2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezası var diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam dopingdendi. Ve bence Marcus bizim savunmadaki hiç bir problemlerimizi çözmez.
Kasimda cezasi bitiyor ve Unicajada iyi değildi belki ama gecen yil Kizilyildiz fa çok olgun oynamisti savunma konusunda malesef haklisin ama Göksenin le yanyana oynatirsak belki savunmada daha fazla katki alabiliriz

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha geçen gün Ömer Yalçınkaya, kendisiyle ilgilenmediğimizi açıklamıştı ama Ersin Dağlı bu takıma her türlü lazım. Bu hamleyi yapmalıyız...

Sizce Oktay Mahmuti bize bu hamleyi yapma şansı verir mi ?
Biz olsak verir miydik ?
En büyük rakiplerinden birine bu iyiliği yaparlar mi ?

Daçka Ersin'i bırakmadığı müddetçe istesek de alamayız. Bu saatten sonra da bırakacaklarını sanmıyorum. En kötü 8. yabancı olarak kadroda tutarlar.

Kalinic ile papanikolau yu nasıl aynı edersin reis papanikolauya hakaret bu:). Bu şeye benziyo biri orjinal Afrika aslanı diğeri çakma evde beslenen süs köpeği Çin aslanı ikiside aslan :) çeşke bizde olsa

Öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.

Caleb Green'in sağlık sorunları çıkmasına rağmen takımda tutuyorsak eğer, bu bizim göz göre göre takımın ayağına kurşun sıktığımızın anlamına denk gelir. Hücumda penetre edemiyor, ettiği zamanlarda ise topu elinden kaybediyor ya da top eline ayağına dolanıyor. Savunmada da pek bir varlık gösteremiyor. Takımın ihtiyacı olan bir PF'yi en kısa zamanda bulmamız gerekiyor. Caleb Green'deki sorun bas bas bağırıyor ''görün beni, sağlık testini de geçemedim zaten, fazla irdelemeyin olmuyor'' diyor.

Eğer ki takımın hücumlarına dikkat ettiyseniz, çok bariz bir oyun kurucu eksikliği var. Hücum etmek isterken planlı ve belli bir düzen içinde hücum etmiyoruz, bireysel bir şekilde ve oyuncuların o anki kendi insiyatifine kalmış durumda, karambole hücumlar ediyoruz. Bence PF'den önce takıma iyi bir oyun kurucu gerek. Ve de eklemek istiyorum, iyi bir yerli şutör de bulabilirsek iyi olur.

Sözün özü odur ki, takım olgun bir durumda değil, kapasitesinin üzerinde oynasa dahi Türkiye Ligi'nde zorlanırız. Çünkü basketbolun en temel esaslarından biri olan ''oyun planlaması'' denen duruma, şuan da sahip değiliz ki bu da hücumlarımızın karambole gelişmesine sebep oluyor. Sanki play-offlara kalmaya çalışan sıradan bir Anadolu takımının hücumları gibi.

Savunmaya değinmek istersem, savunmada Lasme ve Dorsey ile Çin Seddi gibi olmuşuz. Açıkcası bu ikilinin yaptığı savunmayı Türkiye liginde herhangi bir ikili yapamaz bence. Kısalarımızın yaptığı savunma ise malum, aldığımız oyuncular; hareketli, heyecanlı ve tabiri caize kanları kaynadığı için çok kolay şekilde faul alıyor, bu sebepten dolayı penetresi delici olan, fiziksel anlamda güçlü olan oyunculara karşı savunmada sıkıntı yaşayabiliriz. Caleb Green'in savunmasına değinmek istemiyorum. Maçlarda çok bariz kendini gösteriyor. Hatadan erken dönmeliyiz.

HUERTAS olsaymış bu kadroya çok iyi olurmuş. McCollum da iyi fena değil yalnız Blake Schilb de geldikten sonra fena bir takım olmayacagız ama Micov´un sorunu neymiş bilen var mı?

Micov'un ciddi birseyi oldugunu sanmiyorum . Köşeden attigi üclük sonrasi bilegi burkuldu . İkinci yari macı bench'in yaninda takip etti . Riske edilmedi ..

Caleb hucumda fena degil ama iki mactir savundugu adamlari ihya etti. Cok bos birakiyor, gozden kayboluyor adeta savunmada. Erceg'te bile gormedigimiz bir durumdu bu.

Tabii sakatligi dolayisiyla takima dorduncu hazirlik macindan itibaren katildi, tam randimanla oynamiyor bu belli. Hoca bunu da goz onunde bulundurup sabredecek gibi.

Kalinic ile papanikolau yu nasıl aynı edersin reis papanikolauya hakaret bu:). Bu şeye benziyo biri orjinal Afrika aslanı diğeri çakma evde beslenen süs köpeği Çin aslanı ikiside aslan :) çeşke bizde olsa

Aynı değiller tabiki ama aynı görevi yapacaklar. Bence oly yada pana dan birisine gider avrupaya dönerse. Diğer takımlar tamamladılar artık kadrolarını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...