haklısın tabi ama bu kadar kurumsallaşmadan bahsedip 3-4 ay ödeme yapamayacak kadar hesap kitap yapamayanlar kimse onlar utansın...Zaten uzun bir süredir burada kimse bu yıl transfer yapalım demiyor...Herkes bütçenin aşıldığının farkında....Gelecek sene Erceg hariç bütün kontratlar bitiyor gelecek seneye dair kimler olabilir muhabbet ediliyor yani...

Haklısınız Ergin Ataman yanlış tercihler yaptı bence. Erceg, Macvan, Marko olsun bunlar kısa vadede fayda getirebilirlerdi ama uzun vadede bir şey olmazdı. Marko hariç kısa vadede fayda getirebilen de olmadı.

Biraz hareketlendirelim burayı.

Bir adet uzun alabilirmişiz. Muhtemelen sadece Euroleague için olacak ama yine de rotasyonu merak etmiyor değilim.

Biraz hareketlendirelim burayı.

Bir adet uzun alabilirmişiz. Muhtemelen sadece Euroleague için olacak ama yine de rotasyonu merak etmiyor değilim.

Aklıma bir kaç soru geldi böyle bir durum var ise ağabey;
1-Ersin'in gelmesi mi gecikecek yoksa Macvan'in mi?
2-Hoca Erceg ile sıkıntı yaşayacağının farkına mi vardi ?

Mümkünse Ersin geç gelecekse ya da sağlam Dönecekse şutu olan bir ve savunmasi iyi bir 4 numara. Eğer Ersin sağlam donmeyecek ise pota altında Ndong gibi bire bir oyunu iyi olan ve şutu da sağlam olan bir 5 numara olsun.

Tabi bu zamanda böyle kaliteli isimler nerden bulacagiz orası ayrı.

Ah Ndong ah :(

İke Diogu'yu kapıp getirsinler işte.Bize 4-5 oynayan bir isim lazım.Benim beğendiğim,underrated bulduğum bir isim Diogu.Ciddi katkı verir Euroleague'de hem 4 hem 5 numara olarak

Bonsu-Furkan-Erceg-Macvan-Dudley varken üstüne bir uzun daha istemek.. Bu kadar combo guard problemimiz varken..

Niteliksiz kalabalık.Hoca istediğinde haklı bence.Tabii bu niteliksiz kalabalığı onun oluşturduğu da ayrı bir gerçek.Macvan-Erceg sert maçlarda katkı verecek çapta oyuncular değil.Bonsu da 2 sene önceki Bonsu değil.Dudley'nin ne zaman döneceği meçhul.Furkan'ı çok severim ribaunt ve savunma kabiliyeti tamam da hücumda çok çok kısıtlı bir isim.Toparlarsak Furkan-sağlıklı Dudley katkı verir,Bonsu da kısmen desek 2,5 kişi eder.Pota altında net sorun var

Carroll, Weems, Dragic vs. alınabilir oyuncular ancak seneye Euroleague'de olup olmayacağımız belli bile değil.O yüzden şimdi alma ihtimalimiz olan transferleri konuşmalıyız bence, Ergin Hoca'nın dediği uzun transferini mesela.Eurocup'ta işe yarar uzun bulabilir miyiz acaba yada D-League'den oyuncu alabiliriz.

İlgilendiğimiz isim UCAM Murcia'dan Kim Tillie imiş.

1988 Fransa doğumlu 4-5 pozisyonunda oynuyor.

Sezon ortalamasi;
14 sayı 5.7 ribaund.

Daha detaylı tanıyan ağabeyler var mi acaba ?

İlgilendiğimiz isim UCAM Murcia'dan Kim Tillie imiş.

1988 Fransa doğumlu 4-5 pozisyonunda oynuyor.

Sezon ortalamasi;
14 sayı 5.7 ribaund.

Daha detaylı tanıyan ağabeyler var mi acaba ?

Tillie ile ilgileniyorsak bu Macvan'dan değil Erwin'den pek verim alamayacağımız anlamına gelir bence..Çünkü Erwin'e daha çok benzeyen bir oyuncu...Orta mesafelerde çok başarılı...Hızlı koşan bir oyuncu ve fast breaklerde oldukça etkili...İkili oyunlarıda fena değil...Ama hatırladığım kadarıyla sertliği ve ribaund özelliği vasat...Ama İspanya'da 5.6 ribaund ortalamasıda fena değil...Biraz geliştirmiş olabilir kendini...Eurolegue'de elimizdeki uzunlardan fazla katkı vereceğini sanmıyorum ama Erceg dışında savunmayı dışa çekecek bir uzun daha istiyor heralde Ergin Hoca...Orta mesafesi Erwin kadar iyi çünkü...

Bence Tillie transferi olursa TOP 8'i ne kadar istediğimizi gösterir.. Ersin'in hemen dönemeyeceği belli olduğu gibi Macvan da sakatlandı.. Bence TOP 8 'e konsantre olmak daha mantıklı, çünkü görünen o ki ligi muhtemelen 4. bitireceğiz.. Böylece Banvit ile yarı final serisi Euroleague için kora kor geçerken, Türkiye'den de Euroleague'e 3 takım katılma şansı çok daha aratacak..

Euroleague için bir de combo guard ihtiyacımız var, ucuz yollu sene başındaki Walker bile olabilir..

Evet pota altından kolay sayı yiyoruz ama bence kesinlikle şutör transfer etmemiz lazım,3'lük konusunda sıkıntı yaşıyoruz,arroyo dışında kısalardan skor katkısı gelmeyince kazanamıyoruz,ender dışında bu katkıyı veren yok,mutlaka şutör gerek pota altı idare edilebilir,erceg'i alıp hata yaptık bedel ödüyoruz şimdi onun yerine marcus slaughter transfer edilebilirdi sezon başında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...