Kimse ne istediğini bilmiyor bu baya tehlikeli olay. 1 ay önce Ender gitsin diyen şimdi Ender'i de kaptırdık bu nasıl yönetim diyor. Yahu eleştirecekseniz olayı baştan eleştirin ki bi tutarlılığınız olsun. Çok büyük oyuncu zaten Ender. Çok ihtiyacımız vardı zaten kendisine. 1.5 - 2 milyon TL gibi bir rakam istemiş, 40 maçın 5'inde bir şey yapacak bi oyuncu Ender. Niye gitti diye üzülmem.
Kime yazdığını bilmiyorum ama yönetimi eleştirdiğim için kendi payıma düşen kısmına cevap vereyim. Sorun ender' in kalitesi deil ha bu arada bence hala en iyi yerli guard, sorun plan ve program olmaması. Ben bir klüp üyesi olarak nisan ayında mali genel kurulda kabul edilen bütçenin ne olduğunu biliyorum, peki o zamandan beri bu bütçe dahilinde ne yapıldı yada bu bütçe neye göre planlandı. Şube nin planı neydi. Yoksa daha öncede yazdım bjk nın bütçesi bizim yarımız ama orda plan dahilinde hareket edildiği için kadro pivot dışında kuruldu. Bizde herşey tesadüflere bırakılmış durumda, sadece basketbol deil bütün branşlarda.