2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir türlü anlatamadım bu durumu.Bo'yu, Marshall Strickland'la karıştıranlar var.Uygun kimya yakalandığında Bo Avrupa'nın en tehlikeli oyuncularındandır
İyide bu adamın büyük bir eksikliği var,herkesin bildiği gibi şutu neredeyse yok,ayrıca pozisyonu da belli değil bence.İki sene önceki Siena-Olimpiakos serisinde düştüğü durumu hatırlıyorumda uygun kimyayla alakalı bir durum yok bence Bo için,seviye yukarılara çıktığında bu şut zaafiyeti oynadığı takımı için büyük zaralar verebiliyor.Öyle alıyım topu paldır küldür içeri dalayımlara kimse müsaade etmiyor.Şahsi fikrim Obradoviç'in bu adamla devam etmeyeceği yönünde.

Obradovic Bo'yu iyi kullanır. Bo'yu bu sene bir başka izleyebiliriz. Ama inanin hic korkmuyorum Fb Ülker'den. Kleiza Bo Bjelica Calathes fark yaratmaz. Obra yaratirsa fark yaratir. Ama Ulker bu sene de is yapamazsa Ulker enayilik yapmasin artik. Kleiza için bahsi gecen 3.3 milyon euro çokmuş. İyki biz almadik. İnsaAllah faydali olmaz Ulkere. İnsaAllah kotu sezon gecirirler de rezil olurlar...

Kusura bakmayın da, daha 1 ay dolmadan yabancı sınırından şikayet eden bir koçun takımından korkacak değilim. Kılıf hazır, yabancı sınırı. Zoric 30 yaşında, Avrupa'da son 2 yılda istikrar tutturmuş, Bjelica'da o kadar sert bir 4 numara değil. Kilit oyuncu Kleiza. Hala daha iyiyiz.

İmza. Kleiza'da 2 senedir doğru düzgün basketbol oynamiyor. Bizde Henry saglam gelirse korkulacak hicbirsey yok onlar korksun bizden...

Fener forumlarina goz attim . Hemen hemen hepsinde ortak bi sey var : Ribaundlar .

Ribaund konusunda Zorice pek guvenmiyorlar ki ben de guvenmiyorum . Bo evet iyi oyuncu ama gecen seneki en buyuk sikintisi sutu falan degildi . En buyuk sikintisi bence net ribaund cekememeleriydi . Bo sete set hucumda zorlaniyor ki bu hep boyleydi . Yari sahayi hizli gecmeleri lazim bunum icinde ribaund lazim . Allahtan Dorseyi alamadilar .

İyide bu adamın büyük bir eksikliği var,herkesin bildiği gibi şutu neredeyse yok,ayrıca pozisyonu da belli değil bence.İki sene önceki Siena-Olimpiakos serisinde düştüğü durumu hatırlıyorumda uygun kimyayla alakalı bir durum yok bence Bo için,seviye yukarılara çıktığında bu şut zaafiyeti oynadığı takımı için büyük zaralar verebiliyor.Öyle alıyım topu paldır küldür içeri dalayımlara kimse müsaade etmiyor.Şahsi fikrim Obradoviç'in bu adamla devam etmeyeceği yönünde.

Bo'nun yanına, hamallık yapıp Bo'yu diri tutacak bir guard ve şut atan bir 4 numara al bak neler oluyor.Çünkü Bo'nun o sana göre paldır küldür dalmaları ancak yardım gelerek durdurulabilir ki burada iş 4 numaranın dışarıdan şutuna kalıyor.Geçen sene fbde olmayan bunlardı.Kaldı ki 4 numara konusunda şuan Avrupa'nın en iyisini aldılar.Bir de Calathes gelirse sen seyret fb hücumlarını

Fener forumlarina goz attim . Hemen hemen hepsinde ortak bi sey var : Ribaundlar .

Ribaund konusunda Zorice pek guvenmiyorlar ki ben de guvenmiyorum . Bo evet iyi oyuncu ama gecen seneki en buyuk sikintisi sutu falan degildi . En buyuk sikintisi bence net ribaund cekememeleriydi . Bo sete set hucumda zorlaniyor ki bu hep boyleydi . Yari sahayi hizli gecmeleri lazim bunum icinde ribaund lazim . Allahtan Dorseyi alamadilar .

Bu arada Kleiza Olympiakos'ta Euroleague'de reboboundlarda üçüncüydü.Kleiza senin bahsettiğin işi yapar.Reboundu alır,vurur gider

Tamam Burak;

Fener harika, Bo muazzam, Kleiza harikulade, Obra profesör.

Ligden mi çekilsek ne yapsak...

Bu Bo geçen sene de vardı. Geçen sene de Avrupanin sistem koçu, yine avrupanin genç starı Bojan, tecrübe abidesi elit uzun Andersen, muhteşem savunmacı ceza şutörü Sato, P&R dahisi Batiste, yüzyılın transfer çalımı İlkan, Badem ismete göre avrupanin en iyisi Oğuz, haa bi de modern Bodiroga Emir bla bla bla...

Sonuç: "Şampiyon Olduk!"

Sadece biz değil bütün Avrupa "ezdi" geçti!

Hep aynı rol ayni sahne...

Tamam Burak;

Fener harika, Bo muazzam, Kleiza harikulade, Obra profesör.

Ligden mi çekilsek ne yapsak...

Bu Bo geçen sene de vardı. Geçen sene de Avrupanin sistem koçu, yine avrupanin genç starı Bojan, tecrübe abidesi elit uzun Andersen, muhteşem savunmacı ceza şutörü Sato, P&R dahisi Batiste, yüzyılın transfer çalımı İlkan, Badem ismete göre avrupanin en iyisi Oğuz, haa bi de modern Bodiroga Emir bla bla bla...

Sonuç: Koyduk!

Sadece biz değil bütün Avrupa üstünden geçti!

Hep aynı rol ayni sahne...

Arkadaşlar belki antipatik geliyor ama adamların bu seneki yapısı sağlam, belirtmeyelim mi?.Eski mesajlarıma bakın, Kleiza'yı alırsak final four oynama ihtimalimizin olduğunu söylemiştim.Şimdi ise fb aldı diye karalayıp zaten sakattı tü kaka mı diyelim?

33 yaşında 1 sene oynamamış Domercant'in sağlam döneceğini düşünüp 28 yaşındaki Kleiza sağlam dönemez mi diyelim?
Bu arada Avrupa fbnin üzerinden çok geçti ama Obra'nın da Avrupa'da üzerinden geçmediği takım yoktur.Bu sene geçen seneye göre Obra artısı da var, pek aynı sahne denemez

Daha iyi olmak istiyorsa adamların yapısını karalayacağımıza hala yapamadığımız 4 numara hamlesine sağlam bir oyuncu alalım.Jianlian, Luke Walton

Ben de kağıt üzerinde kaliteli olduklarına katılıyorum, ama sadece kağıt üstünde. Sayfalarca şöyle iyiler böyle iyiler anlatmaya gerek yok. Hele bu başlık altında hiç gerek yok.

Sahaya çıkınca göreceğiz bakalım bu abileri.

Ben çok yanlış geldim galiba bizim takımın kadro yapısı sayfası değil miydi bura?

Adamlar iyi transfer yapıyorlar iyi koç aldılar tamamda bizde Galatasarayız geçen senenin şampiyonu biz kendimiz sistemi oturtmaya çalışalım da onlarınki onlara kalsın..

Bo'nun yanına, hamallık yapıp Bo'yu diri tutacak bir guard ve şut atan bir 4 numara al bak neler oluyor.Çünkü Bo'nun o sana göre paldır küldür dalmaları ancak yardım gelerek durdurulabilir ki burada iş 4 numaranın dışarıdan şutuna kalıyor.Geçen sene fbde olmayan bunlardı.Kaldı ki 4 numara konusunda şuan Avrupa'nın en iyisini aldılar.Bir de Calathes gelirse sen seyret fb hücumlarını

Avrupa'nın en iyi 4 numarasi mi ? Agabey siz Ulkeri Miami yaptiniz yahu ? Cum Baba kupasinda gorcez en iyi 4 numarayi !! Avrupa'nin en iyi penetrecisini !! Hodri Meydan...

Caglar Torun ‏@caglartorun

Ergin Ataman: Kleiza ve Zoric bize de teklif edildi. Ikisi de iyi oyuncu, tercih meselesi. Biz kimyamiz icinde dusunmedik.

sonuna kadar... ATAMAN...

Avrupa'nın en iyi 4 numarasi mi ? Agabey siz Ulkeri Miami yaptiniz yahu ? Cum Baba kupasinda gorcez en iyi 4 numarayi !! Avrupa'nin en iyi penetrecisini !! Hodri Meydan...

abicim neyin gazını aldın da kaptırdın gidiyorsun? hodri meydan dedigin Burak da belli ki seninle aynı renge gönül veriyor..

senden farklı olarak rakip takımın saygı duyulması gereken bir kadro kurdugunu söylüyor..

aksini iddia edebilecek kadar basketbol altyapın varsa fikir beyan edersin 'hodri meydan' demek yerine...

Şut atan 4 numara geçen senede vardı . Andersen . Kabul edelım fener ıyı takım kurdu . Bızden ıyıler kalıte olarak . Ama bızımde avantajlarımız var . Daha oturmus bı kadroyuz . Obradovic çöp aldı geçen seneden ve üstüne sadece bjelica kleiza zoric ve olursa calathes transferleri yaptı . yanı gecen senekı kadro degısmedı . Obradovic sil bastan kursaydı ıste o zaman korkardım . Dedigim gibi kucuk degısıklıkler yaptı . Sistemi degistiricek bakalım tutucak mı ?

Forumda neredeyse çoğu kişiden küçüğüm yaş olarak. Bir yanlış yapmak istemem açıkçası ancak Polyannacılığı bırakmak lazım. Fenerbahçe Ülker'in geçen seneki kadrosuyla bu seneki kadrosu çok çok farklı başlarındaki isim de çok farklı bir kişi. Kleiza'nın ne vereceği belli değil deniyor bizim alacağımız Erceg'in de yaşadığı bir takım sorunlar vardı. Zoric ribaund sıkıntısı yaşardı şuydu buydu deniyor bizim aldığımız Jawai'nin yaşadığı ciddi bir sakatlık vardı ve o sakatlıktan sonra bize neler vereceği muamma. Maçlar oynanmadan kazanılmaz evet ama kadro olarak Fenerbahçe Ülker bir adım önde. Ek olarak Anadolu Efes Planinic hamlesi gerçekleştirdi. Potansiyeli yüksek bir kadro kuracaklar. Lig kolay olmayacak...

Bıkmadınız şu adamları yağlamaktan inanmıyorsanız gidin beyler bizim inanmayan adama ihtiyacımız yok bu bu kadar net kimse sizin daha sezon başlamadan beyaz bayrağı çekmenizi okumak zorunda değil geçen senede tamam bo'yu aldılar şampiyon onlar, biz hala şunu alalım bunu alalım diyen adamlar bu sene de aynı şeyi yapıyorlar aldılarsa aldılar Kleiza 2 sene önce 1 yıl = 6 milyon dolar kontrat yaptı şimdi ise 1.6 milyon euro'ya imzaladı. Son 2.5 senenin 1.5 senesini sakat geçirdi. Ya her sene başında yapmayın şunu ya.

Bıkmadınız şu adamları yağlamaktan inanmıyorsanız gidin beyler bizim inanmayan adama ihtiyacımız yok bu bu kadar net kimse sizin daha sezon başlamadan beyaz bayrağı çekmenizi okumak zorunda değil geçen senede tamam bo'yu aldılar şampiyon onlar, biz hala şunu alalım bunu alalım diyen adamlar bu sene de aynı şeyi yapıyorlar aldılarsa aldılar Kleiza 2 sene önce 1 yıl = 6 milyon dolar kontrat yaptı şimdi ise 1.6 milyon euro'ya imzaladı. Son 2.5 senenin 1.5 senesini sakat geçirdi. Ya her sene başında yapmayın şunu ya.

Furkan benim bildiğim Kleiza yıllık 3.3 alacak 2 sene için 6.6 milyon Euroya anlaştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...