2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceki sayfada da sordum ama tekrarlayayım, Arroyo'nun sözleşmesi uzatılırken indirim istendi mi acaba? Murat Özyer açıklama yaptı mı bu konuyla ilgili?

Arkadaşlar İtalyan oyuncuların komple istatistiğini yazabilir misiniz? Özellikle Gentile ve D'atome.Aradori ile kıyaslama şansımız olur.Hangisi kaç top kullanmış, ne üretmiş mukayese edebiliriz

Önceki sayfada da sordum ama tekrarlayayım, Arroyo'nun sözleşmesi uzatılırken indirim istendi mi acaba? Murat Özyer açıklama yaptı mı bu konuyla ilgili?
Sanmıyorum istendiğini çünkü.Erceg Sinan Ender ve Furkan dan istenmiş.Arroyo nun otomatik olarak sözleşmesi uzatıldığı için durduk yere bu topa Murat Özyer girmemiş olacak ki adı geçmedi.Sanırım bu 4 oyuncu dan yapacakları indirimle bütçe de kısmi olarakta olsa bir kaynak yaratılacağını düşünmüşler.

Stimac 200 bin euroya Bayern'e giderse üzülürüm. TOP 16'ya kadar gayet iyi idare eder bizi diye düşünüyorum. Hem çok para harcamamış oluruz ve TOP 16 transferine de bütçe kalır. Sonra da elenen takımlardan bir uzun daha katabiliriz kadroya.

Bir de merak ettiğim şimdi sponsor anlaşması uzatıldı ve verecekleri para daha çok olacak deniyor. Önceden yıllık 5m civarı veriyorlar diye biliyordum, biz zaten sözleşme revizyonları ile 800k lık bir bütçe yaratmıştık şimdi bu adamlardan bu sezon alcakmıyız bi 7-8 mil? alırsak hem jawaiye muhtaç kalmayız hem de Furkan ve Ercege boş yere borçlanmamış olur, Cenkin de istediği rakamlara çok rahat çıkarız.

Bo hangi takıma gitti bilen var mı? Bir de Kleiza 700 bin Euro'ya Milano'ya gitti demiştiniz.Bu adamı bu paraya biz de alamazmıydık acaba.Hani bu kadar kısa aldık ama uzunlar ne olacak.Macvan yerine bunu almış olurduk.Bu yıl toparlayacak Kleiza Milano iyi iş çıkardı.Biz de ezeli rakibimizin verdiği paranın 1/5'ine oynatıp daha fazla performans alabilirdik.Neyse olmuş bitmiş transfer üzerine konuşulmasın öyle bir aklıma geldi yazayım dedim

Bo hangi takıma gitti bilen var mı? Bir de Kleiza 700 bin Euro'ya Milano'ya gitti demiştiniz.Bu adamı bu paraya biz de alamazmıydık acaba.Hani bu kadar kısa aldık ama uzunlar ne olacak.Macvan yerine bunu almış olurduk.Bu yıl toparlayacak Kleiza Milano iyi iş çıkardı.Biz de ezeli rakibimizin verdiği paranın 1/5'ine oynatıp daha fazla performans alabilirdik.Neyse olmuş bitmiş transfer üzerine konuşulmasın öyle bir aklıma geldi yazayım dedim

Bonservis ücreti ödemiş olurduk..

Eurobasket 2015 elemeleri G Grubu’nda İtalya, Rusya’yı 65-63 yenerek ilk maçında ilk galibiyetini aldı.

Rusya ise 3 takımla grupta İsviçre’den sonra İtalya’ya da mağlup oldu.

İtalya’da Galatasaray’ın yeni transferi Aradori 32 dakika sahada kalıp 5/10 iki sayı 0/2 üç sayı 11 sayı 1 ribaunt 1 asist 1 top çalma ile etkili oldu.

Gentile 20 sayı 3 ribaunt 2 asist, Datome 11 sayı 8 ribaunt, Cinciarini 10 sayı 7 ribaunt 2 asist, Cusin 9 sayı 7 ribaunt ile mücadele etti.

Rusya’da Mozgov’un 17 sayı 10 ribaundu yeterli olmadı.

Kerem Gönlüm'ün açıklamaları banada samimi gelmiyor. Aşk ve sevgiyle bağlısın tamam da arada dağlar yoktu önceden gelmen için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...