Galatasaray Spor Kulübü birilerinin babasının çiftliği olmuş. Yazık kere yazık
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla artık mali kısmını geçtim. Bunlardan gına geldi bana. En azından güzel bir kadro ortaya çıksın ve seneye Avrupa cezası yemeyelim. Tek beklentim bu. Şu an görünen kadro;
-----------Muslera----------
Linnes-Cedu(Denayer)-Serdar-Carole
-----------Selçuk - Transfer-----------------
Podolski - Sneijder - Bruma
------------ Eren ---------------
Yedekler;
Cenk
Cavanda
Sinan
Tolga
Semih
Hakan
Emrah
Sabri
Sayfalarca yazsak ne olur yazmasak ne olur
Ödenen bonservis bedelleri:
Tolga Ciğerci - 3 mil €
Eren Derdiyok - 4 mil €
Serdar Aziz - 4,5 mil €
Emra Başsan -
Toplam: 11,5M €.
Bonservisler dahil değil doğru. Uefanın açıklamasında da öyleydi. Ama maaş konusunda sınırdayız,oyuncu yollamalıyız.Levent Nazifoğlu: FFP ile ilgili kotayı aştığımız söyleniyor. Ama iyi okursanız, o kotaya, o cezaya bonservisler dahil değil.
Böyle bir açıklaması var.
Ama inanılacak ne yaptılar ki inanalım onlara ?
3 büyüklerin yaz transfer harcamaları ;
- GS 4 oyuncu / 11.5m€
- FB 5 oyuncu / 6m€
- BJK 5 oyuncu / 1.85m€
"Şirketimiz ile Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. arasında 1 + 1 + 1 sezon opsiyonlu olarak Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Türkiye'de oynanacak diğer maçlarda geçerli olacak göğüs reklamı konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. Şirketimize 2016 - 2017 futbol sezonu için 9.500.000 TL, anlaşmanın devam etmesi halinde 2017 - 2018 futbol sezonu için 10.500.000 TL, 2018 - 2019 futbol sezonu için 11.000.000 TL olmak üzere toplam 31.000.000 TL sponsorluk bedeli, performans primleriyle birlikte ise toplam 52.500.000 TL ödeyecektir."