Jawai'ye bel baglayacaz tabi adam mi kaldi? Ayrica hucumda iyiydi. Daha 10 kusur hazirlik maci oynayacak, gelistirir kendisini insallah. Daha ligde forma giymemis Ege'ye EL'de hem de Jawai'nin formayi emanet edecegiz ha?
Daha saatler once Jawai'nin yanina adam alinmali yazdigimda laf oluyordu. Eyup abide yazdi Jawai yanina yabanci uzun alinacak diye. Ergin hocanin plani bu.Yalnızca Jawai ile olmaz arkadaşlar,Jawai kalacaksa 8.yabancı olarak düşünülmeli ve planlar Jawaiye göre yapılmamalı..Pivot bölgesine mutlaka iyi bir oyuncuya ihtiyacımız var..
Lithuania - Ukraine buldum maçı.
360 TV spor editoru twitterda Baris Ermisin onumuzdeki sene buyuk olasilikla Galatasaray da forma giyecegini yazmis dun. Baris Turk Telekomla anlasmisti en son. Acaba imzalae atilmadi mi ki?
Türk Telekom resmi sitesinde açıkladı. Baris Ermiş önümüzdeki sene Telekom da oynayacak. Yalan haber...
Yeni sezonda Telekom’u tercih etmenin nedeni ne?360 TV spor editoru twitterda Baris Ermisin onumuzdeki sene buyuk olasilikla Galatasaray da forma giyecegini yazmis dun. Baris Turk Telekomla anlasmisti en son. Acaba imzalae atilmadi mi ki?
ilk yarı 14 dk oynadı. normalde ilk 5 başlıyor.poccius ilk beş başlamıyor onun yerine oynayan seubitis mi
maci izliyorum ama sesi acamiyorum, bir renkds hayrina Pocius'un numarasini soylesin