Adam smaca giden Krstic'i tokatladı daha ne yapsın Mejri'nin olayı Barça'da Ndong olayına benziyor. Mejri bizde büyük etki yaratır.
Sadece Krstic değil. Dorsey, Lampe gibi listemizdeki isimleri de tokatladı
Adam smaca giden Krstic'i tokatladı daha ne yapsın Mejri'nin olayı Barça'da Ndong olayına benziyor. Mejri bizde büyük etki yaratır.
N'Dong'un bize gelmeden önceki Barça istatistiklerine baktım. Doğru düzgün süre alamıyor, dolayısıyla başarılı değilmiş gibi duruyordu. Sonra bize geldi, süresi arttı ve gerçek N'Dong'u izledik. Mejri de öyle. Aslında potansiyelli bi oyuncu ama Madrid'de kendisini gösterecek süreyi alamadı. Bize geldiğinde vitesi baya arttıracak Mejri. Gelmeli Mejri.
Aynen öyle. Güven meselesi biraz da. Obrodoiro yıllarında iyi performans gösterdi , Madrid'e gitti kendini çok göstemese de olgunlaştı,üst seviye finallerde oynadı . Bize gelirken Obrodoiro'dan gelmiyor Madrid'de oynamış oyuncu olarak geliyor artık. Şu anda bu transfer olmazsa net üzülürüm.
Savunması caydırıcı hakikaten ve savunma ribaundunu çok iyi çekiyor. Mesela Nolan-Pocius-Mejri aynı anda sahadayken transition offense yapabiliriz , oyunumuza çeşitlilik sağlayacak oyuncular aldık. Tek sorun pota altında 4kişiyiz, rotasyona rekabet edebilecek birini eklemeliyiz.
Katılıyorum. Bir de çok üst düzey bir pivot alamayacağımız belli. Bütçemiz düşük. Bu civardaki bütçelerden alınabilecek en iyi oyunculardan biri bence. Madem üst düzeyleri getiremiyoruz, bu adama ağız burun eğilmesini anlamıyorum.
Takım savunması yumuşak oldu gibi? Arroyo-Nolan-Pocius-Aradori-Micov-Erceg-Salah
Arroyo ve Erceg'e kendi takımımızdan Pocius'a Euroleague maçlarından aşinayız. Pek savunmaları pek iyi değildir. Aradori'yi bilemiyorum çünkü hep sayı attığı videoları izledik doğal olarak. Savunması hakkında bilen varsa yazabilir. Bu sebeple Salah önemli bir tercih bizim için. Savunmamıza güç katar. Batista bataklığa sürükler bizi.