Dursun tepkilerden korkarak hemen açıklama yapmış hedef şl şampiyonluğuymuş.artık seni bile ciddiye alan yok yalancı başkan
Bir insan da yüz olur şu açıklamayı yapmak için. Riva'yı yiyin de kurtulsun kulüp.
Dursun tepkilerden korkarak hemen açıklama yapmış hedef şl şampiyonluğuymuş.artık seni bile ciddiye alan yok yalancı başkan
Madem transfer yok brumayı niye yolladın diye sorarlar adama. En kötü hali olcanı katlar
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amrabat kalacak dedi hoca meğer adam daha önce gitmiş. Haberleri yok hiçbişeydenAmrabat'ı dahil niye yolladılar geçtim bruma'yı. Çok daha kötü şeyler söyleyeceğim yönetim hakkında ama mecbur susuyorum.
Marin uzun süredir kayıplarda geçen sene de doğru düzgün oynamadı. Chelseanin kiralık gönderdiği yerlerde de iyi değildi. Bizim oyuncumuz asla değil bana kalırsa 3 sene önce olsa ha o zaman tamam. Trabzon için iyi transfer de diyemiyorum ben şu an ama maliyeti çok ucuzTrabzonspor Marko Marin'i almış.
Çok iyi transfer.
Bizim yapmamız gereken hamleydi.
Sadece bir buçuk milyon euro ve maç başına 10 bin dolara hemde.
Biz olsak en az 2 milyon euro maç başına da 20 bin dolar öderdik.
Hiç beğenmediğimiz Süleyman Hurma yapıyor bu işi.
Bizde böyle bir adam yok.
Bize Haldun Üstünel lazım.
Ayrıca takımda ve teknik ekipteki bu durumun halletmek için acil bir şey yapması gerekiyor yönetimin.
Burda çoğu kişi bana kızacak ama.
Bu takıma Abdurrahim Albayrak lazım.
Hemde çok acil.
Hakaret etmek ne kadar kolay yahu. Tamam normal hayatta küfür edin ama burada insanlara hakaret edebilmek yanlış geliyor. Ama forum yönetimi müsade ediyorsa yapacak bir şey yok.