2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimalle kadromuz

PG: Arroyo-Ender Arslan-Engin Atsür*
SG: Jamont Gordon-Sinan Güler-Göksenin Köksal
SF: Henry Domercant- Markoishvili-Cenk Akyol
PF: Zoran Erceg-Ersin Dağlı
C : Nathan Jawai- Furkan Aldemir

şeklinde olacak. Kısalar iyi gibi eğer Domercant ve Göksenin sakatlık sorunu yaşamazsa, ve ekstra bir talihsizlik yaşamazsak.Ancak aynı şeyi uzunlar için söylemek söz konusu değil.Uzun rotasyonuna mutlaka yerli bir oyuncu takviyesi şart ama bu isim Mutlu Demir falan olmamalıydı.Macvan kadroda tutulup Ersin 5 rotasyonuna katılabilir ama Erceg gelirse kadroda tutmayız herhalde.

Birisi Yalçın DÜMER'e beni takip etmesi gerektiğini söyler mi? eskidi bu haber artık,şişman kadın sahneye çıkıyor hadi bakalım.

abi şöyle yapalım: Yalçın Dümer seni takip etsin, sende İsmail Şenol'u :)
adam 2 senedir ne söyluyorsa (yöneticilerin, takım sorumlularının veya özyer gibilerin yalanlamasına rağmen) gerçekleşiyor..
spanoulis için haklı çıkmanı çok ama çok isterdim, hatta baya ümitliydim ama az önce maalesef resmi imza attığını öğrendik..

Spa olsaydı spa-gordon-marko-domercant-erceg-jawai olurdu yabancı rotasyonu ama Arroyo olursa Spa'nın yerine veya başka birisi(Planinic) tek başına götüremez diye düşünüyorum.Bu yüzden Arroyo+Planinic olması daha mantıklı olur.İkisi beraber olursa yabancı rotasyonu 7 kişi olur ki burada da hangi oyuncunun gideceği sorun olacak gibi.

Macvan nereye gidiyor beyler adamın 800 bin euro(1.2 milyn dolar) kontratı var +Maccabi'ye by-out için 250bin euro'da vermiştik.Avrupada bu kontratı Macvan'a bırak vermeyi yarısını biz verelim yarısını siz verin diyecek 2 3 Rus takımı hariç takım yok.

Benim tahminim Sinan,Mutlu,Jawai geldi,Spa gelmiyor,Erceg Cska ile kontratında anlaşıp fesh edebilirse bize gelir,Planinic 10 15 gün önce ilk tercih olsaydı gelirdi şimdi piyasa kızıştı belirsiz durumda şuan.Takımdan gidende olmaz...

abi şöyle yapalım: Yalçın Dümer seni takip etsin, sende İsmail Şenol'u :)
adam 2 senedir ne söyluyorsa (yöneticilerin, takım sorumlularının veya özyer gibilerin yalanlamasına rağmen) gerçekleşiyor..
spanoulis için haklı çıkmanı çok ama çok isterdim, hatta baya ümitliydim ama az önce maalesef resmi imza attığını öğrendik..

Fırat o kadar ümitliydim ki! hele son 2 gün ama adam düzenini bozmak istemedi,3 yılda oly den 1,5 milyon euro fazla verdik vergisiz ama son anda olmadı çok üzüldüm.

Fırat o kadar ümitliydim ki! hele son 2 gün ama adam düzenini bozmak istemedi,3 yılda oly den 1,5 milyon euro fazla verdik vergisiz ama son anda olmadı çok üzüldüm.

valla abi o ümit bende de o kadar fazlaydı ki ve kendimi o kadar çok geleceğine kaptırmışım ki, imzayı gördüğüm halde kabullenmek istemiyorum..

neyse sağlık olsun, EL'deki grubumuzdaki spanoulis-arroyo kapışmasını sabırsızlıkla bekliyorum artık..
şu andan itibaren tek isteğim macvan yerine erceg değilde chuck davis'in alınması.. hadi hayırlısı..
bu sene sayemizde avrupa hem seyirciye hem basketbola doyacak inşallah..

PG : Arroyo,Engin/Ender,Planinic
SG : Sinan,Domercant,Göksenin
SF : (Domercant),Cenk,Marko
PF : Kerem,Ersin,Erceg
C : Furkan,(Ersin-Kerem),Jawai

Erceg,Planinic,Kerem gelsin yeterli bence.

Arroyo + Planinic fazla lüks kaçar, bütçede de sıkıntı yaşatabilir gibi geliyor. İlla o tarz bir guard takviyesi yapacaksak Saras'ı çok daha makul ücretlere bağlayabiliriz, yeri geldiğinde girer oyun değiştirir.

Geçen gün de yazmıştım, ben olsaydım Spanoulis'le falan uğraşmaz, Planinic'e imza attırırdım. Planinic kaçarsa işte o zaman çok üzülürüm ve öfkelenirim.

Biz bir ay uğraştık, Olympiakos 6 saatte ikna etti adamı. Olmayacak duaya amin demenin alemi yoktu, olan harcadığımız zamana oldu.

Ayrıca Erceg, Arroyo ve -umarım- Planinic'in asistlerinden çok ekmek çıkarır, Macvan'dan aldığımız katkıdan çok daha fazlasını verir.

Yok Ermal'i de pek iyi bulmuyorum ben. Benim kendi görüşüm böyle :) Mutlu'yu hiç izlemedim ama Ergin Ataman aldığına göre vardır bi bildiği demekle yetiniyorum :)

Ermal'in tavrı hala aklımda, ve bizi nasıl kullandığı, ardından da nasıl çekip gittiği.

Yolu açık olsun, ama bize uzak olsun.

Bunun dışında artık bir yerli takviyesi geleceğini düşünmüyorum, belki bütçe kalırsa makul seviyelerde İzzet alınmak istenebilir, onun dışında pek zannetmiyorum.

Geçen sezonki Macvan gibi oynayacaksa , Macvan'ın yerine değil Chuck Davis , Erceg ya da başkası , Kerem Gönlüm bile daha fazla katkı verir gibi gözüküyor.Tabi Macvan geçen sene kadar kötü oynamayıp Partizan'daki gibi de oynayabilir ama buna güvenmek riskli iş.Sürekli kısa oyuncu transferi üzerinde yoğunlaşıyoruz ama bence şu anda 4 numarada büyük zaafımız var ve oraya artık bi çözüm bulmak lazım.Macvan'ı kontratından dolayı göndermek zor olması endişelendiriyor beni.Macvan'ın bütün sezon boyunca yaptığı tek yaratıcı hareket , kendisine GSTV'de sorulan , 'playoffta kafana çok sert darbe aldın o esnada ne hissettin' sorusuna verdiği 'Nothing , because I've a big head' cevabıdır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...