2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Oğuz'un fener ile kontratı devam ediyor. Etmese bile bizim bütçemiz içinde onun maaşını karşilıcak imkan yok.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bize kalsa FB'nin bütün oyuncuları Galatasaraylı zaten... Yakında birisi çıkıp, Ömer Onan'ın GS'li olduğunu söylerse hiç şaşırmayacağım. :)

Bize kalsa FB'nin bütün oyuncuları Galatasaraylı zaten... Yakında birisi çıkıp, Ömer Onan'ın GS'li olduğunu söylerse hiç şaşırmayacağım. :)
Oğuz Ülker fenerle birleşirken ülkerin oyuncusuydu.Gençliğin tecrübesizliğiyle basına yansıyacak şekilde fenerde oynamayacağını belirtmişti.Ama ülkerle kontratı vardı ve tüm kontratlar fbülkere geçmişti.Bizde oynamazsan basketbol oynayamazsın denince fbülkerin kadrosunda yer aldı.Ama Galatasaraylı mı beşiktaşlı mı bilmiyorum.

Oğuz Ülker fenerle birleşirken ülkerin oyuncusuydu.Gençliğin tecrübesizliğiyle basına yansıyacak şekilde fenerde oynamayacağını belirtmişti.Ama ülkerle kontratı vardı ve tüm kontratlar fbülkere geçmişti.Bizde oynamazsan basketbol oynayamazsın denince fbülkerin kadrosunda yer aldı.Ama Galatasaraylı mı beşiktaşlı mı bilmiyorum.

O sıralar bayağı caf caflı olmustu. Hatta bir çok sitede GS'li demişlerdi. Ama ülker onu mecbur bırakmıştı. Maalesef ki Özyer de bizim başımıza geçmişti tanışıklığımız başlamıştı.

Ayrıca Galatasaraylı olduğunu biliyorum net ;)

Bu konuya nereden vardın bilmiyorum ama Ender Arslan'ın Fenerbahçeli olduğunu da bilir herkes. Önemli olan hangi takımlı oldukları değil forma için ahlaklı şekilde mücadele etmeleridir oyuncuların.

Oğuz Savaş GS'lıdır evet bunu ben de biliyorum. GS'lı olması veya olmamas da büyük bir dert değil bence. Sahada oynanan oyun daha önemli.

Bora demiş snaırım Ömer Onan için de derler diye. :)) Şöyle diyim. Ömer Ona da aslında GS'lıymış. Zaten İstanbul'a GS getiriyor onu. GS lisesinin yatakhanelerinde kalmaya başlıyor. GSile anlaşırken Efes oynaması için bir de para veriyor ailecek Efes de karar kılıyorlar ve oraya gidiyor. Ondan sonra da FB'ydi Ülkerdi derken öyle kalıyor. Şu an FB'lidir ona bir şey demem ama çocukken GS lı olduğunu direk biliyorum. Bunu söyleyen de babasıdır.

Yani Bora geyik olsun diye diyor biliyorum ama o dediğinde de doğruluk payı var aslında:) Ki bu şaşırılacak bir şey değil ki. Oğuz'un da Ömer'İn de çocukluklarında GS her çocuk için öncelik taşıyordu. Bİz de kaptanlık yapan CÜnet Erden de (Semih'İn de akrabası) Çok sıkı FB'lidir misal. Ama GS kaptanlığı da yaptı, emeğini koydu salona. Hakkını yemem. Zaten kimse senden benden daha GS'lı değildir. Onlar aldıkları paranın hakkını versinler bana yeter. Arroyo'ya hangi takım diye mi sorayım daha:))

Lawal transferi aslında ihtiyacımız bir adam olması itibarı ile iyi bir transfer. Tabii herkesin rahatsızlığı pota altımızın gene eksik kalacak olması. Ama kim gelse eksik kalacaktı. Post oyunu oynayan uzunumuz yok. Pota altına kalınlık getiren uzun zaten senelerdir yok. Efsane gibi oldu o olay. Her sezon başı pota altını karartacak kalın bir uzun lazım denir (5-6 senedir) sezon içinde halüsülasyon görürüz bir (jawai veya Zaza performansları) ama sezon onsuz kapanır. Gene öyle oldu:) Ergin Hocaya onun kafasındaki basketbola hizmet edecek kadroyu bir türlü veremedik. Bakalım bu sezon neler yapacağız hep beraber göreceğiz

Evet, geyik olsun diye yazdım. Çünkü ne zaman FB'li bir oyuncunun transferi söz konusu olsa , gelebileceğinin ispatı olarak "o aslında Galatasaraylı" diyenler oluyor. :) Çoğu kişi profesyonel hayatta, özellikle de tranfer söz konusu olduğunda, bunun bir önemimin olmadığının hala farkında değil demekki. Oğuz, Ömer, Birsel... Bunlar geçmişte Galatasaray taraftarı olmuş olabilir. Ancak profesyonel hayatta FBlidirler. Kolay kolay FB'den ayrılıp bize gelmezler. Ayrılma durumu olursa da Daçka vb kulüplere giderler. Bize gelip mal oldukları camianın tepkisini çekmek istemezler. Arada tek tük Nevriye gibi istisnai durumlar çıkabilir.

Madem Lawal ile kapancak mevzu, o zaman Furkan da biraz post oyunu geliştirsin, hatta Lawal de çalışsın biraz. Ah Ersin niye gönderilir ki halâ handikapını yaşıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...