2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marko - Kleiza...... ? demişsin (çünkü Kleiza'nın nasıl döneceği bilimiyor) ama Domercant - Preldzic....... Domercant (Daha uzun süre sakat kalan Domercant hatta Jawai'nin nasıl döneceği biliniyor)

Sorun şu ki Fb taraftarı olsanız yukarıdaki eşleşmelerde 8 - 2 ya da 9 - 1 Fbyi galip çıkarırsınız.Çünkü verdiğim örnekte de görüldüğü gibi objektif düşünmüyorsunuz

Kleiza transferi açıklanırken haber kanallarından birinde 210 maçta 90 maç kaçırdığını söyledi ve Domercant bu kadar uzun bir sakatlık dönemi geçirmedi objektif olmasam marko-bojan seçimimi marko'yu seçerdim 9-1 veya 8-2 fenerbahce yönünde bir seçim yapan çıksın ve mantıklı olarak açıklasın tamam objektif değilim derim.

Kleiza transferi açıklanırken haber kanallarından birinde 210 maçta 90 maç kaçırdığını söyledi ve Domercant bu kadar uzun bir sakatlık dönemi geçirmedi objektif olmasam marko-bojan seçimimi marko'yu seçerdim 9-1 veya 8-2 fenerbahce yönünde bir seçim yapan çıksın ve mantıklı olarak açıklasın tamam objektif değilim derim.
Nba de daha cok mac oluyor kacirilan mactansa sakatligin suresine bakmak lazim.

Herşeyi kabul ederim verilen listede 8-2 veya 9-1 kadar fenerin alt kalitesinde bir takımmıyız ?

Bir fblı senin mantığınla yaklaşırsa 8 - 2 ya da 9-1 çıkar diyorum realist yaklaşırsak tabi ki değil.Kleiza geçen sene kış ayından beri sakat, Domercant ise geçen sene farklı sakatlıklarla neredeyse hiç oynamadı yaşı da 33.Kleiza ise 28.Göksenin geçen sene sakatlıktan hiç oynamadı, Melih ise çok iyi bir sezon geçirdi.Calathes bizim 2. turda havlu attığımız eurocupın en iyi oyuncusuydu.Arroyo 35 yaşına giriyor bu sezon.Bonservisi elindeydi Cska mı talip oldu, barca mı?Bo nun bonservisi elinde olsun bu kulüpler kapısında yatar

Bir fblı senin mantığınla yaklaşırsa 8 - 2 ya da 9-1 çıkar diyorum realist yaklaşırsak tabi ki değil.Kleiza geçen sene kış ayından beri sakat, Domercant ise geçen sene farklı sakatlıklarla neredeyse hiç oynamadı yaşı da 33.Kleiza ise 28.Göksenin geçen sene sakatlıktan hiç oynamadı, Melih ise çok iyi bir sezon geçirdi.Calathes bizim 2. turda havlu attığımız eurocupın en iyi oyuncusuydu.Arroyo 35 yaşına giriyor bu sezon.Bonservisi elindeydi Cska mı talip oldu, barca mı?Bo nun bonservisi elinde olsun bu kulüpler kapısında yatar

isteyebilirler ama kapısında yatacagını düşünmüyorum dış şutu olmayan oyun görüşü orta düzey olup sürekli blok yiyen bir guard ne kadar gerçekçi bir hedeftir onlar için bilemem.
Herşey'de üstün olsunlar neye yarar bizde ergin ataman ve oturmuş kadromuz var.

isteyebilirler ama kapısında yatacagını düşünmüyorum dış şutu olmayan oyun görüşü orta düzey olup sürekli blok yiyen bir guard ne kadar gerçekçi bir hedeftir onlar için bilemem.
Herşey'de üstün olsunlar neye yarar bizde ergin ataman ve oturmuş kadromuz var.

Bo, Barcelona'nın guardı Huertas'tan yaklaşık 2 gömlek yukarıda bir oyuncu.Cska'da da Teo oynuyor ki o da looser olma yönünde hızla ilerliyor.Bo'nun bu seneki performansını baz almayın.Bo yerine fbde Chris Paul olsa ne yazardı.Adamlar her maç 90 yediler.

Avrupa'da şuan Diamantidis, Bo, Spa, Teo (henüz winnerlığını ispatlayamasa da) top seviye guardlardır.Kaldı ki Barca da bu sezon önce Spa'nın peşişnden koştu, olmayınca Teo'ya yöneldi, onu da Cska bırakmadı.Bo'nun elden çıkarılma durumu olsa en başta Barca atlar.

Dış şutu olmayan, oyun görüşü kısıtlı, sürekli blok yiyen Bo, tek başına Makedonya'ya yarı final oynattı.

Bo gibi bir oyuncu için sürekli blok yiyen bir adam sıfatı yakıştırmak da yine senin o objektif !!! bakışının bir ürünüdür.

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=002014

Bu da Bo'nun euroleague performansı

Bo, Barcelona'nın guardı Huertas'tan yaklaşık 2 gömlek yukarıda bir oyuncu.Cska'da da Teo oynuyor ki o da looser olma yönünde hızla ilerliyor.Bo'nun bu seneki performansını baz almayın.Bo yerine fbde Chris Paul olsa ne yazardı.Adamlar her maç 90 yediler.

Avrupa'da şuan Diamantidis, Bo, Spa, Teo (henüz winnerlığını ispatlayamasa da) top seviye guardlardır.Kaldı ki Barca da bu sezon önce Spa'nın peşişnden koştu, olmayınca Teo'ya yöneldi, onu da Cska bırakmadı.Bo'nun elden çıkarılma durumu olsa en başta Barca atlar.

Dış şutu olmayan, oyun görüşü kısıtlı, sürekli blok yiyen Bo, tek başına Makedonya'ya yarı final oynattı.

Bo gibi bir oyuncu için sürekli blok yiyen bir adam sıfatı yakıştırmak da yine senin o objektif !!! bakışının bir ürünüdür.

Sürekli blok yiyen adama ne dememi beklersiniz ki ? Örnegin enderin oyun zekası şut istikrarı ve Kadın takımda ışıl albenin looser olmasını tartısmam bunlarda özellikle ışılın fener maçlarındaki yerlerde performansı.Objektif olmamak herşeyi düz pencereden görmektir ama ben fenerin olumlu yanlarını görüyorum fakat abartıldığı kadar yoklar.

Bo' nun Euroleuage performansı değil fenerdeki performansı ilgilendirir beni çok kaliteli gelip birşey yapamadan gitti hem futbol hem basketbolda.Geçmişi önemlidir ama hayati önem taşımaz.Bo iyi olabilir önceki senelerde ama en son senesine göre değerlendirilir.1 Maç kurtardığını görmedim geçen sene hatırlamıyor olabilirim ama cidden varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Bo' nun Euroleuage performansı değil fenerdeki performansı ilgilendirir beni çok kaliteli gelip birşey yapamadan gitti hem futbol hem basketbolda.Geçmişi önemlidir ama hayati önem taşımaz.Bo iyi olabilir önceki senelerde ama en son senesine göre değerlendirilir.1 Maç kurtardığını görmedim geçen sene hatırlamıyor olabilirim ama cidden varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Tabi ki Bo'nun Fb performansı bizi ilgilendirir.Ancak bu sene Obra gibi Avrupa'nın en önemli coachının çalıştıracağı Bo için, geçen seneyi baz almak hayalperestliktir.

Geçen sene için Bo'yu eleştirmek zaten anlamsız.Adamlar savunma yapmıyorsa Bo ne yapsın?Yine de Bo, o iğrenç takımda Bojan ile çırpınıp fena sayılmayacak istatistikler yaptı

Kleiza'nın bize transferi sakatlık riskinden dolayı mı, yoksa istediği ücretten ötürü falan mı olmadı acaba?

Mithat Duran buralardaysa ve bilgilendirirse memnun eder.

BU arada Erceg'in sakatlıktan çıkmadığı/yeni çıktığı gibi yanlış bir algı var twitterda da burda da. Erceg Mart ayı gibi forma giymeye başladı CSKA'da.

Bence çok yerinde bir müdahale olur Efes adına.. Çünkü bir kaç sezondur takip ettiğim bir isim ve yüreğini koyan diye bir tabir vardır ya tam karşılığı vougioukas...

Katılıyorum. Tam Oktay Mahmudi transferleri bunlar işte, o geçen sene ki takımın hocası değildi. O tarz takımları daha popüler takımın hocaları çalıştırmalı tabi uzunlara 1-2 takviye ederek.

Bu sene ki Efes kadro yapılanmasına gelince seneye büyük ihtimal

PG : Planinic- Doğuş-Tutku
SG: Gordon-Hopson
SF: Vasileiadis-Birkan
PF: Vougioukas-Savanovic-Kerem
C : Semih Erden-Barac

gerçi 7 yabancı oluyor. Bu kadroya benzer bir şey kurabilirler. Ama Planinic ayarında bir guard almazlarsa yine sıkıntılı bir kadro olur.

Ian Vougioukas'ın hem 4 hem 5 oynayabilmesi onlar için avantaj yine benzer şekilde Hopson'da hem 2 hem 3'te oynayabiliyor. Gordon'da 1 de oynayabilen bir isim zaman zaman.

Aslında Barac'ı gönderip yerine bir Türk bulabilseler onlar için daha iyi olur ama sanırım gitmeyecekmiş.

Barac için yüksek bonservis ve kallavi bir kontrat ödüyorlar. Adam salak mı gitsin? Sırf boyu uzun diye para akıl almaz paralar kazanıyor.

Planinic'in adını her gördüğümde içim cız ediyor. Sezon boyu da etmeye devam edecek :(

Hayır işin ilginç kısmı böyle bir guard nasıl hala boşta, o da garip.

planinic,barac için faydalı olabilir..ama planinic kesin mi?

Yok değil ilgileniyorlarmış diye gördüm 1-2 sitede sadece. Gerçi Hopson sonrası kısalara başka birisini almadan Gordon-Tutku ile de idare etmeye çalışabilirler ama öyle olursa Efes için bu sene de başlamadan biter.

O aldıkları düzen oyuncularından faydalanabilmek için

Planinic+Gordon gibi isimler aynı anda sahada olmalı mümkün mertebe.

Yerli kadrosu olarak iyiyiz ancak yabancılarımız şu anda baktığımızda Fenerbahçe Ülker'in yabancılarına göre aşağıda kalıyor. Unutmayalım ki onlarla oynadığımız final serisinde onların yabancı oyuncuları büyük etki göstermişti. Açıkçası beklediğim hamleler gelmedi. Başımızda Ergin Ataman var tamam ama onların başında da Obradovic gibi Euroleague efsanesi bir koç var. Bu sene çok çok zor olacak bizim adımıza. Bir de ne olursa olsun Oktay Mahmuti'nin kuracağı mütevazi bir Efes takımı da karşımızda olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...