2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Bugün günlerden Galatasaray !

Muslera
Cavanda Chedjou Balta Carole
Selçuk Tolga
Sinan Sneijder Bruma
Eren

Cenk, Sabri, Serdar Aziz, Semih, Hamit, Yasin, Podolski

Tek eksik Linnes.
Dün zehirlenmiş.

Kupalı bir sezon başlangıcı olur bizim adımıza inşAllah.

Kurtulamadık efsane yerli oyunculardan.Linnes 900k,Cavanda 850k,Sabri 1.25 m ve 3.bek oyuncumuz olacak.

Denayer gelirse chedjou gider.Dzemaili,bologna ile anlaşmış.Sırada tarik,salih,umut,olcan,sabri var.Kariyerlerinin hiçbir döneminde bu kadar yüksek maaşları alamayacak oyuncuları krallar gibi yaşatıyoruz.

Bugüne gelirsek kazanırız,Poldi ve Cavanda hazır değildir büyük ihtimal.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kurtulamadık efsane yerli oyunculardan.Linnes 900k,Cavanda 850k,Sabri 1.25 m ve 3.bek oyuncumuz olacak.

Denayer gelirse chedjou gider.Dzemaili,bologna ile anlaşmış.Sırada tarik,salih,umut,olcan,sabri var.Kariyerlerinin hiçbir döneminde bu kadar yüksek maaşları alamayacak oyuncuları krallar gibi yaşatıyoruz.

Bugüne gelirsek kazanırız,Poldi ve Cavanda hazır değildir büyük ihtimal.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salih'in maaşı yine kabul edilebilir. 1,5 milyon tl. 475 bin dolar gibi bir şey yapıyor ki bunu ödeyebilecek Anadolu kulübü çıkar. Ama diğerleri çok zor.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulüpteki ikinci senesinde 5'inci kupasını kaldırdı. 3 teknik adam, 5 kupa.

Riekerink 2 kupa kazandı :)

Sırada inşAllah lig şampiyonluğunda :)

Eren tamam maç eksiğin var anlarım da 1.91 boyun var top indirmeyi de geçtim bir tane kafa topuna dokunsaydın bari. Hakan Balta'ya bu forma altında futbolu bıraktırılmassa yazıklar olsun derim bu kulübe yıllardır Sabri gibi şımarığı çekiyoruz evlat evlat diye para yediriyorlar Hakan Balta kadar karakterli ve efendi bir sporcu'ya vefasızlık yapılırsa çok yazık olur. Muslera büyüksün ne diyim .Bruma hakikaten geliştirmiş kendini La Liga'da öğrenmiş birşeyler.Sonuç olarak kupa geldi yine artık rutin olaylar bunlar bizim için ?

Takım toparlar. İyi değildik bugün ama ben takıma inanıyorum. Bir ön libero alınırsa takım iyi yere gelecektir. Eren Tolga falan daha 1 hafta çalışmadı takımla, antrenman eksikleri de var.

Yıldırım Demirören'in başkanlığı Galatasaray'a kupa vermekle geçiyor.

Dursun Özbek'de 2 yıl içinde 1 Lig 2 Türkiye 2 Süper Kupa olmak üzere 5 kupa kazandı.
Ben dört ayak üstüne düşme diye buna derim.