2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az once youtube da bi Murat Kekilli sarkisi search edecektim Murat Ozyer yazdim diyorum ne alaka bu adam heryerde karsima cikiyor.

Benim icin transfer donemi bitmistir, takim kurulan kadar subeye ilgimi "ilk 11'ini sayabiliyorum" seviyesine cekiyorum.

Kalan saglar sizindir. :D

İsmail Şenol'un dediğine göre Şampiyonayı izlemeye gelen 20 Nba 10 Ncaa gözlemcisi varmış Türkiye'den sadece fb gitmiş oyuncu takip etmeye .. İşte bu zamanlarda insan soruyor biz neden böyle şeylere önem vermiyoruz diye Nikolov olayı, İlkan olayı gibi şeyleri yaşamamız falan kulüp gerçekten pek iyi yönetilmiyor şube sorumlusu Murat Özyer sağolsun.........

İsmail Şenol'un dediğine göre Şampiyonayı izlemeye gelen 20 Nba 10 Ncaa gözlemcisi varmış Türkiye'den sadece fb gitmiş oyuncu takip etmeye .. İşte bu zamanlarda insan soruyor biz neden böyle şeylere önem vermiyoruz diye Nikolov olayı, İlkan olayı gibi şeyleri yaşamamız falan kulüp gerçekten pek iyi yönetilmiyor şube sorumlusu Murat Özyer sağolsun.........

Tweetter`da kim trip atıcak ? Twetterda kim geyik yapıcak? Basketbol Şube Sorumlusu giderse :) :) :)

İtalya Milli Takımı kampını izinsiz terk eden Daniel Hackett’ın cezası belli oldu.

İtalya Basketbol Federasyonu oyuncuya 6 ay ceza verdi. Hackett 6 ay boyunca İtalya Ligi’nde veya başka bir takıma transfer olursa o takımın oynadığı ligteki maçlarda forma giyemeyecek. Hackett’ın cezası Avrupa Kupaları’nda geçerli olmayacak.

Ne diye transfer olduğu takımda forma giyemesin ki ? Sadece Italya ligi için mi geçerli bu durum ?

Eğer böyle bir şey olursa unutalim Hackett transferini...

İtalya Milli Takımı kampını izinsiz terk eden Daniel Hackett’ın cezası belli oldu.

İtalya Basketbol Federasyonu oyuncuya 6 ay ceza verdi. Hackett 6 ay boyunca İtalya Ligi’nde veya başka bir takıma transfer olursa o takımın oynadığı ligteki maçlarda forma giyemeyecek. Hackett’ın cezası Avrupa Kupaları’nda geçerli olmayacak.

Ne diye transfer olduğu takımda forma giyemesin ki ? Sadece Italya ligi için mi geçerli bu durum ?

Eğer böyle bir şey olursa unutalim Hackett transferini...

Fiba'ya bağlı bir organizasyonun verdiği ceza diğer Fiba'ya organizasyonlarında geçerli oluyor...Hawkins'in cezasının diğer Avrupa ülkelerinde geçerli olması gibi...Ama benim anlamadığım Milli takımda oynamadı diye bir oyuncunun nasıl cezalandırıldığı..Vardır mutlaka bir mevzuat ama benim mantığıma uymuyor..

Fiba'ya bağlı bir organizasyonun verdiği ceza diğer Fiba'ya organizasyonlarında geçerli oluyor...Hawkins'in cezasının diğer Avrupa ülkelerinde geçerli olması gibi...Ama benim anlamadığım Milli takımda oynamadı diye bir oyuncunun nasıl cezalandırıldığı..Vardır mutlaka bir mevzuat ama benim mantığıma uymuyor..

Cemal Nalga nasıl oynadı? Doping cezası her yerde geçerli.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Cemal Nalga dopingden ceza almadı. Sadece Türkiye'de bulunan saçma sapan bir kural yüzünden (diğer ülkelerde hazırlık maçları için herhangi bir ceza yok ! ) ceza aldı. Hazırlık maçındaki ceza hzırlık maçında çekilir gibisinden kural diğer ülkelerde olmadığı için rahatlıkla yurtdışında oynadı...
Ancak doping, milli takım cezaları vb. hemen hemen tüm ülkelerde bulunuyor. Bu yüzden Hackett'ın cezası geçerli...

Cemal Nalga dopingden ceza almadı. Sadece Türkiye'de bulunan saçma sapan bir kural yüzünden (diğer ülkelerde hazırlık maçları için herhangi bir ceza yok ! ) ceza aldı. Hazırlık maçındaki ceza hzırlık maçında çekilir gibisinden kural diğer ülkelerde olmadığı için rahatlıkla yurtdışında oynadı...
Ancak doping, milli takım cezaları vb. hemen hemen tüm ülkelerde bulunuyor. Bu yüzden Hackett'ın cezası geçerli...

Emrah Abi Cemal Nalga ceza aldıktan sonra Avrupa'da Alba Berlin ve galiba bir Polonya takımında oynadı. Hawkins ise dopingden ceza aldığı için bu ceza her ülkede uygulanıyor. Cemal Nalga dopingden ceza aldı demedim Hawkins'in neden diğer ülkelerde oynayamadığına cevap verdim. Ve Hackett'a ceza verecek olan İtalya federasyonu. Ve FİBA'yı ilgilendirmez bir oyuncunun milli takımı bırakıp bırakmaması.

Emrah Abi Cemal Nalga ceza aldıktan sonra Avrupa'da Alba Berlin ve galiba bir Polonya takımında oynadı. Hawkins ise dopingden ceza aldığı için bu ceza her ülkede uygulanıyor. Cemal Nalga dopingden ceza aldı demedim Hawkins'in neden diğer ülkelerde oynayamadığına cevap verdim. Ve Hackett'a ceza verecek olan İtalya federasyonu. Ve FİBA'yı ilgilendirmez bir oyuncunun milli takımı bırakıp bırakmaması.

Hımm, ben yanlış anlamışım :) Ya bildiğim kadarıyla Hackett'ın cezası milli takıma gelmeyenlere ceza yaptırımı olan federasyonlarda geçerli. Mesela X ülkesindeki federasyonda öyle bir ceza yok ise orada oynayabilir...Futbolda böyle birşey olmaz ama basketbolda değişiyor...

Arroyo , gelecek sezon da takımımızda kalacağını açıklamış.

Arkadaşlar Murat Özyer transferlerin bu hafta açıklanacağını söylemişti ve daha açıklanan bi isim yok. Sponsor durumunun netleşmesini mi bekliyorlar acaba ?

Arroyo , gelecek sezon da takımımızda kalacağını açıklamış.

Arkadaşlar Murat Özyer transferlerin bu hafta açıklanacağını söylemişti ve daha açıklanan bi isim yok. Sponsor durumunun netleşmesini mi bekliyorlar acaba ?

Evet, Sponsor belli olunca sponsorun da reklaminin yapilacagi bir duyuruyla aciklarlar oyunculari. Pocius, Aradori, Micov, Kerem Gonlum kesinlesen transferler

Sportandoya Nolan Smith i sordum. Daha once sordugumda %99 anlastilar. Summer league den sonra imza atacak demisti. Simdi de bilmiyorum diyor. Heralde Galatasaray baska alternatiflar var o yuzden bekletiyor olabilir Nolan'i.
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Tapatalk

Dün Eyüp Yıldız programında transferleri ve sponsoru açıklamak için TBF nin cezası bekleniyor dedi. Kendisinin dediğine göre TBF eski kurallara göre değilde yeni koyduğu disiplin cezalarına göre 3-4 milyon gibi bir ceza vermek istiyormuş. Böyle bir ceza gelirse ligten çekilmek düşünülebilirmiş.
Sponsorluk içinde Liv Hospital,Odeabank ve bir hava yolu şirketi ile görüşülüyormuş.

Dün Eyüp Yıldız programında transferleri ve sponsoru açıklamak için TBF nin cezası bekleniyor dedi. Kendisinin dediğine göre TBF eski kurallara göre değilde yeni koyduğu disiplin cezalarına göre 3-4 milyon gibi bir ceza vermek istiyormuş. Böyle bir ceza gelirse ligten çekilmek düşünülebilirmiş.
Sponsorluk içinde Liv Hospital,Odeabank ve bir hava yolu şirketi ile görüşülüyormuş.

AMA tbf nin cezasi bekleniyorsa neden Murat Ozyer gecenlerde twitterda Bu hafta transferleri aciklayacagiz dedi ki?

Dün gece Siena maçını izledim gstv de Gordon'un takıma nasıl katkı sağladığını gördüm.Gordon bazen düzen dışı oynuyordu ama sorumluluk alıncada sahaya %100 ünü koyuyordu keşke yeniden anlaşabilsek.

Zaten öyle bir ceza gelirse çekilelim ligden....

Yeni yönetmelikten ceza veremezler. CAS'a gittiğimiz anda kat kat fazlasını bize geri öderler. Ki bana kalırsa eski yönetmelikten bile ceza verseler CAS'a taşınmalı. Yönetmeliğin hiçbir yerinde yayıncı kuruluşun uğradığı zararı tazmin etme zorunluluğu yok. Onu da bize kitleyecekler. Eğer bu cezalar CAS'a taşınmazsa yönetim 17 Aralık duruşunu boşa yapmış olacak. Savaşa devam! Turgay'ın FIBA başkanlığı bile düşer!

Murat Bey, dopingten verilenler dışında hak mahrumiyeti cezaları başka ülkelerde uygulanmaz gibi bir durum yok ...Ülke federasyonları verdikleri cezayı Fiba'ya bildiriyor...Fiba'da uyumlu hale getirmek için aynı cezayı verip diğer ülke federasyonlarına bildiriyor...A ülkesinde şike yapmış bir adam B ülkesine gider kafasına göre basketbol oynar gibi bir durum yok yani..Nalga olayı özel bir durumdu...Hazırlık maçlarında oyuncuyu oynattın oynatmadın gibi bir ceza Fiba yönetmeliklerine aykırıydı yani...Onlarda buna ilişkin bir karar almadılar..Yani futbolda şike sürecinde olduğu gibi federasyon uluslararası kurumla uygun bir uygulama yapmadı...Çünkü bizim ceza ve uygulamalarımızda Fiba'ya uygun olmak zorunda...Fiba ceza uygulamasını hazırlık maçında yapamazsın diyorsa yapamazsın...Biz o zaman ne yazıkki bu konu üzerinde duramadık...

Hackett olayındada konu söylediğim gibi milli takımda oynamadı diye bir oyuncuya ceza verilip verilemeyeceği...Dediğim gibi mevzuatta böyle bir durum olması saçma...Varsa İtalya Federasyonun verdiği cezayı , Fiba'da onaylar ve diğer ülkelerde uygulanır...Yoksa dediğiniz gibi olsa ligler doping dışındaki her rezilliğe açık hale gelir..Nasılsa gider başka ligde oynarım mantığınla....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...