2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hackett Milanoda 800bin euroya oynuyor şimdi ise 1den aşagısına gitmez. Nasıl alacagız 1milyon euro verecek bütçe var mı pivot haricı ?

Ulan yönetim ya da yetkililer kimse - Murat Özyer'in twit atmaktan başka bir işe yaramadığı kesin de- başka kim varsa işte onlar acaba bu forumu takip ediyorlar mı? Hakikaten şu forumun verdiği emek yarattığı sinerji acaip, kaç aydır transferle yatıp transferle kalkıyoruz, rüyasında pivot gören bile var :D

Söyleyeceğim şu ki artık yeter yaa! Kesinleşsin artık şu sponsor meselesi, ayrıca sen sezon sonu o kadar gider yapmışsın, üstelik rakiplerin de gayet iyi kadrolar kurmuş, sen daha bir oyuncu bile açıklamadın. Başkan'ın ne yapıp edip basketbola değer vermesi gerek, kaynak bulunmalı. Transferle ilgili olarak ise Hackett gelse muhteşem kısa rotasyonu olur. Bir sağlam pivotla f4 yaparız. Pleiss düşünülüyor mudur acaba, ben o olsun istiyorum.

Basketbol Yorum ‏@BasketbolYorum1 16 dk.
Transferde taarruza geçen Darüşşafaka Doğuş Ersin Dağlı ve Ermal Kurtoğlu'nu kadrosuna katmış.

Galiba Ermal de gitti

Bugun Boban Marjanovic ile ciddi bir şekilde ilgilendigimiz yazılıyordu. Sezon içerisinde ismini sık sık yazan bir kaç kişiden biriydim. Boyu sayesinde pota yakınlarında durdurulamaz. Orta mesafeside var. Savunmada ayak yavaşlıgının etkisini çekiyor. Ligde savunmaya pek önem vermiyor gıbi geldi bana. Asıl EL maçlarını izleyip savunması hakkında yorum yapmak lazım. 20 dakika süre alır. 12 sayı ortalama yakalar bence. Sofo gibi kullanırız onu.

Öyle uyuz ve sinir edici bir tablo var ki karşımızda, allah korusun ismi geçenlerde bi sorun çıksa çok afedersiniz sap gibi ortada kalacağız.

Bütün alternatifler tükenmiş durumda.

Hackett'a kırmızı çok yakışmış yanlız bizdeki parçalida açar onu ama bende katılıyorum Milano Langford dan sonra onu bırakmaz..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu bomba transfer mevzusu ne oldu asıl? Dün bomba transferden bol bol mesaj gördük,bugün Marjanovic görüyoruz.Hergün ayrı bir mevzu.Şimdi o zaten faso fisoydu diyen arkadaşlar çıkar.O zaman şöyle görüşümü belirteyim.Şüpheli görülen iddiaları boş yere konuşmak anlamsız.Bence bu konuda biraz dikkat ve çeki düzene ihtiyaç var.Hatta bu Hackett mevzusu nerden çıktı anlamak mümkün değil.Bir tane bile girişim yok,bir tane adını söyleyen yok ama forumda Hackett'tan geçilmedi.Boşa kendi kendimize spekülasyon yapıp, umutlandırıyoruz bazen..

Ben dün de gördüm Aradori'nin profilinde İstanbul'u,imzalar zaten atılmıştır da neden açıklanmadığını çözemedim. Fakat önemli değil,Kerem Gönlüm-Nolan Smith-Pocius-Aradori-Micov artık bizim oyuncularımız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...