teşekkür ederimBirde böyle bir yer var Watch Russia vs Italy Live Stream Online
Aradori'nin istatistikleri ne alemde beyler, izleyen oldu mu?
Bu arada Erceg de esaslı adammış, unutmayız bu dönem yaptığını.
Sanmıyorum istendiğini çünkü.Erceg Sinan Ender ve Furkan dan istenmiş.Arroyo nun otomatik olarak sözleşmesi uzatıldığı için durduk yere bu topa Murat Özyer girmemiş olacak ki adı geçmedi.Sanırım bu 4 oyuncu dan yapacakları indirimle bütçe de kısmi olarakta olsa bir kaynak yaratılacağını düşünmüşler.Önceki sayfada da sordum ama tekrarlayayım, Arroyo'nun sözleşmesi uzatılırken indirim istendi mi acaba? Murat Özyer açıklama yaptı mı bu konuyla ilgili?
İtalyan oyuncuların hepsini detaylı olarak yazma konusunda buraya sıkıntı olabilirde. burda bir link var burdan detaylı incelemeye sahip olursun.Arkadaşlar İtalyan oyuncuların komple istatistiğini yazabilir misiniz? Özellikle Gentile ve D'atome.Aradori ile kıyaslama şansımız olur.Hangisi kaç top kullanmış, ne üretmiş mukayese edebiliriz
Indirimi kabul etmis mi Erceg?
Bo hangi takıma gitti bilen var mı? Bir de Kleiza 700 bin Euro'ya Milano'ya gitti demiştiniz.Bu adamı bu paraya biz de alamazmıydık acaba.Hani bu kadar kısa aldık ama uzunlar ne olacak.Macvan yerine bunu almış olurduk.Bu yıl toparlayacak Kleiza Milano iyi iş çıkardı.Biz de ezeli rakibimizin verdiği paranın 1/5'ine oynatıp daha fazla performans alabilirdik.Neyse olmuş bitmiş transfer üzerine konuşulmasın öyle bir aklıma geldi yazayım dedim