2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

4.yıldızı takıp, Şampiyonlar Ligi'ne gidip sponsor olarak Dumankaya'yı bulabilen bi yönetimin, Qatar Airways'tan uçak bileti alması dahi imkansızdır. Geçelim.
 
SON DAKİKA | Luiz Adriano'nun menajeri İstanbul'a geldi. (A Spor)


Galatasaray Josue ile her konuda anlaştı.
- Porto transfere onay verdi.
- Son karar Riekerink'de onay verirse açıklanacak.



Qatar sponsorluğu Erdoğan meselesi.
Riva ve sponsorluk RTE ile ilgil meseleler diye düşünüyorum.
Sanırım benle aynı fikirde olan kişiler vardır bu konuda...
 
Geçen gün kanalları dolaşırken tesadüfen gördüm Rodallega Gsde yazmıştı A spor . Luiz Adriano , Lucas Leiva falan bizim şu halimizi fersah fersah aşan isimler. Ben olsam gelmem bu iğrenç takıma. Hem Avrupa'da bile yokuz. Yönetici ve teknik heyet kadrosunu hiç saymadım bile.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bek eksikliğimiz barizken 2 yerli sağ bek bonservissiz ve hiç adımız bile çıkmadı.
4-5 milyon euroya satilsalardi kesin ilgilenirdik...
 
"TARAFTAR RAHAT OLSUN, BRUMA KALIYOR"
"Bruma bizim çocuğumuz. Taraftar rahat olsun Bruma bizimle kalacak. Hiçbir yere gitmeyecek. PSV'den teklif geldi. Keşke herkese gelse teklif gelse, bizler otursak, toplantılar yapsak, bunların üzerine konuşsak. Bruma için gelen teklife mutlu olduk ama Bruma'yı 10 milyon Euro'lara bile vermeyeceğiz. Bruma'nın gelişimine gelince; 19 yaşındaydı, şimdi 21 yaşında. Yaşının verdiği olgunlukla bu duruma geldi. La Liga'da oynadığı takım bizden daha iyi değil. Gelişiminin La Liga ile ilgisi yok. Bruma dünyada bu kabiliyet ve bu sürate sahip 5 futbolcudan biri..."

"3 OYUNCU ALACAĞIZ"
"Hoca İsviçre kampı sonunda yaptığı transfer açıklamasıyla bize pası attı. Orta sahada oldukça oyuncu kaybettik. Onların yerine oyuncu alacağız. Son olaylar transferi engellemedi ama süreci geciktirdi. Hem orta saha hem forvete takviye yapacağız. Teknik heyet İsviçre'de 6-7 saatini bu işe ayırıyordu. Sportif AŞ'de bu önerileri değerlendiriyoruz. Ardından harekete geçiyoruz. Çok ihtimal var ama herhalde 3 oyuncu alacağız."

"KOŞULLAR BELLİ"
"Futbolcu gitmek isterse bunun koşullarını yerine getirmesi lazım. Dzemaili bizim kontratlı oyuncumuz. Sadece Dzemaili değil, oyuncu gitmek istiyorsa son yıl kazandığı parayı getirir, gider. Dzemaili de diğerleri de bizim oyuncularımız. Nasıl ki biz 'git' dediğimizde bir oyuncu gitmiyorsa oyuncu da Ben gideceğim' deyince gidemez..."

"SNEIJDER VE MUSLERA"
"Sneijder bize kalacağını söyledi. Bence bu senenin yeni transferi. Zaten gönderecek olsak kaptan olarak sahaya çıkarmazdık. Genç bir oyuncu gibi. Tüm arkadaşlarına örnek oluyor. Muslera ile de böyle bir ayrılık gündeme bile gelmedi. Zaten Bruma konusunda söylediğim gibi teklif gelirse çok enteresan ve herkesin hemfikir olacağı bir rakamın olması lazım..."
 

Üst