umarım Erceg transferi gerçekleşmez...EL seviyesinde sert 4 numaralar önünde darmadagın olur...
Ergin Atamanın forumdaki yorumları okuduğu ve armudun sapı, üzümün çöpü diyerek söylenen her isme karşı çıkan taraftarlardan dolayı transfer yapmama kararı aldığı öğrenildi. Hayırlı olsun.
Eger Erceg transferi gerçekleşirse net birşekilde EL'de öyle çok da ilerisini final four'u falan hedeflemedigimizi göstermiş olacagız..
Eurocup düzeyinde dahi başarılı olamamış Eurochallange gibi Avrupa'da hiç hükmü olmayan turnuvada başarılı olmuş yabancıları istemiyorum!
bu yabancıların içinde arroyo da var hawkins de var erceg de var...
Arroyo bu yaşında zaten sezon içinde oynanacak 60+ maçı kaldıramaz o yüzden Planinic şart..
Hawkins'e zaten noldugunu biliyoruz..(ahım tuttu bence)
Erceg'i ise Beşiktaş'ta oynadıgı yıl 3 kere salonda izledim.. boyalı bölgede etliye sütlüye karışmaz rebocu ve atlet degildir sırtı dönük oyunu yoktur..Tek artısı oldukça yumuşak bileklere sahip oluşu ve kendisine pozisyon hazırlandıgında yüzdeli şut sokması...hatırlıyorum bu özelliklerin benzeri Songaila için de geçerliydi ve sonunda noldugunu biliyoruz...
Eger Erceg transferi gerçekleşirse net birşekilde EL'de öyle çok da ilerisini final four'u falan hedeflemedigimizi göstermiş olacagız..
Eurocup düzeyinde dahi başarılı olamamış Eurochallange gibi Avrupa'da hiç hükmü olmayan turnuvada başarılı olmuş yabancıları istemiyorum!
bu yabancıların içinde arroyo da var hawkins de var erceg de var...
Arroyo bu yaşında zaten sezon içinde oynanacak 60+ maçı kaldıramaz o yüzden Planinic şart..
Hawkins'e zaten noldugunu biliyoruz..(ahım tuttu bence)
Erceg'i ise Beşiktaş'ta oynadıgı yıl 3 kere salonda izledim.. boyalı bölgede etliye sütlüye karışmaz rebocu ve atlet degildir sırtı dönük oyunu yoktur..Tek artısı oldukça yumuşak bileklere sahip oluşu ve kendisine pozisyon hazırlandıgında yüzdeli şut sokması...hatırlıyorum bu özelliklerin benzeri Songaila için de geçerliydi ve sonunda noldugunu biliyoruz...
Hawkins ve Arroyo için bu yoruma katılmak mümkün değil ama Erceg için kesin olarak katılıyorum.
Hawkins senelerce Euroleague oynamış kariyerinde Euroleague sayı ortalaması 10 üzeri olan,Siena gibi bir takımda çok ciddi süreler bulmuş,Sienanın en skorer 2-3 oyuncusundan biri olmuş bir isim orada oynadığı yıl.Euroleaguede bir şey ispatlamamış demek ilginç.İnanılmaz maçları var o platformda
Keza Arroyo için de benzer şeyler geçerli.Maccabi'nin dev bütçeli olduğu sezonlardan birinde takıma lider olmuş,Euroleaguede 15 civarı sayı ortalaması yakalamış aynı yıl İsrail Liginde en değerli oyuncu seçilmiş bir isim.Kendini ispatlamamış demek ilginç olur.
"Erceg Olympiakos ve CSKA'da etkili olamadı o yüzden gelmemeli" yorumları garibime gidiyor. Orda başarılı olsaydı bizde ne işi olur zaten arkadaşlar/abiler? Ya o seviyede forma giymeye devam ederdi (Real Madrid, Barca, CSKA vs.) ya da NBA'e atardı kapağı. Spanoulis örneğinde gördük işte biz 40 gün ilgilendik olmadı, adam Oly ile 6 saat konuştu ve sözleşmeye imzayı bastı.
Her bölgeye birinci sınıf kalite yabancı almak kolay değil. Biraz da gerçekçi olmamızda fayda var diye düşünüyorum.
Biz Olympiakosa falan rakip olma planı yapıyoruz.O seviyede olmayan,onların kovduğu adamlarla mı yapacağız bunu? Senin dediğin başlamadan altta olduğunu kabul etmek.Çok uzakta aramaya gerek yok C.Davis çok daha vasıflı oyuncu Erceg'den mesela.Koskoca Avrupa pazarında bulmamız lazımdı daha iyisini. Lamont Hamilton falan boştaydı yaz başında.Alternatifler artabilir bir şekilde ama Erceg büyük hedeflerin oyuncusu falan değil.Net olan bu
Erceg transferi bana biraz kumar gibi geliyor. Kleiza alınmayacak mı bu arada ?