Ersan onlar için yerli statüsünde oynuyor Avustralya pasaportundan dolayı.Ersan bile 7.5ken Burak nasıl 8 hem de 2si trabzona giderken ben anlam veremedim
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ersan onlar için yerli statüsünde oynuyor Avustralya pasaportundan dolayı.Ersan bile 7.5ken Burak nasıl 8 hem de 2si trabzona giderken ben anlam veremedim
Ersan onlar için yerli statüsünde oynuyor Avustralya pasaportundan dolayı.
31 yaşında misyonunu tamamlamış bir oyuncu için iyi para değil mi? Yıl sonuna kadar 1.5 milyon falan da öderiz muhtemelen. Bize kalan 7.5 milyon. Ki yazın satamazsak önümüzdeki yıllarda alacaklarını saymıyorum. Burak da yıllık 8 milyon alacakmış, zengin oldu. Hayırlı olsun...
Ben de katılıyorum dediğine ama adamlar bizim maddi durumumuzu bilirken tok alıcı tavrında olması gayet doğal malesef. Satmak zorunda olduğumuzu , en azından istediğimizi biliyorlardı.Ücret çok az abi, 2 milyon ts ye gidiyor ben burda transfer başarısı görmüyorum. Eğer 12 13 milyon falan olsa belki. Umuta kalmanın bedeli 6 milyon euro değil
Galatasaray, Burak Yılmaz'ın transferi için Beijing Guoan'la 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Transferin gerçekleşmesi halinde Trabzonspor bonservis beledelinden %25'lik pay alacak. Burak Yılmaz ise Çin ekibi ile senelik 8 milyon eurodan, 4 yıllık sözleşme için prensipte anlaştı.