Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu akşam Brezilya-Hırvatistan maçıyla başlıyor Dünya Kupası. Her maçta bir takımı tutarım mutlaka, öyle zevki çıkıyor, bu maçta ise Hırvatları tutuyorum.
Bugün Hırvatları tutuyorum ben de. Ne de olsa Balkan Çocuğu hepsi. Herşeyden önce zevkli bir turnuva olur umarım. Favorim yok , gönlümden geçen Yunanistan.
Yunanistan tercihinden sonra yorumlarını dikkate almıyorum bir daha senin. Yunanistan tutulur mu yahu? Kardeş ülke olsa yine tutmam onları zevksiz futbollarıyla.
İtalya veya İngiltere'den bir tanesi gruptan çıkamayacakken onları yazıp son Copa Amerika şampiyonu ve Dünya Kupası 4.'sü Uruguay'ı listeye almamak harika.
Yunanistan tercihinden sonra yorumlarını dikkate almıyorum bir daha senin. Yunanistan tutulur mu yahu? Kardeş ülke olsa yine tutmam onları zevksiz futbollarıyla.
Kerem bey lütfen Avrupa Şampiyonu apoleti nedeniyle turnuvanın doğal favorilerinden olan ve turnuva takımı hüviyetinin hakkını daima veren Yunanistan'ı ankete ekler misiniz ?
Başarısı olmayan Portekiz - İngiltere - Belçikayı ankete alıp son D.K 3. Uruguay ile son 6 büyük turnuva'nın 5 ine katılan istikrar abidesi Yunanistan'ı ankete almayanları kınıyorum
Bunu yazmak için çok düşündüm ama açıklamalıyım. Gsbasket halkının bilgi almaya hakkı var. Gsbasket organizasyonu içerisinde anket açılırken nakit karşılığı ankete ülke ekleyen moderatörler var. Elimde Roy Hodgson ile Kerem Seçer'in çantalı görüntüleri var. Gsbasket ailesinin üstünde titrediği bu ankete fesat karıştırmanın değeri kaç para Kerem bey ?
Halk soruyor , biz de açıklama bekliyoruz.
Şampiyon olacağını düşündüğüm takım Almanya, ikinci favorim ise İtalya. Tuttuğum takım Arjantin, başarılı olmasını istediğim diğer takım ise Bosna Hersek. Gol kralı adayım ilginç olacak ama İtalya'dan Immobile,
Birbirleriyle eşleşmezlerse Hollanda-Almanya-İspanya-Arjantin(Brezilya) yarı finali olabilir. Uruguay ve Belçika'dan sürpriz bekliyorum. Gönlümüz oynayan futbolcularımızdan ve Bosna Hersek'ten yana..
Hakem ne kayırdın Brezilya'yı be? Ev sahibi diye bu kadar da olmaz ki. Bunun neresi penaltı? Bu arada Melo Paulinho'dan da Gustavo'dan da çok daha formda ve daha kaliteli.
Hırvatlara yazık oldu. Brezilya bu oyunla ve takımla fazla ileri gidemez. Nerde o Ronaldo, Rivaldo, Kaka, Cafu, Ronaldinho'lu Brezilya? Bu David Luiz'i, Marcelo'yu falan da acayip şişiriyorlar. O değil de biz de olsaydık, heyecan yaşasaydık biraz keşke.
Brezilya her halukarda 2. turda İspanya ya da Hollanda'nın grubundan bir takımla eşleşecek. Yani TÜrkçe'si yarın Hollanda - İspanya maçı gruptan çıkmak için değil Brezilya'dan ilk turda kaçmak için çok önemli maç. Ben İspanya'nın da HOllanda'nın da şu Brezilyayı eleyeceğini düşünüyorum ama muhtemel Hırvatistan veya Kamerun dururken 2. turda ev sahibi Brezilya'yla güreşmenin de anlamı yok. O yüzden yarınki maç gereğinden fazla durağan geçebilir. Neticede 2 takım da açık vermek istemeyecektir. Hatta beraberlik ihtimali normalden çok daha yüksek. BU durumda da kaderi diğer 2 maç ve bu 2 maçta alınacak gol averajları belirleyebilir.