Transfer için son 4 gün.
Aysal'ın Selçuk ve Burakın sözleşmelerinde yaptığı iyileştirmeyi anlamamak hala mümkün değil gerçekten. 8 yabancı olsaydı gene de yapılan zam yanlıştı. Onlardan da çok çekicez ileride. Seneye bruma telles ve musleranın da ayrılacağını gözönüne alırsak bence burdan alacağımız 25 milyon euro civarı bir para bizi baya rahatlatır. Umarım şu FFP sorununu seneye yapacağımız satışlarla yaşamayız. Gerçi transferlerin ocaktan başlaması lazım. FFP sıkıntısı olsa dahi ocaktan itibaren bonservissiz oyuncu peşine düşmeliyiz. Bu sene yaptığımız en büyük hata bir planımızın olmamasıydı bence. Yönetim kalırsa daha makul işler yapar inşallah. Bu sene limitlerini doldurdular
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 yıllık sözleşme yapıldı ve inanılmaz ücretler konuldu sözleşmeye. Adamlar zaten 29 yaşında. Kim ne derse desin Aysal büyük hata yaptı ordaBurak ve Selçuk Sneijder'in sözleşmesini kıskandılar ve de yabancı kuralının daha da kısıtlanacağı iddiaları vardı. O da ne olursa olsun en iyi oyuncularının hem moralini yükseltmek hem de kontratla geleceği garanti altına almak istedi. Lakin fener'in cezası bitince bu yasakların kalkacağını hesaplayamadı.
5 yıllık sözleşme yapıldı ve inanılmaz ücretler konuldu sözleşmeye. Adamlar zaten 29 yaşında. Kim ne derse desin Aysal büyük hata yaptı orda
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O detayı biliyorum zaten benim karşı olduğum 2 nokta var burda. Buraka da Selçuka da sözleşme yenileme teklifi verilebilir ona eyvallah ama bir oyuncunun 33 34 yaşında bu kadar yüksek ücret alması bizim başımıza iş aşacak diyorum. Eğer oyuncular 25 26 yaşında olsa ve koşullar bu kadar kapsamlı iyileştirilmese Aysalın yaptığını yabancı kuralına bağlayabilirdim. Neyse ki o devre arası transfer dönemi kadar büyük bir hata hatta soygun falan değil bir açıklaması olabilir.Emre Köprücü, sözleşmelerin uzun olduğuna katılıyorum fakat atladığınız önemli bir nokta var. Aysal, bu sözleşmeleri belirlenen günün kuruna göre TL'ye çevirip oyunculara veren maddeyi eklemiş sözleşmeye. Yani kur kaybından oluşacak ekonomik zararı minimuma çekmek için bu kontratlar uzatılmış diyebiliriz. Ayrıca sözleşmeleri o günün koşullarında (yüksek maaş alan yabancılar ve yabancı sınırı) incelememiz lazım.
Burak Yılmaz sözleşmeyi imzaladı - Spor Haberleri