2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nocioni'de hemfikir miyiz beyler ?
Az biraz Goudelock da işliyorum madem. Zaten çoğu insanın takibindeymiş burada. Lakers çocuğudur neticede özü sözü birdir :p
Bu Paratizan'daki Lauvegne hakkında ne düşünüyoruz ? Yani alınabilirliği hakkında bir somut veri var mı elimizde .
Dubljevic olmazsa ben olsam Eliyahu'yu alırım diyecektim ama Dudley olmazsa bu uzunlar şut filan atamaz. O yüzden bu devşirme mevzusu rotasyonumu da karıştırdı.

ruhumu mu okuyorsun nedir :):) aşağı yukarı hep istediğim isimler :)

Goudelock ve Lauvergne SummerLeague'de şansını deneyecekmiş. Dubljevic de kontrat uzattı Valencia ile.

Bu devşirme olayından Emir sıyrılmaz mı milli oyuncu olduğu için? Dudley, Ali Karadeniz'e falan patlar.

İsterlerse halledebilirler tabi Fenerbahçe yeter ki istesin,fakat altyapısını buradan almadığı için bildiğim kadarıyla milli takımlarda izin verilen 1 devşirme kontenjanından oynuyor Emir,yani aslında Dudley de milli takıma çağırılabilir fakat bu hak Emir'den yana kullanılıyor o yüzden yerli değil devşirme statüsünde.Örneğin Nikolov türk statüsünü kazanırsa,aynı Ersan gibi Mirsad gibi altyapısını burada almış olacağı için yerli statüsünde oynayacak,devşirme olarak değil,Türk Milli takımını seçtiğinde de Nikolov-Emir aynı anda oynayabilecek,1 devşirme kuralına takılmayacak.

Benim bildiklerim bunlar,eğer hatam-yanlış yazdığım birşey varsa düzeltin lütfen,herkes bilgilenmiş olur

Gordon konusunda biraz duygusal davranıyor olabilirim ama sakatlanınca anladım, müthiş bir savunmacı. Ve nasıl derler aslında bizde ilik tuttu.

İlk sakatlananı şutlayalım o zaman takımdan, bunlar robot çünkü insan değiller. Hadi Jawai, Marko, Engin flan anlarım da Gordon ilk kez sakatlandı.

Az biraz Goudelock da işliyorum madem. Zaten çoğu insanın takibindeymiş burada. Lakers çocuğudur neticede özü sözü birdir :p
Bu Paratizan'daki Lauvegne hakkında ne düşünüyoruz ? Yani alınabilirliği hakkında bir somut veri var mı elimizde .
Dubljevic olmazsa ben olsam Eliyahu'yu alırım diyecektim ama Dudley olmazsa bu uzunlar şut filan atamaz. O yüzden bu devşirme mevzusu rotasyonumu da karıştırdı.

Lauvergne Partizanla sanırım 1 yıl daha sözleşmesi var. Bu sezon baya bir takdir topladı. Ribaundlar özel alanı. Hucumda da çeşitliliği var. NBA deneyecek gibi.

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=004194

Ama ben Hamilton'u isterim neden istediğimi'de yukarıda belirttim. Pota altı savunması çok önemli bizim için. 4 numara için Doellman'ı isterim ama Real'e gidiyor. Dubljevic ise Valencia ile imzaladı. Vermezler. Onu'da unutun. 4 numara'da dış şutu olan Nick Medley'i isterim ? Siz ne düşünürsünüz ? (PF: Ersin,Kerem,Medley)

Bence Arroyo'da olmalı. Sizce ?

Ergin Hoca kalırsa 4 numara için yine şutör isim bakacaktır..Boşuna atletik güçlü oyuncu hayali kurmayalım...Bana kalsa ben Derrick Brown'u tek geçerim, sözleşmeside bitiyor...Ama Avrupadaki şutör 4 numaralar içinden en iyisi Hakkı'nında söylediği gibi savaşçılığı ve diğer özellikleride düşünülürse Medley...Erceg kesin kalır ama elden çıkaramayız o sözleşmeyle...1m euro civarı bir para alıyor benim bildiğim...

Goudelock ekstra show yaptı bugün 32 verimlilik puanı... :) Benimde desteğimi almaya başlıyor bu transfer :))

Arroyo - Goudelock - Nocioni etti 3. Arkaya terso tipli uzunlar koymazsak savunmamızı yerler bence. Bu 3lü tatlı bir üçlü ama savunmada pisliklerinin pota altında temizlenmesi lazım. Hele öyle hücum ribaundu filan verirsek bu üçlüyü mundar ederiz.

Bencede Moss iyi adam...Boş şut kaçırmaz, iyi savunma yapar, içeriye yardım eder...Çok yetenekli değil ama bütün pis işlere yardım edip cezayıda keser...Bütün yükü uzunlara yıkmak çoğu takımda hüsran oldu bugüne kadar...

O zaman da Arroyo hücumda yalnız kalıyo diye yırtınma ihtimalimiz var. Beyler bu işi hocaya mı bıraksak ? :p
Ama bence kontenjan denen olgunun olduğu yerde bence yabancı oyuncularda yaratıcılık konusunda daha beklentili olmalıyız. Çünkü Türk oyuncularımız oyunun belli yerlerinde iyi olan ama Ender dışında yaratıcılığı düşük oyuncular. Gerçi bu bütün Türk oyuncular için geçerli bu seviyede olan :/

Seneye 6+6 sistemi gelebilirmiş. Bu durumda yabancılar kadar Türklerde değerli hale geliyor.

Yabancılar; Arroyo-Goudelock-Nocioni-Gordon-Medley-Hamilton

Türkler; Ender-Cenk-Furkan-Kerem-Sinan-Orhan-Tutku

Şuanda Ersin devşirme ama bu sistem gelirse Ersinin durumu nolur bilmiyorum. Ama Ersin çok önemli oyuncu. Ayrıca sahada 4 yada 5 oyuncu aynı anda sahada olabilirmiş. (Tam belli değil) Takımlar bir sezonda 10 yabancı bulundurulmasını istemişler ama zannetmem. Yine sayı 8 olur. Ayrıca yabancı oyuncuların yurtiçi transferinde istenen bonservisin kalkmasını talep etmişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...