Ben bu kulüpte nasıl bir akıl tutulması, nasıl bir amatörlük yaşandığını anlayamıyorum artık. İki doğru yapılsa iki yanlış yapılıyor, yine başladığımız yere dönüyoruz. Gerçekten sabrım kalmadı, tahammül edemiyorum belli başlı isimlere ve o belli başlı isimlerden de bir türlü kurtulamıyoruz. Vallahi bıktım usandım artık.
Kardeşim, bu taraftarın yüzde 90'ı Burak'tan da Sabri'den de Umut'tan da bıktı. B-I-K-T-I. Bu kazmaların kendini bir nebze geliştirememesinden, mahkeme duvarı gibi suratlarından, saçma sapan triplerinden, aldıkları paralardan yaka silkti. Bunu anlamak bu kadar mı zor? Kağıt üstünde de pratikte de bu futbolcu müsveddelerinin Galatasaray'a katacağı hiç bir şey yok! YOK YOK YOK!
Allahaşkına şu takıma yeni bir yapılanma gerektiğini hala mı anlamıyor şu kalın kafalarınız? Nasıl yöneticisiniz, nasıl teknik direktörsünüz? Bu nasıl bir işbilmezlik, nasıl bir basiretsizlik? Burak denen topçu bozuntusunu "asla satmayız" diyince mi kendine gelip mücadele edecek sanıyorsunuz? Yılda 3,5 milyon euro kazanan Burak ve Selçuk beyefendilerin, amatör kümede oynayacak kapasitesi olmayan Sabri'lerin Umut'ların kulübün iliğini kemiğini sömürmesini daha ne kadar izleyeceksiniz? Böyle mi düzeltmeye çalışıyorsunuz kulübün mali yapısını? Yazıklar olsun!
------------------------------------------------
Yahu şu şekilde 20 kişilik bir rotasyon kurmak ya da şu şekil bir rotasyon için atılan bir kaç adımı devam ettirmek çok mu zor?
Muslera - Cenk - Eray
Linnes - Denayer - Chedjou - Transfer1 - Koray - Hakan - Carole
Donk - Bilal - Rodriguez - Transfer2
Podolski - Sneijder - Sinan - Emre - Olcan
Transfer3 - Transfer4
Gerekirse medyayı da akıllıca baskı aracı olarak kullanıp kurtul Burak, Selçuk, Umut, Semih gibilerinin kontratından. Sonra da genç ve daha ucuz transferler yap. Zaten hali hazırda Scout ekibin var bunun için.
Biz şunu yapmak yerine 1,5 senedir yerimizde sayıyoruz. Vallahi akıl alır gibi değil!