2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 2 numarayı Arroyo'yu yedekleyecek oyuncuyu bir Türk´le daha kapatabilseydik ( bu Kerem Tunçeri çok iyi olurdu ) O zaman 4 ve 5 numaralara 2 yabanci alabilirdik, onun dişinda sezon ortasi da olsa 8. Yabancıyı çok fazla içime sindiremiyorum, bilmiyorum sadece yarım sezon oynamak için kim gelir..

Keşke şu combo guard pozisyonunu bir Türk´le geçebilseydik..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şahsi fikrim ben batistanın euroleaguede top 8 ve final 4 hedefleri olan bir takımın as 5 numarası olabileceğini düşünmüyorum.PLEİSS,MEJRİ gibi isimler önemli katkı sağlar.Pleiss hücumu Mejride savunmasıyla büyük fark yaratır.Nolan Smith konusunda haberler nedir acaba,transferi ne durumda?

Ben zaten Batista’nin Mejri’den daha iyi oyuncu oldugunu soylemedim. Cok farkli ozellikleri olan oyuncular ikisi de. Ancak sanki Batista arkasi donuk oyunu oldugu icin takimimiza daha uygun gibi. Bu kadar cok sutorun oldugu bir takimda rakip takim iceriye gomulemeyecegi icin Batista bircok pozisyonu birebirde cok rahat bitirecektir. Ama daha once de dedigim gibi Mejri’de baska ozellikleri nedeniyle cok katki yapacaktir ve transferi gayet yararli olacaktir bence.

Abi Batista'nın nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum.Bence savunması ahım şahım değil.Öyle büyük maçların oyuncusu değil.Bizden uzak dursun yeter bana. Mejri'ye ilk başta soğuk bakıyordum bugün Obradoria'da maçlarına baktımda 2 3 maçına gerçekten iyi oyuncu hücum repertuarını Real'de gösterememiş ancak pivot fundemanteli fena sayılmaz. Gerçekten ilk başta soğuk bakmama rağmen gün geçtikçe ısınıyorum. Ben Pocius adına çok heyecanlıyım. Gerçekten çok yetenekli. İşte yeteneklerini göstereceği takım.seneye 1. beşimiz
Arroyo
Aradori
Micov
Erzeg
Mejri

2. beşimiz
Nolan
Sinan
Pocius
Kerem
Furkan

Daha Cenk, Ender gibi oyucularımız var, gerçekten final four hayal değil.

Güzel bir yazı olmuş okumanızı tavsiye ederim.

NEDEN ARADORI, NEDEN MICOV ? - AltıncıAdam.com

''Son yabancı transferi için Jamont Gordon tarzı bir combo-guard ile pivot arasında kalan Galatasaray adına doğru transferin atletik, orta mesafe ve post-up, şut tehdidinin yanında savunması kuvvetli bir pivot olacağını düşünüyorum. '' gibi bir şey yazmış arkadaş ama kaldı mı böyle bir pivot piyasada?

Bu arada Meijri içime sinmiyor Pleiss olsun istiyorum, Pleiss 'in savunması Meijri'den çok mu kötüdür sizce?

''Son yabancı transferi için Jamont Gordon tarzı bir combo-guard ile pivot arasında kalan Galatasaray adına doğru transferin atletik, orta mesafe ve post-up, şut tehdidinin yanında savunması kuvvetli bir pivot olacağını düşünüyorum. '' gibi bir şey yazmış arkadaş ama kaldı mı böyle bir pivot piyasada?

Bu arada Meijri içime sinmiyor Pleiss olsun istiyorum, Pleiss 'in savunması Meijri'den çok mu kötüdür sizce?
Öyle bi pivot nbade bile yok.

Ben Mejriye sıcak bakiyorum ki bazı arkadaşlar gibi ilk ismi geçtiği anda Ndong gibi oynar demiştim içimden.

Arkadaşlar geçen sene bütçemiz ne kadardı ? Yanlış hatırlamıyorsam 12-13 m idi.Gene aynı bütçe bize oldukça yeterli ? Bulamıyorsak daha fazlasını imzalayalım gene L.H ile ? Yanlış mıyım ?

Ben zaten Batista’nin Mejri’den daha iyi oyuncu oldugunu soylemedim. Cok farkli ozellikleri olan oyuncular ikisi de. Ancak sanki Batista arkasi donuk oyunu oldugu icin takimimiza daha uygun gibi. Bu kadar cok sutorun oldugu bir takimda rakip takim iceriye gomulemeyecegi icin Batista bircok pozisyonu birebirde cok rahat bitirecektir. Ama daha once de dedigim gibi Mejri’de baska ozellikleri nedeniyle cok katki yapacaktir ve transferi gayet yararli olacaktir bence.

Ya işte o yüzden kalıplı bir adam lazım ki savunma içeri yığılsın bizde şutörlerimizi göstelim .

Bence Mejiri yi alacağımıza Hassan Whiteside ı alalım. Müthiş iyi blokçu, daha iyi şutör, daha iyi reboundçu, arkası dönük oynar. Bence Avrupa basketbolunda iyi iş yapar.

Haddadi bile diyen olmuş kimse Whiteside dememiş. Adam karşısında kim varsa sindiriyor, boy-yapı ve blok sezgisi olarak Ndong a da benziyor bir bakıma.

L.ACB 12-13 J26 B.M.OBRADOIRO vs Asefa ESTUDIANTES - YouTube
Obradoiro'nun 4.maçını izliyorum şu anda linki bu . Zamanı olan arkadaşlar maçın 7.00- 11.00 dakikalarına ve 16.00-20.00 dakikalarını izlesin. 2li oyun, birebir, birebir oynarken yardım savunması karşısında asist,blok.... 9sayısı falan var heralde verdiğim dakikalarda. %55 le faul atıyor düşük olan tek yüzdesi.

Muhteşem bir iş çıkartmışsın gerçekten iyi ayıklamışsın. Kesinlikle izlenmeli.Özellikle 19. dakikada alev almış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...