Kleiza için üzülmeyelim bence...Daha öncede yazdım, 2-3 kere Kleiza diğer sakatlıktan çıkan oyunculardan farklı.. Kleiza 2011 Aralıkta geçirdiği ameliyattan sonra en yakın arkadaşlarından biri ameliyatta terslik olduğunu ve basketbol hayatının tehlikeye girdiğini açıkladı...Yine Litvanya Milli takımında görev yapmış Antanas Guoga Kleiza'da ameliyatının başarısız geçtiğini yazdı bir gazetede...Kleiza bunları yalanladı ama normalden daha fazla sürdü dönmesi 1 sene oynamadı...5-6 ay idareten oynadıktan sonra ameliyat olduğu bölgeden yine sakatlandı... Yine söylentiler oldu 2011'deki ameliyatla ilgili ama yeniden yalanladı Kleiza...Ancak ondan sonra hala oynamadı... Kleiza'nın kendi arkadaşının boş bulunup açıkladığı ve ciddi şahıslarca doğrulanan ağır sakatlığının aksini gösteren tek bir veri yok elimizde...Toronto'nun sağlıklı ve çok NBA için çokta bir para olmayan 4.6m için amnesty hakkını kullanacağını pek düşünmüyorum..Hadi Toronto'nun ihtiyacı yok o bölgede diyelim...NBA'den başka bir talibide çıkmadı...Şimdi kendide Avrupayı istiyor maç trafiği daha az diye söylemler var.. Alakası yok adını kullanarak son bir büyük para kazanacak Kleiza..Gelip burda çok mücadele etmeden şut atar, 2-3 maçta seyirciyi coşturur, durumu idare eder ama asla seni seviye atlatacak mücadeleyi ortaya koyamaz yada koyarsa sakatlanır...Elindende çıkarma şansın kalmaz bu paralara, paşa paşa ödersin...
Fener'in kimyasına gelince yine bozuk bence..Tabiki geçen iki sene kadar yumuşak olacaklarını düşünmüyorum... Ancak korkutucu bir durumlarıda yok...Ben yine çekinirsem Bo'dan ve Emir'den çekinirim ritim bulurlarsa...