2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar forumu yaklaşık 2 senedir zevkle takip ediyorum ilk mesaj bugüne kısmetmiş bir yerden başlamak lazım geçen seneye oranla iyi bir kadro kuruldu diyebilirim ama hemfikir olduğumuz nokta bizim nerede olacağımızı belirleyecek transferler combo ve pivot transferleriydi combo nolan oldu pivotsa ortada yok karamsarlık yaratma niyetim yok ama final four hedeflerken bu 2 eksikle biranda rüzgar tersine dönmez inşallah

Bonsu hepinizin malumu. Birkaç maçı şov niyetine oynamak dışında berbattı. Ama O Bonsu'yla Final 8 yaptık, ligde şampiyon olduk. Bu kadar karamsarlığın lüzumu yok. İş yapacak bi pivot gelsin işlem tamam.

Aron Baynes'in NBA'daki maaşı 780 bin dolarmış. Tam bizim bütçemiz. Çok rahat getirebiliriz o paralara. Keşke o olsa. Son Finlandiya maçında da 22 sayı 11 ribaundla oynadı.

Arroyo - Smith - Ender

Aradori - Sinan

Micov - Pocius - Gokturk

Erceg - Kerem - Ege

Pivot - Furkan

Tahminim ve gozlemlerim Ege ve Gokturk A Takima katilacaklar.

Efsaneleri anıyoruzda bugün'de arroyo açıklandı. Hay Allahım nasıl bir şube olduk çıktık. Adam gibi hepsini bir kereden açıklamak çokmu zoR ?

Sinan performansını arttırarak devam ediyor bu çok iyi. Furkan da orta mesafe denemeye başlamış sanırım. Kerem de güzel katkı verirse bu üç isim çok çok kilit rol olur bu sezon.

Arroyo yeni transfer sayılmaz ben başka bir açıklama daha bekliyorum :) şaka bir yana şu netleşecek pivotunda adı öğrenilse de bizde rahat bir nefes alıp takım ile ilgili net değerlendirmeler yapabilsek. Aron Baynes, Aleks Maric, Mike Muscala, Justin Hamilton, Vladimir Stimac'tan birini bekliyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...