2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli statüsünde ki Chuck Davis ile Mejri transferleri bizi ligin en büyük favorisi yapar.

Edit:Chuck Davis Azerbaycan Milli Takım oyuncusu olduğu için yerli statüsünde oynayabilir diye hatırlıyorum. Yanlış olabilir...

Jamont Gordon'ın soruları yanıtladığı site sahte değilse, iyiki de gitmiş. Sıkıntı yaratan cevaplar gördüm.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba.

Ben guzel isimlerin alindigi ama yanlis planlama yapildigini dusunuyorum.

4 uzun cok yetersiz. Bu sayiyi 5 yapacak en iyi yerliyi biraktik.yabanci alsak bir tane daha 8 edecek ki bu cok sacma olur bence.
Kisa rotaysonu fazla kabarik oldu. Buraya yapilan transfer cok fazla ve gereksiz. Bir yabanci yerine oradaki, 4-5'e bir yabanci alsaydik bence daha saglam olurduk.

Sakatlik degil sadece en ufak faul probleminde bile sorun yasar bu takim pota altinda. Euroleague zaten ayri. Bence yanlis yaptik. Bir kisa yabanci yerine, uzunlari 5'leyecek iki yabanci ile anlasmaliydik.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir ara başkan cebinden ödeyip Spanoulis'i alacak muhabbeti vardı.Eğer bu gerçekse başkan o paraya Zaza'yı almayı denesin.Hemen gelmez yorumlarıyla cevap verilmezse sevinirim.Denesin diyorum zaten.Zaza alınsa bir tane sağlam 4 numara alabilirsin.Ya da Furkan'a bu kadar para vermek zorunda olmazdın..Bu plan olsa uzunlarda mükemmel olur.Artık biraz kesenin ağzını da açalım yani yeterince düşük maliyetli transfer yaptık

4 uzun rotasyonda sıkıntı yaratabilir 5-10 dk süre alabilecek

Bora Hun Paçun
Emre Bayav
Nedim Yücel
Cemal Nalga
Orhan Hacıyeva

isimleri kullanılabilir sanki.

''Son yabancı transferi için Jamont Gordon tarzı bir combo-guard ile pivot arasında kalan Galatasaray adına doğru transferin atletik, orta mesafe ve post-up, şut tehdidinin yanında savunması kuvvetli bir pivot olacağını düşünüyorum. '' gibi bir şey yazmış arkadaş ama kaldı mı böyle bir pivot piyasada?

Bu arada Meijri içime sinmiyor Pleiss olsun istiyorum, Pleiss 'in savunması Meijri'den çok mu kötüdür sizce?

Öyle bir adam 84 draftından 1. sıradan seçildi ve ondan sonra bu tür biri asla gelmedi.

Zaza Pachulia çok zor ama imkansız bir transfer değil. Biraz paraya bakar sadece. Şimdi şöyle açıklayayım.

Zaza Pachulia’nın maaşı şöyle:

2014/2015 sezonu: 5.200.000 $
2015/2016 sezonu: 5.200.000 $

Hesaplamalarıma göre net geliri de yıl başına 2.800.000 $ gibi gözüküyor. İki yılda kazanacağı toplam para 5.600.000 $ oluyor.

Eğer Zaza Pachulia buy-out yapmak isterse ve diyelim ki 5.000.000 $ gibi bir fiyatta Milwaukee ile anlaşırsa, iki yıl boyunca toplam ödeyeceği para 5.000.000 $ oluyor. Sözleşmesinde 2 yıl kaldığı için ve maaşı iki yıl da sabit olduğu için, 2 yılda da eşit para alacak; bu da yıllık 2.500.000 $ oluyor. Yıllık net geliri de 1.350.000 $ oluyor. Toplamda da 2.700.000 $ oluyor. Yani oynamadan bu parayı kazacak, ancak diğer yandan da Milwaukee’nin salary cap’ini yıllık 2.700.000 $ daha az etkileyecek.

Zaza Pachulia’nın bu durumda kaybettiği para ise 2.900.000 $ gibi gözüküyor. Pachulia’yı daha fazlasını kazanmasını sağlayacak paranın yıllık net 1.500.000 $ ve daha fazlası olacağı gözüküyor.

2.700.000 $ + 1.500.000 $ x 2 = 5.700.000 $

Galatasaray olarak Zaza Pachulia’ya 2.000.000 $’a kadar verebiliriz gibi geliyor bana.

Yalnız hepsinden önemlisi, Zaza’nın ayrılmayı kabul etmesi ve Milwaukee ile buy-out konusunda anlaşması gerekiyor.

Semih´in Efes´e verdigi zarardan sonra FB´ye gitmesine sevindim. Ayni performansini surdurecegini umuyorum:) Bence yerli olarak en iyi secenek savunma ve ribaunt zaaflarina ragmen Ermal olabilir.

Ben bu sene Micov dışında yapılan transferleri begenmedim,çogu kişi memnun görünüyor.Aradori ve Pocius'tan biri gereksiz diye düşünüyorum.Mesela Aradori ve Micov olurdu bunun yanında combo guard alınırdı veya justin dentmon düşünülebilinirdi.Ayrıca 4 uzun yine riske girmek demek biri sakatlandıgında 3 yabancı ile ne yaparız.Hem 4 hem 5 numara transferi yapılmalı,zaten uzunlarımızdan biri epey yaşlanmış olan kerem gönlüm,sık sık sakatlanan furkan ve sadece şutu olan erceg ama yok biz futbola gelince para saçan baskete gelince mütevazı olmayı seven kulübüz diyorsak o zamam cemal nalga'yı alalım en azından kalıplı,sertlik katar pota altına

Sponsor bulamamış olmamız ise şubeyi plansız yönettigimizin göstergesi

Ben bu sene Micov dışında yapılan transferleri begenmedim,çogu kişi memnun görünüyor.Aradori ve Pocius'tan biri gereksiz diye düşünüyorum.Mesela Aradori ve Micov olurdu bunun yanında combo guard alınırdı veya justin dentmon düşünülebilinirdi.Ayrıca 4 uzun yine riske girmek demek biri sakatlandıgında 3 yabancı ile ne yaparız.Hem 4 hem 5 numara transferi yapılmalı,zaten uzunlarımızdan biri epey yaşlanmış olan kerem gönlüm,sık sık sakatlanan furkan ve sadece şutu olan erceg ama yok biz futbola gelince para saçan baskete gelince mütevazı olmayı seven kulübüz diyorsak o zamam cemal nalga'yı alalım en azından kalıplı,sertlik katar pota altına

Sponsor bulamamış olmamız ise şubeyi plansız yönettigimizin göstergesi

Combo guard alinacak zaten, Nolan Smith ile anlasmisiz buyuk ihtimalle.

Bir sakin arkadaşlar ya, 2 hafta önce de hiçbir transfer yokken böyleydik. Bu gördüklerimizi, düşündüklerimizi Ergin hoca ve ekibi düşünmüyor mu sanıyorsunuz? Yoksa bu adamlar Ersini neden bıraksın? Vardır kafalarında bir plan program elbet. Dünkü çocuk değiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...