2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarou güzel hamle olur ama ben kısa da istiyorum. Lütfen ünal aysal el atsın. Yarou-kelati beraber gelsin :) ya da telekom bonn'da oynayan jared jordan. Belki de erick green.

Furkan ilk 5 çıkmalı, arkasında hem 4 hem 5 numarada katkı verecek Lampe gelmeli.

Nando De colo da hem 1 hem 2 numarada katkı verir.

Gordon, Hairston, Macvan kalması gereken diğer yabancılar.

Hairston ve Macvan, Oktay Mahmuti ile 2 seviye yukarı çıkar.

Seneye yerli oyuncular hariç tüm yabancılar gönderilmeli. Arroyo'da buna dahil. Arroyo'nun aldığı para çok fazla ve yaşı da 35 oldu artık eski hızını kaybetti takımı frenliyor adeta.
Eğer 6 yabancı kuralı gelecekse sadece Hairston 6. yabancı olarak kalabilir.
Koç konusuna gelince Royal G.Antep koçu Jure Zdovc favori adayım.

Allah aşkına artık arroyo yu kötülemekten vazgeçin ne yapsın daha adam. Tek başına gayette iyi oynuyor bence seneye yanına onu rahatlatacak bir oyun kurucu ile devam edilebilir.

Ünal Aysal var olduğu sürece ben Oktay Mahmuti'nin bu takımın başında tekrar yer alacağını sanmıyorum. Bu yüzden mesajlarımızda Oktay Mahmuti ifadesini kullanmak gereksiz tartışmalara yol açabilir. Gelmesi bana göre imkansız olan bir koçu transfer başlığında dile getirmemek daha yerinde bir karar olur.

Eskiye dönmeye felan gerek yok, Pashutin gelecek, dertler bitecek!

Takım sporlarında her zaman istikrardan yanayımdır, bu yuzden en az 1 sene daha Ergin Hoca ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama Ataman kesin gidecek yerine kim gelsin diye sorarlarsa, benim favorim Pashutin. Kazan ve Kuban'da çok önemli işlere imza attı ve iyi bir basketbol felsefesi olduğunu düşünüyorum. Bence winner bir koç...

Bjelica da bonservis ödendi diye biliyorum zaten Barcaya gidecekti son anda geldi FbÜlkere.

Ha Kleiza için de Oly,Cska,Barça adı geçti ama koçumuz bize önerildi ama tercih etmedik dedi.Bir de Kleizanin aldığı maaş meselesi var.Turk basini 3.3 alıyor yıllık derken Sportando ve Eurohoops 2 yıl 3.7+bonuslar diyor.Ercege de sanırım 1 civarı veriyoruz.Eger Kleiza 1.8 civarı alıyorsa aradaki fark için kendisini tercih etmemek yazık olmuş.Tabi ki sakatlık sorunu vardı ama Erceg de Cskadan sakat sezonun ardından geldi.Aradaki 700 800 bin fark Kleiza için hayli hayli verilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...