2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chuck Davis kısa vadede katkı verecek durumda gözükmedi.Bir kere kilo fazlası var.Ve ben mi abartıyorum bilmiyorum ama koşarken dizlerine yük binmesin diye adımlayarak koşuyor sanki.

Eyüp Yıldız

Duyduklarıma göre Dorsey malesef mutlu değil ve çok fazla sorun çıkarıyor. Aldığı süreden memnun değil iyi çalışmıyor vs... Gitsin artık!
David Pick'de yazmış Joey Dorsey her an Galatasaray'dan ayrılabilir. Seçenekler arasında Alex Tyus ile takas da var Bence gitmesi iyi olur.
İnstagram da yapmış olduğu paylaşımda ne kadar sorumsuz biri olduğunun göstergesi. Barca ve Oly'de de disiplin sorunları yaşamıştı.

Oyun kurucu eksiğimiz varken bide başımıza Dorsey sıkıntısı çıktı.

Anlaşıldı bu sezon da ümitlenmek, hayal kurmak haram bize. Ne çekilecek çilemiz varmış arkadaş..

Boğaç bey şampiyon olduğumuz senenin Ocak-Şubat ayında ne maçlara gelen vardı, ne takımdan ümitli olan. "Ergin Ataman arkasında enkaz bırakacak" diyenler çıkmıştı, Ndong "emekli maaşını" kazanmaya gelmiş diye eleştiriler okudum burda. Markoishvili'ye ödenen bonservise sövüp Marko'yu yerin dibine sokanlardan bahsetmiyorum bile.

Hemen ümitsizliğe kapılmanın alemi yok. Kaybettiğimiz hiç bir şey yok, aksine Eurocup grubumuzda lideriz ve ligde de üçüncü sıradayız. Somut veriler üstünden hareket etmek en iyisi.

Geçen sene İBB'de oynayan Alex Stepheson Gelişim ligindeymiş.Back-up 5 numara olarak yeterli olabilir bence .Ayakları yavaş bir oyuncu değildi ayrıca güçlü Dorsey kadar olmasa da Lasmeye nazaran kalın bir oyuncu boyu da 210'a yakın (208) .Kalıplı uzun savunması sorun olursa o işi de üstelebilir .Hucumda kısıtlı ve serbest atısı felakettı ama Dorsey de pek farklı değil halihazırda o alanlarda

Boğaç bey şampiyon olduğumuz senenin Ocak-Şubat ayında ne maçlara gelen vardı, ne takımdan ümitli olan. "Ergin Ataman arkasında enkaz bırakacak" diyenler çıkmıştı, Ndong "emekli maaşını" kazanmaya gelmiş diye eleştiriler okudum burda. Markoishvili'ye ödenen bonservise sövüp Marko'yu yerin dibine sokanlardan bahsetmiyorum bile.

Hemen ümitsizliğe kapılmanın alemi yok. Kaybettiğimiz hiç bir şey yok, aksine Eurocup grubumuzda lideriz ve ligde de üçüncü sıradayız. Somut veriler üstünden hareket etmek en iyisi.

O sezonu gayet iyi hatırlıyorum fakat o zamanki kadromuzla şimdiki kadromuz ve o zamanki Ataman ile şimdiki Ataman arasında çok fark olduğunu görüyorum. Takımdaki kimseye hakarette, eleştiride falan bulunmuyorum sadece her gün farklı bir olumsuzlukla karşılaşıyoruz ve bu benim ümitlenmeme engel oluyor. Bu kadro ve bu deplasman karnesiyle lig ve Eurocup'ta da favori olduğumuzu düşünmüyorum. Siz ümitli olabilirsiniz tabii ki, sizin şevkinizi kırmak istemem. Sadece benim görüşüm bunlar.

James sakatlıktan sonra serbest düşüşe geçti.Bu haliyle bize faydalı olacağını sanmıyorum.Sırtı dönük oyunu olan kalıplı bir uzun olursa çok daha iyi olur.

Shawn James ne Milano'da ne de Olympiacos'ta kendini gösteremedi. Açıkçası hiç istemem böyle bir transferi, Bonsu katkısı bile alamayız mazallah.

James sakatlığını tamamen atlattı galiba ama neden eski günlerine dönemedi anlayamadım. Tyus takası efese yarar sadece. Dorsey az süre almıyor takımda eyüp yıldız niye öyle yazmış anlamadım. Ribaundlardaki mücadelesi, hakimiyeti söylenenlerin aksini gösteriyor.

Tyus'ta Lasme gibi,ufak tefek bir pivot,Lasme bazen çok ufak kalıyor çember altında,Dorsey en azından kalıplı bu yüzden Dorsey - Tyus takası çok yanlış olur.

Alabiliyorsak Byrun Mullens tam aradığımız uzun.2.13 boyunda orta mesafe ve dış şutu olan , sırtı dönük oynayabilecek kaliteli bir uzun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...