4.yıldızı takıp, Şampiyonlar Ligi'ne gidip sponsor olarak Dumankaya'yı bulabilen bi yönetimin, Qatar Airways'tan uçak bileti alması dahi imkansızdır. Geçelim.
Qatar Airways işi zaten yönetimin becerisi değil. Trabzonun sponsoru da bu sponsor da devlet destekli gibi görünüyor.4.yıldızı takıp, Şampiyonlar Ligi'ne gidip sponsor olarak Dumankaya'yı bulabilen bi yönetimin, Qatar Airways'tan uçak bileti alması dahi imkansızdır. Geçelim.
Qatar Airways işi zaten yönetimin becerisi değil. Trabzonun sponsoru da bu sponsor da devlet destekli gibi görünüyor.
O Emirates. Hatta Aysal döneminde kesin gibiydi lakin birileri engelledi.son 3 yıldır düzenli olarak Qatar Airways haberi çıkıyor sürekli. Robert Pires'e döndü.
Uydurma haberlere inanmaz, engellenmemistir.O Emirates. Hatta Aysal döneminde kesin gibiydi lakin birileri engelledi.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Satarlar bak görBruma da satılamaz.
Umarım satılmaz. Nazar değmesin çok çok iyi. 7 8 milyondan çok çok daha fazlasını verecek bize. Paraya ihtiyaç varsa Dzemaili Chedjou ve yerli çöpleri yollasınlar.Satarlar bak gör
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnstagram dan yalanladı kendisi yönetim kaynaklı yalan haber gibi gözüküyorBruma gitmek istediğini söylemiş.
Riekerink Umut,Tarık ve Olcanı kamp kadrosuna almamış.
Ben de onu düşündüm ama Salihle onu götürecek galibaDonk ?