2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim aklimda 700 bin Euro olarak kalmis, frikikten asirtma gol yemeyi basarabilen bir kaleciye verilecek 100 bin TL bile fazla ama konumuz o degil. Burada onemli olan boyle sacma sapan adamlara verilen paralar, ayni sorun basketbol subesinde de var. Ha 700 bin TL alsin, ha 700 bin Euro, isterse sterlin olsun, ana fikir muhim.

Eray ve Sinan transferini futbolda tartışın arkadaş! Avrupanın devleri bile basketbola futbola oranla çok az yatırım yapıyor. Sanki bize has bir olay gibi yansıtmayın artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eray konusunda haklısınız da Sinan konusuna şöyle bakmak lazım. 600 bin euro kiralama ücreti 700 bin euro da yıllık maaş alsa kimse bir şey demezdi herhalde. Toplam bütçe ayrılır onu kullanırsın. Mesela Bogdan Bogdanovic 700 bin euro alcak ama buy-out'u 1 milyon euro olduğu için öyle. Bogdan free olsaydı 700 bin'e oynar mıydı? Böyle bakmak lazım olaya bence.

Murat Ozyer twitter'da yarin gelismeler olabilir dedi, geldiginden beri ne zaman boyle konussa resmi aciklama geliyor.

Sanirim en azindan bir transfer resmiyet kazanacak.

Iki konu farkli olabilir ama kiyaslama yapilamaz diye bi kural yok,olmamali.Futbol basliginda,Furkan Aldemir'e verilen para ile ilgili bir cumle gecse o da mi silinecek.Birakin da kiyaslayalim,tartisalim.

İki sayfadır Eray ismini görmekten sıkıldım basketbol transfer başlığında. Bakalım bugün hangi isimler açıklanacak ve değişebilecek iki isim kim acaba merak ediyorum.

Şurda ısrarla takım için kafa patlatan arkadaşlar/abilerim için en iyisi olmasını çok istiyorum. Hakikatten acı çektik bi aydır küçülüyoruz mu küçüleceğiz mi falan derken :)

Umarım yarın bir iki transfer resmileşir, söylendiği gibi.

Futbol ile Basketbol maliyetlerini karşılastırmayı bırakın. Bayern Münih zarar mı ediyor da Baskete çok bütçe aktarmıyor. İkisininde yeri ayrı. Futbolda herkes 1.5 Milyon € alıyorsa yeni gelen adama 500 veremezsin.

Candan Ercetin Galatasaray basketbol takimi sorumlu yoneticisi olacagi iddia ediliyor. Bu arada Pleiss anlasamamis herhangi bir takimla. Pivot adaylarimiz arasinda hala.

Ispanyol basketbol yazari Chema de Lucas twitterda ' Lawal Galatasaray 'la mi imzalamis? Barcelona icin iyi bir alternatif olabilirdi' yazmis. Tercumesi Bu. Heralde Lawal gelecek bize. Sportandoysa lawal ile sorulan bir soruya Arroyoyla beraber cok dinamik oynayacaktir lawal demis.

Lawal haberleri doğruysa Lawal'in düşük oyun zekası ve mantalitesiyle sezon geneli çok katkı vereceğini düşünmüyorum ama insanlıktan çıkıp çok ekstra oynadığı 2-3 maç olacaktır illa.Daha net ve düzenli katkı verecek birini bulabilirdik ama her halükarda geçen seneki Bonsu'dan fazla katkı verecektir

Biraz hücum düzeni öğrenirse süper bir silah olur Lawal de bakalım nolcak şimdi. İyi açıdan bakarsak atletik bir oyuncumuz oldu, pota altına kolay drive edemez artık kısalar. Tabi eğer Lawal imzalamışsa diye varsayıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...