Ben de seneye çok transfer yapılıp takımın baştan yapılanması vs gerektiğini düşünmüyorum, Türk rotasyonumuz bence ülkenin en iyisi, bazı Avrupa maçlarına bile 2 Türk oyuncu ile çıkıyoruz, bu çok güzel. O nedenle takıma 1 yıldız transferi yapıp yabancı alacaksak bile genç, hırsıl, geleceğe yatırım olabilecek oyuncuları kadromuza katmamız gerektiğini düşünüyorum. Daha önce kısa bir liste yapmıştım. Takip edebildiğim kadarıyla ki sene başından beri beğendiğim bir oyuncu ama istikrarını ve dişli rakiplere karşı performansını merak ettiğim Justin Carter'ın takıma çok faydalı olacağını düşünüyorum ki tam olarak yabancı ihtiyacımızın olduğu 3 numara oynuyor, 1-2 seneye de Türk olabilecek 27 yaşında bir oyuncu (devşirme kurallarını net bilmesem de 4ncü yılı ülkemizde bu sene). Bunun dışında Dusan Cantekin pota altına 3ncü alternatif olarak eklenebilir bence. Yani 1 numarada Arroyo-Gordon-Ender-Engin 2 numarada Hairston-yeni transfer- Sinan-Göksenin 3 numarada Cenk-Carter 4 numarada Erceg-Macvan-Ersin 5 numarada yeni transfer-Furkan- genç bir pivot ile gayet dengeli bir kadromuz olacağını düşünüyorum ben tabii eğer bu geniş kadroda Türk oyuncular yeteri kadar süre alıp formlarını kaybetmezlerse. Şu an Ender ve Sinan'a çok kızılıyor olabilir ama ben bunun tamamen teknik ekip hatası olduğunu düşünüyorum, gerçekten kapasite ve kalitelerine göre çok az süre alıyorlar ve hem güvenlerini hem formlarını kaybediyorlar hem de oyunda oldukları kısa süre içerisinde kendilerini göstermek için saçma sapan işlere giriyorlar haklı olarak.