2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulunduğumuz ortam bizi parkenin ve oyunun dışında şeyler konuşmaya itiyor, bunu anlayabiliyorum. Ama önümüzde sezonun en önemli dönemi varken, kazanıp kaybedenin ortaya çıkacağı dönemlere daha gelinmemişken, sanki bu sezon bitmiş gitmiş gibi konuşmanın çok da bir anlamı olmuyor, bu kadar erken beyaz bayrak çekmek de bize yakışmıyor.

Gelecek sezon mümkünse Arroyo hariç yabancı kalmasın. Mümkünse o 4 numara hemen gitsin.. oynasa da farketmiyor, oynamasa da.. hatta oynamaması daha yararlı. ben hiçbir oyuncudan bu kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum.

Moss benim Avrupa'da ki favori 3 numaram gelirse çok sevinirim keza Langford'da çok beğendiğim bir skorer çok sevinirim.Seeye artık yabancıları iyi seçelim Arroyo kalsın Gordon denensin geri kalana güle güle densin yabancı sınırının durumuna göre cüzi bir miktara Macvan'da kadroda tutulabilir Macvan+ Atletik 4 numara kombinasyonu yapılabilir

Kleiza ne yapmış arkadaşlar iki maç oynadı diye hemen iyi transfermi oldu...6 aydır yatıyordu adam...Sezon sonu belli olur ne alıp ne verdiği...

Kleiza Kleiza gibi oynuyor sanki aylardır :) Tutturmuşsunuz bi Kleiza.. Ben de yabancıların iyi seçilmesi taraftarıyım, artık sağlam atışlarla iyi bir kadro planlaması ve özellikle SAĞLIKLI oyunculardan temiz bi kadroyla süper işler yaparız. Tabi sezon henüz bitmedi, bu sezonu silip atmış gibi konuşmayalım.

Moss bence aradığımız 3 numara asla değil. Savunması iyi fakat hücum gücü yetersiz.
Mümkünse oyunun 2 yönünü iyi oynayan oyuncular bulmak lazım. Ama transferde her zaman yapılması gereken ilk şey 1 ve 5 numaralarını doğru seçmek.
Alınması gereken şimdilik ilk oyuncu 1-2 pozisyonu için Zoran Dragic iyi olur gibi geliyor. Yanına da Nick Calathes müthiş olur.

Kleiza potansiyelinin yarısıyla oynamasına rağmen Macvan ve Erceg'i ikiye katlar. Allah aşkına yapmayın. Her transferde karavana attık bu sene.

KLEIZA, LINAS - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

Furkan istatistikleri gösteriyorsun Kleiza'nın...Bende istatistiklere çok değer veririm ama Erceg'in verimlilik puanı Kleiza'dan daha yüksek istatistiklere bakarsak ..İstatistikler yanıltıyor bazen insanı..Erceg geldiğindede karşıydım hala da beğenmiyorum...Kleiza ligimize gelmiş en kaliteli ve yetenekli oyunculardan biri olmasına rağmen bu sene çoğu maçta hiçbir şey yapmadı, özellikle savunmada..2-3 hafta öncesine kadar kendi taraftarları yılın transfer balonu diye yazdılar forumlarında...Bizim transferlerimizi yerin istediğiniz kadar hakkınız var...Ama iki hafta iyi oynadı diye Kleiza ile gelmeyin lütfen...Bundan sonra Kleiza çok büyük işler yapabilir ihtimal var son çıkışyla ama şu ana kadar takımına katkı sağladığı maç sayısı 5'i geçmez...

Moss'u bende istemem açıkcası hücum yönü güçlü bir oyuncu daha iyi our.Calathes ise bana göre sadece hayal çünkü Amerika'ya ailesiyle yaşamak için gitti ve sürede alıyor buraya dönmesi için bir neden yok.Dönsede Cska,Barcelona gibi takımlar bize bırakmaz kaparlar zaten.

Furkan istatistikleri gösteriyorsun Kleiza'nın...Bende istatistiklere çok değer veririm ama Erceg'in verimlilik puanı Kleiza'dan daha yüksek istatistiklere bakarsak ..İstatistikler yanıltıyor bazen insanı..Erceg geldiğindede karşıydım hala da beğenmiyorum...Kleiza ligimize gelmiş en kaliteli ve yetenekli oyunculardan biri olmasına rağmen bu sene çoğu maçta hiçbir şey yapmadı, özellikle savunmada..2-3 hafta öncesine kadar kendi taraftarları yılın transfer balonu diye yazdılar forumlarında...Bizim transferlerimizi yerin istediğiniz kadar hakkınız var...Ama iki hafta iyi oynadı diye Kleiza ile gelmeyin lütfen...Bundan sonra Kleiza çok büyük işler yapabilir ihtimal var son çıkışyla ama şu ana kadar takımına katkı sağladığı maç sayısı 5'i geçmez...

Tabiki istatistiklerin çok bir şey ifade etmediği doğru ama takıma en azından zararı yok. Erceg'i karşısına alan o maçın en skoreri oluyor. Alex Tyus gibi pasif bir adamı bile tutmayı beceremedi. Yapmıyor işte, herkes bir şeyler yapmaya çalışırken Erceg 5 dakika olsun savunma yapmıyor. Kleiza böyle değil ama sorumluluk alması gereken maçlarda savunmayı da yapıyor, hücumu da en iyi şekilde yapıyor.

O kendi taraftarlarının sporu ne kadar bildiğiyle alakalı. Kleiza'nın 2.5 yıldır sakatlıklarla uğraştığını unutmadan yorum yapıyorlar. 20 dakika ortalamayla oynuyor.

Hoca çıkıp konuşmayacak o zaman Kleiza'yı önerdiler istemedik diye. Sorarlar adama Erceg için mi reddettin Kleiza'yı diye. Erceg takıma zarar. Oynamasa katkısı daha çok olur. Sorun bu.

Biz Temmuz ayından lig başına kadar yazdık Jawai-Erceg olmaz denemesi bile büyük tehlike. Ne oldu sezonun ortasında savunma yapmayı beceremeyen zırt pırt sakatlanan 2 tane uzunla kaldık. Şampiyon olup bu kadar kötü transfer yönetimi yapmak ayrı bir yetenek olabilir tabi.

Şu Lampe'yi getirin artık. Furkan ile birbirlerini harika tamamlayacaklar.

Nba'den kopartılabilecek olası Avrupalı ise De colo'dan başkası değil. Nba yapmadan önce bizimle de adı çokça anılmıştı.

Calathes olsa harika olur ama hem NBA'de fena süreler almıyor hem ailevi nedenler var hem de Avrupa'ya dönecek olsa bizden daha istekli ve paralı müşteriler bulur tahminim.

Teodosic ise keşke gelse ama onun hakkında FbÜlker ile sezon sonu imzayı çoktan attı diyenler bile var.

Yabancı tercihlerimizi Euroleague'a katılıp katilamama durumu belirleyecek bence.Yine El olursa bütçe iyi olur.Oyle olduğunu varsayarsak güzel tercihler yapmak lazım.Sakatlık konusunda seçici olmak lazım 2 kere başımız yandı malum.Arroyo-Gordon hariç belki Hairston yabancı kalmasa fena olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...