2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arroyo - ergec - gordon - marko - planinic - 5 numara - domdom = 7 yabanci

ligde sanirim kadroda max 5 yabanci olabiliyor; tribune 2 kisi almak fazla olmaz mi sizce de ? hadi domdom sadece EL ya da kritik maclarda oynar ama bu resimde gordon ya da marko fazla gozukuyor

Hocanın alternatifleri var.

1- SPA veya Planinic guard için spa oly de kaldı.

2-Erceg Klieza birde barcelonada oynayan 4 numara vardı amerikalı onu hoca istemedi.

3- center yani pivot için darko,jawai,sfo o gitti macabiye,mariç ve dorsey hoca biraz soğuk dorsey konusunda o daha asker bir adam düşünüyor.

1-Planinic olur inşaAllah
2-Erceg,keşke Kleiza olsa
3-Darko ya da Paul Davıs

Ağabey Pla ve Davis ile ilgileniyor muyuz?
Ergin Hoca istiyor mu bu 2 ismi ?

zaten 7 sozlesme olmuyormus;

Toplam beş (5) yabancı uyruklu sporcu ile sahaya çıkan kulüpler, aynı anda
en fazla altı (6) yabancı uyruklu sporcu ile sözleşme yaparak lisans alabilirler.
Kulüpler bu altı (6) yabancı uyruklu sporcunun bir (1) tanesi Avrupalı olmak
şartıyla beş (5) tanesi ile sahaya çıkma hakkına sahiptir. Kulüpler, yeni bir
yabancı sporcuya lisans çıkarmak istediklerinde ilk altı (6) yabancı uyruklu
sporcudan birinin sözleşmesini feshetmek zorundadırlar.

Kerem Tunçerinin kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum Planinic yabancı sınırı konusunda olmuyor işte Kerem-Engin(Ender)-Arroyo yeterli olabilir bize ancak Engin-Ender-Arroyo kesinlikle EL de yetmez bize imkanı yok.

Bence mevcut yabancıları düşününce Planicic hamlesini yapmamak daha mantıklı, o bölgeye Kerem Tunçeri hamlesi elimizi rahatlatır. Şimdi hem 4 hem de 5 numara alacağımızı düşünürsek Macvan'ı bile gönderdiğimizi farzedersek elimizde 6 yabancı oluyor daha fazla bence isme gerek yok. Ama uzun rotasyonuna Kerem Gönlüm, İzzet gibi isimlerden biri alınmalı bence. Kereç Tunçeri ve Kerem Gönlüm'e karşı çıkanlar olabilir ama ben isterim onları bu formayla görmek.

Hep söylüyorum, Kerem Tunçeri cidden nokta atışı bir tercih olur. Takımı alıp sürüklemesini bekleyecek halim yok ama rotasyondaki rolü, bize çok önemli katkı sağlar.

Yabancı sıkıntısı da varken Planinic ısrarımızı hiç anlamıyorum.

bence Ergin Ataman'ın en zor sezonu olacak bu sezon.
Kimseyi memnun etmek mümkün değil Arroyo kalsın, Domercant kalsın, Manu kalsın, Planinic gelsin, iki uzun gelsin derken 8 yabancıya kadar gidiyor iş.
Muhakkak birileri gidecek. Yada kimse gelmeyecek.

Ne yaparsa yapsın Ergin Hoca sezon içersinde ki ilk yenilgide ya şu adamı nasıl gönderdin diye eleştiriler olacak.

Zira herkesin fikri ayrı kimseyi memnun etmek mümkün değil.

Ha nacizane bana kalırsa dengesizliği yüzünden Gordon, Planinic gelirse kendisine ihtiyaç duymadığımızı düşündüğüm için Domercant ve isteksizliği sebebiyle Macvan ile yollar ayrılmalı.

Planinic gelmeyecekse Domercant ile devam edilebilinir.

Arroyo, Planinic(Domercant), Manu, Erceg ve Pivot

şeklinde yabancı rotasyon ayarlanmalı.

Sezon içerisinde "Şunu niye gönderdin" diye hocaya kızmak insafsızlık olur. Şu forumda 50-60 kişi bir aydır düşünüyoruz kim gitsin, kim kalsın diye hala işin içinden çıkamadık.

Gidecekler: Macvan
Gelecekler: Planinic , jawai , Erceg
Gelenler:Sinan Güler

Yabancılarımız: Arroyo , Planinic , Erceg , marko , Jawai , Domercant , Gordon 7 yabancı var. Biri gidecek ama kim o sıkıntı ama Marko gidecek diye konuşuluyor.

5 yabanci ( kombinasyona girmiyorum)

ender - sinan - engin - goksenin - cenk - furkan - ersin // mutlu demir`i ne yapacaktik alsaydik merak ediyorum

Gidecekler: Macvan
Gelecekler: Planinic , jawai , Erceg
Gelenler:Sinan Güler

Yabancılarımız: Arroyo , Planinic , Erceg , marko , Jawai , Domercant , Gordon 7 yabancı var. Biri gidecek ama kim o sıkıntı ama Marko gidecek diye konuşuluyor.

marko gitsin tamam kabul ama 3 numarayı cenke mi emanet etcez ? Planinic kesinlikle lüx kaçar Spanoulisin yeri çok çok ayrıydı. İyi yabancı 4-5 numaradan sonra Keremleri almak en akıllıca iş olur. Kerem Gönlümün Galatasaraylılığını biliyoruz keza Tunçeri GS altyapısından çıkma artık yuvaya gelsinler zamanı geldi bu formayla izlemek istiyorum onları.

Şu Keremlerin Galatasaraylılığı hikayesinden de ciddi şekilde sıkıldım.Çok değil daha geçen sene başı Gönlüm boştaydı.Ergin Hoca ile görüştü,hoca istedi ama o Efes'i tercih etti.Keza 2 yıl önce Tunçeri'ye de teklif yaptık ama bizi değil Efes'i seçti.Şimdi oradan kovulunca kucak mı açacağız? Yok öyle bir düzen kusura bakmayın.Zaten Tunçeri'nin katkı verecek hali kalmamış Can Korkmaz oynasın daha iyi.

Gönlüm ciddi katkı verebilir ama kendi seçtiği takımıyla süren bir kontratı var.Yani olmayacak şeylerle gelmeyelim bence.Galatasaraylılar falan filan her zaman Efes'i tercih ettiler.Baksınlar başlarının çaresine oradan kovulunca sığınılacak son durak değil burası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...