GS futbol takımının bir önce Selçuk İnan'dan kurtulması gerekiyor. Nasıl olur bilmiyorum ama (Çin'e kankasının yanına göndersek süper olur) takıma 2 seneden beri verdiği katkı yok denecek kadar az. Yıllardır Ayhan Akman'a dayanamayıp gs futbol maçlarını izlemeyi bırakan biri olarak Selçuk dünkü performansı sonrası bu raddeye geldim diyebilirim. Eskiden yana-geri oynardı ona bile kızardım dün onu bile yapamadı. Hele senin takımında Sneijder ve Podolski varsa önlerinde hiç oynamaz Selçuk. Orta alanda sanki kimse yokmuş gibi ve bu yüzden biz senelerdir defans hattını kötülüyoruz. Sürekli sağ bek, stoper transferi yapıyoruz. Yani çözüm o değil aslında. Bizim orta sahaya daha hareketli adamalar almamız gerekiyor. Selçuk İnan'a iyi diyen arkadaşlara tavsiyem maç boyunca onu izleyin göreceksiniz sorunu.(Bir arkadaşım üzerinde denenmiştir ve başarılı olmuştur.) Bu nedenle o bölgede en az iki hareketli oyuncuya ihtiyaç var. Sorunların asıl sebebi bu. Melo sonrası kaç oyuncu geldi, hep o oyuncular kötülendi ve gittiler. Selçuk hiç değişmedi. Onun olmadığı bir yapıda bu oyuncuları izleseydik belki görüşlerimiz farklı olurdu.