2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goksenin gecen sene oyuna girip 3-5 bos 3luk kacirip cikiyordu 3-4 dakikada. Dacka'da efsane sezin gecirse de kesinlikle kayip degil. Kiradan daha iyi donmesi de muhtemel.

1. periyotu kacirdim Avusturalya macinda Jawai az once oyundan cikarken gordum.

1. periyotu izleyenler bir yorum yapabilir mi?

Yaklaşık beş dakika süre aldı, sayısı yok, zaten tek bir top kullandı pota altında. Finler top Jawai'ye gelince ikili sıkıştırma yapıyorlar. Jawai iki tane çok güzel pas gördü, birinde 3'lük kaçtı, diğerinde pota altında arkadaşı bomboş bitirdi. Henüz fiziki olarak fit durumda değil.

1. periyotu kacirdim Avusturalya macinda Jawai az once oyundan cikarken gordum.

1. periyotu izleyenler bir yorum yapabilir mi?

Yaklaşık 5dk süre aldı. Hücumda 2 kez birebir oynadı 2sinde de yardım savunması geldi ve boş adama pas verdi , 1i asist oldu. 1hücüm +1savunma 2 ribaund aldı. Daha hazır olmadığını gördüm şu 5dk lik periyotta ben, özellikle savunmada sıkıntı yaşadı biraz.Penetre den kısaya faul yaptı,şut atan uzunu savunurken dengeyi ayarlayamadı içerisi bazen boş kaldı ve henüz ayakları biraz yavaş. Gelişimi-değişimi izlenmeli maç maç,periyot periyot.

Göksenin harika bir sezon geçirse de Ergin Ataman'ın sistemine uygun bir oyuncu değil. Onun yerine Mehmet Yağmur çok iyi olurdu adamın karakterini sevmesem de. Şöyle olabilir aslında. Göksenin tekrar kendini bulsun ya da geliştirsin, seneye Mehmet Yağmur bize gelsin Göksenin Daçka'da kalsın. Keşke bu sene olsa ama imkansız gibi.

Jawai uzun donem oynamadi bu hazirlik maclari + dunya sampiyonasida fizigini toplar.

Hatirlayin bize ilk geldiginde de iyi durumda degildi uzun zaman oynamadigi icin sonra toparladi.

Bu dunya sampiyonasi buyuk avantaj oldu hem Jawai hem bizim icin.

Sayılan tüm eksiklikler maç kondisyonu eksikliğiyle doğru orantılı. Bu maç dahil 9 hazırlık maçı oynayacak. Sonra da seviye yükselecek ve bir şampiyona oynayacak. Nerden baksan en az 15 maç yapacak Jawai. Bana göre bu dönem sonunda çoğu eksiğini giderecektir. Geçen yaz da hazırlık döneminde benzer sorunlar yaşamıştı ama hazırlık dönemiyle kendine gelmişti. Gelecektir de.

İkili sıkıştırmaları harika cezalandırdı Jawai şu ana kadar.Oyun zekası belli oluyor direkt ama atletizmini eski seviyesine çekmesi lazım

Kondisyon eksikiliği ve yavaşlığı şimdilik pota altı savunmasında sıkıntı yaratıyor ama hücumda oyun görüşü çok iyi. Şu ana kadar toplam 10 dk sahada kaldı ve 2 sayı 2 ribaund 2 asistlik performansı var. Eksikliklerini giderdikçe Jawai olur.

Fiziken hazır değil bu çok belli, savunmada üzerinden oynanan her ikili oyun neredeyse sayıyla sonuçlandı. Savunma anlamında felaket diyebiliriz, lakin bu anlamda Avustralya geneli şu an sıkıntılı dördünce çeyrek başında 85 sayı yemiş durumdalar. Ama hücumda da şu haline rağmen, üç dakikada bir tane birebirden sayı buldu, bir tane asist çıkardı, bir de yine güzel bir pas çıkardı diye hatırlıyorum.

hala Jawaiye bel bağlayanlar var. :)
ona vereceğimiz şansı Egeye verelim daha iyi ki bence bu sene a takıma girecektir, Ersinde bu yüzden ısrarcı olmadık diye düşünüyorum.

Yalnızca Jawai ile olmaz arkadaşlar,Jawai kalacaksa 8.yabancı olarak düşünülmeli ve planlar Jawaiye göre yapılmamalı..Pivot bölgesine mutlaka iyi bir oyuncuya ihtiyacımız var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...