2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Leiva+Niasse gelsin bence yeter fazla zorlama lüksü yok bu mali şartlarda Leiva 2.5 M € Bonservis Niasse ise 1.5 M € kiralama ile biter
______________Muslera_______________
Linnes___Chedjou__Serdar__Carole
___________Leiva___Selçuk___________
__Podolski___Sneijder___Bruma___
_______________Niasse_______________
Sub:Cenk,Sabri,Hakan,Dzemaili,Emrah,Yasin,Sinan
 
Bir sol bek Dzemaili gitmezse bir ön libero 2 de santrafor gerekiyor. Santraforların biri pivot santrafor olmalı mutlaka. Bir de kendi fikrimi söyleyeyim;Bonynin transferi imkansız değil, olur olmaz ayrı ama orada kalacağını sanmıyorum şu durumda. Lass Diarra Melo kıvamında biri hatta ondan daha iyi bir oyuncu bile olabilir alabilirsek büyük iş olur. Ben forvete Bas Dostu isterim, burada minumum 15 gol atar bence. Avrupanın sayılı bitiricilerinden biridir kendisi.
 
Dzemaili ilk 11'de bugünkü Aarhus maçında ilk 11'de Hamit ile.

Chedjou 3 hata yaptı, 3.sünde gol yedik.
Stoper Serdar ve Hakan olmalı.
Hatta keşke Denayer geri gelse.

Ver Umut+Donk+Endoğan+2 milyon euro al Eren Derdiyok'u.
Ver Olcan+Tarık+2 milyon euro al Emre Taşdemir'i.

Leiva(Diarra)+Bas Dost(Niasse) taş gibi takım oluruz o zaman...
 
Bizim yonetim kimseyi alamaz.Ilk once personelin maaslarini versinler..Bruma bugun gol atti ya:)) satilmayi garantiledi. Yapma be Bruma kotu oynasana, sabri gibi, tarik gibi..Yoksa seni iyi oynarsan satarlar, Sneijder gibi.

Bu yonetim kafayi yemis durumda..Taraftar baskisi olmasa degil oyunculari satmak kimbilir !!!!! daha neleri satmaya razilar.
 
Levent Nazifoğlu: Transferin gecikmesi konuştuğumuz isimlerin önemli futbolcular olması ve ülke gündemi sebebiyle çekingen yaklaşmaları.

Adamlar için iyi bahane oldu.
Muhtemelen hiç transfer yapmayacaklar.
Kimse gelmek istemedi diyecekler.
 
Telles gitmeyeydi keşke :( bir forvet yeter bence. Yoksa Sinan'a yazık olacak. Bu sene oynamayacaksa ne zaman oynayacak? Poldi forvet, sol Bruma sağ Sinan oynasın istiyorum ben. Donk'u verip Eren'i alırsak ben mutlu olurum şahsen. Sinan iyi kumaş oynaması lazım.
 
Telles gitmeyeydi keşke :( bir forvet yeter bence. Yoksa Sinan'a yazık olacak. Bu sene oynamayacaksa ne zaman oynayacak? Poldi forvet, sol Bruma sağ Sinan oynasın istiyorum ben. Donk'u verip Eren'i alırsak ben mutlu olurum şahsen. Sinan iyi kumaş oynaması lazım.
Podolskinin santrfor oynarken takıma oyun olarak katkısının olmadığını geçen sene yaşayarak öğrendik. Bir santrfor şart oğlu şart.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Balotelli beşiktaşa önerilmiş. Biz kimi alacağız acaba? Bonyi çok istiyordum ama o olmayacak sanırım. Balotelli kime giderse gitsin çok çok büyük risk
 
Riekerink: "Bir forvet almak istiyoruz. Bir ya da iki defansif orta saha ile kadromuzu güçlendirmek niyetindeyiz."

Bunlar darbeyi bahane edip transfer yapmayacaklar.

Eto'o Beşiktaş'ta haberleri var..
 
Adı geçen fotrvetler içinde en iyisi kesinlikle Bas Dost. Bizim pır pır forvetten ziyade pivot santrofora ihtiyacımız var ve içlerinde bir tek Bas Dost bu özelliğe sahip. Adı geçenlerden niasse yi asla istemiyorum umarım olmaz, hele Rodellagayı hiç istemiyorum. Rodellaga eşittir Ali Lukunku yani yetenek sıfır. Forvete Bas Dost cuk oturur. ön libero içinse adayım adı geçenlerden Diarra'dır olmazsa Deleney. Ayrıca Telllesin gitmesine hiç üzülmedim çünkü Carole bence çok iyi oyuncu. Aslında bir gönderebilsek Selçuk İnan ve Semih Kaya'yı ve bir de Denayer'i tekrar alabilsek şöyle harika bir 11 miz olurdu.

Muslera

Linnes Denayer Serdar A. Carole

Diarra
Sinan Sneijder Bruma
Podolski
Bas Dost

(Bu 11 den Sinan veya Bruma'dan biri yedeğe çekilip Diarranın yanına Delaney veya Johansen'de olur tabi. Şu kadroyu Yapmak çok zor olmasa gerek lakin ah diyorum ah)
 
Şu anda mevcut kadromuzdaki oyuncuları göreceğim bir yer var mı arkadaşlar. Uzun zamandır futbolla ilgilenmiyorum. Basketbol ligi başlayana kadar oyalanacak bir şey lazım :)
 

Üst