2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Riekerink Umut,Tarık ve Olcanı kamp kadrosuna almamış.

Takasta kullanalım o halde bu isimleri.
Emre Taşdemir mesela sol bek olarak.
Ver Umut ve Olcan'ı Hamza Hocaya.
Çok sever zaten ikisini, özellikle de Umut'u.
Al Emre Taşdemir'i Carole ile iyi ikili olurlar.

Donk ve Tarık'ı da Eren için Kasımpaşa'ya ver. Birde isterlerse 2 milyon.
Taş gibi forvet.

1 yabancı forvet(Bony), 1 yabancı orta saha(Leiva) bir yabancı ön libero(Las,Melo) ile transferi kapa.

Muslera(Cenk)

Linnes(Salih) Serdar(Semih) Balta(Ched) Carole(Emre)

X:Leiva(Selçuk) X:Diarra(Hamit)

Sinan(Poldi) Sneijder(Emrah) Bruma(Yasin)

X:Bonny (Eren)

Lig için yeterli olacak taş gibi kadro.

Edit: Bu Yönetimden Kaynaklı Tamamen hayal ürünüdür :) :) :)
 
Galatasaray, Danimarka kampı kadrosunu açıkladı. Kamp kadrosunda Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Umut Bulut bulunmuyor.
Helal olsun Riekerink'e.
Galatasaray'ın kimsenin babasının çiftliği olmadığını her geçen gün daha iyi hissettiriyor. Arkandayız hocam.
Ama Sabri ve Donk'ta bu kadroda olmamalıydı.
Bu arada Dzemaili kamp kadrosunda.
 
Bir son dakika gelişmesi daha.
Gökhan İnler, Leicester City'de kadroya alınmamış.
Şu anda bonservis bedeli yok.
Beşiktaş sulanmadan biz alalım işte.
Bakalım yönetimin handan haberi var mı ?
 
Lucas Leiva sakatlanmış 1 ay yok.

Bu arada Fikret Orman Adriano'yu da bedavaya getirmiş 3 yıl 3 taksit toplamda 600 bin euro.Eğer doğruysa iyi iş çıkarmış.Yıllık maaşıda 2-2,5 civarı olur.

Al Akpro'yu 2-3 sene sonraya satarız daha 23 yaşında çocuk.Gökhan'ın devri geçti artık.

Hamza hoca yabancı transferi yapmayacakmış Bursa'da içimizdeki evlatlar var demiş :) Salih,Umut,Olcan,Tarık bedelsiz versinler bursaya.
 
Oyuncu almaktan daha önemlisi; faydasız oyuncuları göndermek. Olcan, Umut, Tarık, Endoğan ilk gönderilenler oldu. Donk ve Eray da kesin gönderilenlerden olmalı...

Dzemaili ikna edilmeli eğer Türkiye'deki gündemi bahane edip ayrılmak istiyorsa bonservissiz bırakılmamalı. Orta sahaya Dzemaili ayrılırsa 2, ayrılmazsa 1 tane oyuncu lazım. Bir tanesi sert, topu kesen, hava toplarına hakim, fiziken iyi, ayağı düzgün Melo tipi bir oyuncu olmalı. Gremio'dan Walace buraya önerimdir. Dzemaili giderse Thomas Delaney diğer önerim. Özellikle Walace'yi herkesin takip etmesini istiyorum, Melo gibi agresif değil ama teknik ve fizik olarak ondan üstün. Tek dez avantajı bonservisi olur tahminimce.

Forvete bir tane topla iyi, bir tane de kule olan, arkadan geleceklere yer açan, duvar olabilen ayağı iyi bir oyuncu alınmalı. Yani Rodallega ve Eren/Bas Dost ikilisi alınmalı.

Kısaca bir defansif orta saha, iki tane forvet şart oğlu şart. Bunun yanında bir tane stoper, bir tane sol bek ve bir tane de sağ bek alınmalı. Tabi bu yazdıklarımdan sonra Dursun Özbek ve yönetimini düşününce bunların olmayacağını biliyorum.
 
Özgür Sancar: Galatasaray Lassana Diarra ile maddi konularda anlaştı. Bugün Paris'te eşini ikna etmek için yetkililer görüşme yapacak. - AJANSSPOR
 
Oumar Niasse ve Leiva gelecek gibi duruyor. Ver 2 oyuncu Kasımpaşa'ya al Eren'i. Orta sahaya da Josue, Johansen gibi 1 takviye daha oldu mu güzel olur da bu yönetime bunu anlatmak var bir de.
 
Bas dost iyi oyuncudur. Bony olmuyorsa alınacak en iyi oyunculardan. Kasımpaşadan kazık yemeyeceksek Eren'e de hayır demem. Niasse ise kiralanabilirse satın alma opsiyonu çok yüksek olmadan iyi iş çıkarmış oluruz.

Dzemailinin kalması çok iyi olacak. Üçlü ortasaha oynamaya alışmak bizim için kritik olur bu sene. Ön libero için Diarra ismi geçiyor, son durumu nasıldır bilmemekle beraber oraya canını dişine takarak oynayan hırslı topçu lazım. Herkes çok kızsa da ben hamitin de faydalı olacağı kanaatindeyim.

Riekeringe sıcak bakmayanlardandım. Sebebi futbolcuların onu yiyebileceğini düşünüyordum. Hala bu olasılık var elbet ama futbolcularla sıcak iletişim kurduğunu gözlemliyoruz, bu önemli. Ayrıca bruma, sinan, carole, linnes gibi oyuncuların onunla daha çok gelişeceğini düşünüyorum. 2-3 transferle taş gibi takım olacağız. Umarım yönetim saçmalamaz da iyi bir sezon geçiririz. Geçen sene yeminle 5 sene yaşlandım. :)

Bilen bilir iyi gün taraftarı hiç olmadım. Biz sahada mücadele eden, Galatasarayımızın büyüklüğüne yaraşır mücadele istiyoruz.
 
Tek başına Niasse yetmez..
Ver Umut, Don ve Tarık'ı al Eren ya da Rodellega'yı.
Çift forvet olsun ikisi de enfes.

Yalnız Leiva sakatlık geçirmiş.
1 ay boyunca forma giyemeyecek.
Sezon başı hazırlığı sakatlık yüzünden kaçıran biri ne kadar faydali olur ?
 
Bony bu yılın Ibrahimovic'i. Uğraştık alamadık demek için. Yoksa 2 yıl önce City'nin 35 milyona aldığı bir oyuncuyu kiralaması pek akla mantığa uygun değil. O yüzden Bas Dost, Kruse ya da Cornellius beni bozmaz. Ki bu takım ilerde Umut oynamasına rağmen 34 maçta 69 gol atmış. 1 stoper, 1 ön libero 1 forvet. Dzemaili giderse de 1 orta saha yedeği almak gerekli. Fazlasına ihtiyaç var mı evet ama olmayacağı için pek fazla hayal kurmuyorum şahsen
 
Artık dinamik orta sahamız olmalı. Selçuk-Hamit ile falan olmaz bu işler.

-------Transfer-------Transfer---------
Bruma---------WS10---------Poldi-----
-----------------Transfer-----------------
 
Durumlar nedir arkadaşlar adam olur mu bu takım bu yıl? Listede kimler var, kimler transferi edilecek? Dursun'a sinirimden futbolu bıraktım 1 yıldır takip etmiyorum.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst