2 kıta dışı FİBA kuralıdır da Türkiye Liginde uygulanan bir kural değil.
Nerden bu konu açıldı anlamadım.Türkiye Liginde 5 yabancının 1 tanesi Avrupalı olmak zorunda diye biliyorum.
Benim bildiğim bu sınır amerikalılar icin geçerli.
Nerden bu konu açıldı anlamadım.Türkiye Liginde 5 yabancının 1 tanesi Avrupalı olmak zorunda diye biliyorum.
Konuyu ben açtım. Sorum da BBL ile ilgili değil Euroleague ile ilgili.2 kıta dışı FİBA kuralıdır da Türkiye Liginde uygulanan bir kural değil.
Benim bildiğim bu sınır amerikalılar icin geçerli.
Evet Mehmet Bey Ndong Alman, Hawkins Gordon , Arroyo aynı anda avrupa kupalarında oynamadı zaten...Jawai'nin ingiliz pasaportu var bu arada...Bizim oyuncuların bir kısmının Avrupa pasaportları var anladığım kadarıyla. Geçen sene önce Hawkins, N'Dong, Gordon daha sonra Arroyo oynadılar. (En az birinin Avrupa pasaportu olmalı)
Bu sene Arroyo, Jawai, Gordon üç kıta dışı oluyor. Bunlardan biri Avrupalı mı bilemiyorum.
Evet Mehmet Bey Ndong Alman, Hawkins Gordon , Arroyo aynı anda avrupa kupalarında oynamadı zaten...Jawai'nin ingiliz pasaportu var bu arada...
Belki Hawkins'in bir Avrupa pasaportu olabilir. (İtalya belki)Hawkins-Arroyo-Gordon Aynı anda oynadı geçen sezon avrupa maçında.
Galatasaray Medical Park 74 - Unics Kazan 80 - 09.01.2013 20:34 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org
hepsinin kalması macvanın gitmesi gerekPlaninic-gordon-arroyo-domdomdan hangisi gider
Öyle olsa kural 2 Amerikalı demez miydi? Oysa kıtadışı 2 oyuncu diyor kural.
Hawkins-Arroyo-Gordon Aynı anda oynadı geçen sezon avrupa maçında.
Galatasaray Medical Park 74 - Unics Kazan 80 - 09.01.2013 20:34 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org