2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz kariyer kıyası aynı yaşta Jerells ve McCollum

McCollum: koleji Goshen(hiç duymadım),oynadığı takımlar Elitzur Netanya,Hapoel Kfar Saba, Apollon Patras,Panionios
Kazandığı herhangi bir kupa, şampiyonluk yok

Jerells:Koleji Baylor,oynadığı takımlar Partizan,Ülker,Milano,Kazan
Kazandığı kupalar:İtalya Şampiyonluğu,Adriyatik şampiyonluğu,Sırbistan şampiyonluğu

Dışarıdan tarafsız bakan birinin alttakini seçeceği aşikar.Adil bir değerlendirme için önce bir kendi elimizdekinin dünya piyasasında ne ettiğinin iyice farkına varmak gerek

McCollum dünya basketbolu için hiçbir şey ifade etmeyen bir isim ne yazık ki.Kötü bir kolejden mezun olup herhangi kaliteli bir takımda oynamamış,kariyerinde değerli bir maçta parkede bile bulunmamış bir isim.Playoff maçı bile yok bizden evvel muhtemelen değil final serisi falan

Curtis Jerells cok iyi bir transfer olur eger sakat degilse..Oyuncunun en buyuk ozelligi hizi,bire bir oyunlari ve ansizin disaridan isabetli attigi uc sayilik atislari..
Cliff hammonds'tan kat ve kat daha iyi bir isim.Ayrica mc collum icinde iyi oldu 1 numarada sureleri paylasirlar..ama ilk 5 guardi bana gore het zaman mccollum olmalidir..

Jerrels Milano'da muhteşem bir sezon geçirmişti. O sezon Milano'nun kadrosunu çok seviyordum ve defalarca izledim o takımı. Hackett ve Langord'la müthiş işlere imza atıp final four'un kapısından döndüler. TOP 8'de Maccabi'ye elendiler ki çok yazık olmuştu, gerçekten haketmişlerdi Final Four'u. Takımı taşıyan üçlüden biriydi Jerrels.

Kazan'da da fena değildi ama sakatlık büyük problem tabi. Bilemiyorum açıkçası, riskli transfer.

All Star'dan dolayı arada kaynadı ama bugün İBB ile maçımız vardı. 73-97 kaybetmişiz. Doğukan maçın tamamında süre bulmuş.

image.png

NBDL'den Toure Murry, Deandre Liggins, Terry Rozier, Errick Green bence çok daha katkı verebilecek farklı tiplerde oyuncular. Eğer hala vaktimiz varsa Jerrells yerine bunlardan birini düşünsek ham daha ucuz hem de daha garantili olur.

Umarim marcus williams gelmez..burda rusyada loko taraftarlari zamaninda kendisinden kurtulduklari icin az sevinmediler..c.jerrells in zamaninda real deplasmanlarinda yaptiklari,efes,fb yi ezerek yenen milano'da be karsisinda bo mx caleeb ne de planinic , dogus gibi savunmaci oyuncu durabildi.. Curtis demek tempo,surat,birebir oyun demek..sakatligi duzelmisse maclarda mccollum ile yan yana sahada oynatmak fena da olmaz bazi anlar..

Piyasa bu çünku. P.Young 6x30=180 bin dolara oynadı. Dleaguede bu parayi nerdeyse tam sezonda alıyorlar. Wilbekin de 175 bin dolara oynuyor.
Aynen öyle d-league'in piyasası daha uygun belki bazı ekstrem oyuncular dışında,o yüzden de sakat olan oyuncudan medet ummak yerine potansiyelli,daha da önemlisi sağlıklı oyuncuları tercih etmek çok daha mantıklı olacaktır.Hele ki euroleague oynamıyorken..USA'den yeni çıkmış yetenekli oyuncular özellikle eurocup kendilerini göstermeleri açısından bulunmaz nimet ki eurocup takımları için de öyleler bence.

"Ergin Ataman'dan iyi mi bilecez, Ergin Ataman'ın elinde daha iyi alternatifler var da o mu istemiyor" gibi argümanlara katılmıyorum.Mesela geçen sene Aleks Maric'le Patric Young'ı aynı basketbol aklı getirmiş olamaz...Transfer fiyaskoları bu yıl da devam ediyor.Şimdi yine Maricvari transferler.Dünya üzerinde basketbolcu kalmadı mı ki iki tane bitik oyuncuya kaldık.

Aslında Quin Cook diye bir ouncuyla anlaşmışız. ama adam Nolan Smith'in yakın arkadaşıymış, ona sorunca vazgeçmiş. Hani bizim hocaya palyaço diyen ama aslında kendisi bir palyaço olan Nolan. Cook vaz geçince Jerrel ile anlaşmışız.

para yok para arkadaşlar d wash bedavaya gelmez bedavaya gelecek oyuncularda Chuck ve curtis olur tutarsa ne ala tutmazsa yapacak bir şey yok cebine el atmayan galataaray sevdalıları sağolsun koç da gitsin denizli gibi yaşlı ya da özer mahmudi cem Akdağ( nispetn iyidir) biri gelir liseli olsun bizim olsun mantığına diyecek sözüm yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...