Abi Spa'ya 3 milyon verelim, Kleiza'ya 2,5 verelim de geçen sezon yaşadıklarımız ortada. Sponsor ödemeleri biraz geciktirdiğinde resmen kaos yaşadık hem erkek hem de kadınlarda. Hadi Spa bir derece anlaşılabilir ama mevcut koşullarda Kleiza'ya 2-2,5 milyon ödemek falan çılgınlık olur bizim için. Adam zaten son iki yılın yarısından fazlasını sakat geçirmiş. Ha ama Ünal Aysal çıkar der ki, "ekonomik altyapımızı oluşturduk, 25 milyon dolarla yola çıkıyoruz" o zaman kabul, bu riskleri alırsın.
Bir de şu var ayrıca. Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren Ergin hoca hücumda daha paylaşımcı bir basketbol oynatmayı başardığını da gösterdi bizlere. Önceki yıllarda ve hatta çok yakın zamanda, Ergin Ataman övülürken "ama winner oyunculara bağlı kaldığı için başarılı oluyor" şeklinde bir muhalefet şerhi konulurdu. Geçen sezon Ergin hoca bunu da aştı diye düşünüyorum. Direksiyonda yine Arroyo vardı ama Ekim-Ocak ayları ile Şubat-Haziran ayları arasında oynadığımız basketbol baya baya farklıydı.
Kadro kalitemiz Euroleague için yeterli diye düşünüyorum. Belli başlı endişelerim de var tabi. Gordon'a hala güvenemiyorum mesela (daha önce de yazmıştım umarım Planinic'i almadığımıza pişman olmayız), Domercant'ın nasıl döneceği de soru işareti olacak (umarım eskisi gibi döner).