2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer adı geçen yabancı kısalar gelirse 2-3 numarayı bir şekilde idara ederiz yerli bir pg almak lazım Can Akın ve Can Korkmaz var Korkmaz sezona çok iyi başlamıştı ama feci bir sakatlık geçirdi gerçi Ender için çok büyük rakamlardan söz edilmiyordu herhangi bir yerliye ayıracak bütçemiz var mı emin değilim

Tam net olarak bilemiyorum İtalyan rejisi istatistik göstermedi hiç ama Vlado 12 sayı attı sanırım.2 ceza şutu(3sayı 2/3 gibi gördüm) , 2 penetre , 2 serbest atış . İtalya da bugün 2.yarı Gentile, ilk yarı Datome alev aldı. Aradori her zamanki kadar çok top kullanmadı ama topa gayet iyi yön verdi 4 asisti vardı sanırım . Savunmada ikisi de başarılıydı Aradori 30 dk süre aldı sanırım . Micov tam hazır değil şu anda net olarak görülebiliyor daha iyi olacak , ama yüzdeli oynadı gereksiz zorlamalar acayip şutlar denemedi.

Haber kaynaklari fitneci vallahi.
Ne zaman Galatasaray'la ilgili bir transfer dedikodusu ciksa 2 gun sonra transferde sorun var yazarlar.
Ama Fener'in 3 senedir alamadigi Milos Teodosic hergun son dakika bombasiyla Fener'deydi. Nick Calathes imza atmisti. Daha akliniza gelen varsa siz ekleyin.

Ben Cenk'in kadroda kalması taraftarıyım.
Ender de keşke kalsa ama çok isterse gerekirse devşirme statüsünde Nikolov oynama ilerisi için daha iyi olur.

Ender ve Cenk'in ayrılması çok sorun değil ama en önemli iki rakibimize gidecekler. Dolayısı ile rotasyonları oldukça rahatlayacak. Önerdiğimiz kontratları kabul etmeleri kendileri açısından da iyi olacak ama parayı göz önünde tutarlarsa kendileri bilirler. Eksikliklerini bir şekilde kapatabiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...