2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Galatasaraya 6 şampiyonluk kazandırmış 1 yıldızımızda Uefa kupasında imzası olan Terimi eleştirmeyin diyemem tabi. Ama bu başarıları kazandırmış ve Galatasaraylılığından şüphe etmeyeceğimiz birine parator demenin sebebi nedir? Terimin karakterini özelliklerini zerre sevmiyorum. Ama biraz daha ölçülü olmak gerekmez mi? Tffyle çalıştığı için söyleniyorsa Ekrem hoca da çalışıyor mesela. Belki buradaki bir sürü insanın Galatasaraylı olmasının sebeplerinden biridir. Parator baya baya haksızlık bence. Ama saygı duyuyorum tabi
 
Emre, fatih terimin bize yaşattığı başarılara sözüm yok. Onla büyüdük eyvallah ama kişiliği, tavırları ve son milli takıma gitme durumu, öncesinden konuşarak milli takıma gitmesi bunu yaparken de aysalın tek suçlu gibi gözükmesi ( ki aysalın çok fazla hatası vardır) beni mutsuz ediyor. En önemlisi böyle bir kişilik istemiyorum takımda. Ama bu yönetimi de istemiyorum. Tamam ben parator demeyeyim. Ve bu söz için forumdan özür de dileyeyim ama her seferinde Terim'e gitmeyi de doğru bulmuyorum. Ayrıca Ekrem Hoca ile kıyas doğru değil koç bizim için milli takımı bıraktı fakat biz adama yapmadığımızı bırakmadık.
 
Özür dilenecek bir durum yok da forumdaki genel tavır Fatih Terim nefreti beni şaşırtıyor açıkçası. Narsist insanları sevmiyorum Terimi de sevmem hatta şu son milli takım sürecinden ötürü kızgınım. Ama sadece kızgınım bir daha gelirse yine benim için Fatih Terim İmparatordur. Yeni bir Aysal Terim tartışması yaratmak istemem tabi ama o sürecin tek suçlusu da hoca değildi. Aysalın da hocadan zerre hoşlanmadığı fırsat aradığı gerçek
 
Terime gitmeyelim tabi ben de diyorum ki artık bir ekol oluşturmaya çalışalım uzun vadeli plan yapalım ama bu yönetimle olmaz. Bu yönetimin icraatlarını kabul ederse ancak Terim toparlar. Futbolu sadece o yönetse yeter zaten. Adamın başarısız olduğu sezon sayısı sadece 2. Birinde de Bjk çok iyiydi.
 
Şampiyonlar Ligi kupasını alacağımızı bilsem yine de istemem paratoru.. Alsın primini, mutlu mesut poz versin tüpçü kankasıyla, istediğini tehdit etsin, egosunu yükseltsin, Galatasaray'a da uğramasın..
 
Drogba, Muslera, Sneijder,Melo, Eboue, Chedjou ve Riera gibi yabancı yıldızları bulunan Galatasaray, 3. kez üstüste şampiyon olacakken ve birkaç sene daha ligi domine edip 96-2000 rekorunu kıracakken, Galatasaray düşmanlarının üstün çabalarıyla, kendisine imparator dediğimiz, Galatasaray' ın evladı dediğimiz Fatih Terim henüz biz yataklarımızda uyurken bu Galatasaray düşmanın ayağına kadar gitmiş ve işleyen çarkın bir anda tersine dönmesini sağlamıştır. Üstüne, ligi 8. bitiren ve Avrupa'ya gidemeyen takıma dış bağlantılarıyla Muslera,Melo,Elmander, Eboue gibi o dönem Şampiyonlar liginde oynayan takımların bile almak istediği oyuncuları Galatasaray' a kazandıran Ünal Aysal suçlu duruma düşmüş, idmanda esnasında görevine son verilen Fatih Terim' e, yahu herşey iyi giderken, takıma dünya yıldızları kazandırılıp kulüp şahlanacakken, sen niye Galatasaray düşmanının ayağına kadar gidipte teklifini kabul edersin sorusunu sormaya kimse cesaret dahi edilememiştir. Akıllarda hep, idman esnasında kovulan akkaşık Fatih Terim olarak kalmıştır. Tıpkı 96-2000 sonrası Galatasaray' ı yüzüstü bırakıp gittiği gibi.

Aman gelmesin arkadaş...

Zaten ortalık yangın yeri kulüpte. Başımızda saçma sapan hesap kitap bilmeyen bir başkan var. Kör topal bir kadroyla ite kaka ilerlemeye çalışıyoruz. Birde 2. bir Fatih Terim egosu çekemem kimse kusura bakmasın. 2. döneminde şampiyon kadroyu alıp bizi 5 sene geriye götüren, 1.5 yıl içerisinde ısrarla istediği Almaguer, Muhammed Sarr,Petre,Ali Lukunku,Tamas,Bratu,Fabio Pinto,De Boer,Christian,Xavier, Kefen giyerim Gs forması giymem Baliç ve Prates gibi yıldızlara tonlarca para harcatan Fatih Terim' in 4. şansı olmadığını düşünüyorum. Galatasaray' ın bu kötü dönemlerinde Galatasaray düşmanlarıyla omuz omuza verip, objektiflere gülücükler dağıtan biri yerine onurlu, zor zamanda görevden kaçmayan Riekerink' le devam edilmesi taraftarıyım.
 
Porto'nun Alex Telles için Galatasaray'a önerdiği 2 isim belli oldu.
Josue: 5 Milyon Euro - 40 Maç 11 Gol
Hernanı: 2.5 Milyon Euro - 26 Maç 15 Gol

Ayrıca 5 milyon euro...
 
Serdar'a yıllık 2 milyon maç başı 15 bin para vermişiz. Yok yok biz boşuna konuşuyoruz bu işler düzelmez. Bak beşiktaşa olcay oğuzhan atiba falan ne kadar alıyordur. Bizim alt barem direk 1.8-2 abi böyle böyle batacağız. Emrah başcan transferi nedir yahu ayrıca!
 
Profesyonel futbolcu Serdar Aziz ve kulübü Bursaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne net 4.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle 2016-2017 futbol sezonundan itibaren 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2016-2017 sezonu için : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti


2017-2018 sezonu için : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti


2018-2019 sezonu için : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti


2019-2020 sezonu için : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti


Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakaları, UEFA ve süper kupa müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 15.000 EUR (onbeşbin Euro) ve her beraberlik için 5.000 EUR (Beşbin Euro) prim; takımın futbolcunun fiilen oynadığı Türkiye Kupası müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 9.000 EUR (dokuzbin Euro) ve her beraberlik için ise 3.000 EUR (Üçbin Euro) prim ödeyecektir.



Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz.

Türkiye Kupası galibiyetine ve beraberliğine prim vadeden bir sözleşme. Bravo yönetim. Dursun bundan sonra Aysal'ın dönemini ağzına almasın.
 
Ya arkadaş 600 bin alan adama nasıl 2 milyon veriyoruz? Hem de beraberliğe bile prim var. Bu sözleşmenin altına imza atan adamı Galatasaray adasında sallandırmak lazımken kimsenin neden sesi çıkmıyor?
 
Josue bragada 5 g 6 a.
Hernani oli de 8 g 7 a. ile oynamış ikiside kiralık gitmişler.Bizim deyimimizle porto'nun çöpleri :)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tellese salt 8 falan vermiyorlarsa ben Josueyi isterim aslında. Hem kanatlarda oynar hem Sneijderi yedekler. En önemlisi de ligi tanıyor Şenol Güneş zamanında ligin en iyi 10 numara performansına imza atmıştı. Hernani bir kalabalık yaratabilir şu anlık gerek yok bence. 2 ön libero 2 santrafor alınmalı mutlaka en başta. Chedjou ve Semihi gönderip Ujfa tarzı lider stoper de almalıyız. Bunlar elzem ihtiyaçlar gerisini tolere edebiliriz.
 
Dursun Özbek denen şahsiyet ne kadar yüzsüz bir adammış her geçen gün sonunda bunu tekrardan anlıyorum. Lucescu ile görüşüyoruz dedikten sonra Lucescu , Zenit ile sözleşme imzaladı. Mayıs ayında taraftarı Lucescu ile oyalayan bu zat Luce'den sonra taraftarları Fatih Terim ile oyalamaya çalışıyor. Sakın kimse kanmasın. Çünkü Fatih Terim böyle bir adamla çalışmaz. Ünal Aysal'ı yaptığı transferler yüzünden eleştiren Dursun Özbek , Donk gibi vasıfsız bir futbolcuya 10 milyona yakın bonservis ödemiştir. Üstelik bu oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu. Ardından Mustafa Denizli'nin istediği diğer transferleri yapmayan ( Emre Mor , Kapustka ) Dursun Özbek ve yönetimi yabancı sınırlamasının olmadığı bir sezonda Serdar Aziz'e dünyaları verdi. Tabi insan düşünmeden edemiyor. Bu transferler sayesinde kimlerin cebine girdi , kimler Galatasaray'a bu silahsız soygunu yaptı falan. Şimdi bu başkan çıkıp taraftara paramız yok , transfer yapamıyoruz gibi hikayeleri anlatamaz çünkü kimse yemez artık herkes gerçeğin farkında. Tüm bunlar dışında CAS tarafından reddedilmeden önce yapılan açıklamada her şeyi güllük gülüstanlık gösterip ardından CAS'ın cezayı onaması da ayrı bir utanç tablosuydu. Gram utanması olan bir adam oturur 1 sene boyunca neleri vaat ettiğini ve neleri yapabildiğini gözden geçirir. Dursun Özbek bunları yapsaydı şimdi çoktan istifa etmişti ama bu başkanın amacı Galatasaray'ı düzlüğe çıkarmak değil. Kendi cebini doldurmak ve kendi işlerini Galatasaray Spor Kulübü başkanlığı üzerinden halletmek. Yani bir operasyon ürünü. Bu sene futbolda başarı bekleyen taraftarlarımız varsa yine hayal kırıklığına uğrayacak. Galatasaray'ın olduğu yerde her zaman umut vardır sözünü çok iyi biliyorum ama bu yönetim her şeyi fazlasıyla tüketti.
 
Dursun Özbek denen şahsiyet ne kadar yüzsüz bir adammış her geçen gün sonunda bunu tekrardan anlıyorum. Lucescu ile görüşüyoruz dedikten sonra Lucescu , Zenit ile sözleşme imzaladı. Mayıs ayında taraftarı Lucescu ile oyalayan bu zat Luce'den sonra taraftarları Fatih Terim ile oyalamaya çalışıyor. Sakın kimse kanmasın. Çünkü Fatih Terim böyle bir adamla çalışmaz. Ünal Aysal'ı yaptığı transferler yüzünden eleştiren Dursun Özbek , Donk gibi vasıfsız bir futbolcuya 10 milyona yakın bonservis ödemiştir. Üstelik bu oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu. Ardından Mustafa Denizli'nin istediği diğer transferleri yapmayan ( Emre Mor , Kapustka ) Dursun Özbek ve yönetimi yabancı sınırlamasının olmadığı bir sezonda Serdar Aziz'e dünyaları verdi. Tabi insan düşünmeden edemiyor. Bu transferler sayesinde kimlerin cebine girdi , kimler Galatasaray'a bu silahsız soygunu yaptı falan. Şimdi bu başkan çıkıp taraftara paramız yok , transfer yapamıyoruz gibi hikayeleri anlatamaz çünkü kimse yemez artık herkes gerçeğin farkında. Tüm bunlar dışında CAS tarafından reddedilmeden önce yapılan açıklamada her şeyi güllük gülüstanlık gösterip ardından CAS'ın cezayı onaması da ayrı bir utanç tablosuydu. Gram utanması olan bir adam oturur 1 sene boyunca neleri vaat ettiğini ve neleri yapabildiğini gözden geçirir. Dursun Özbek bunları yapsaydı şimdi çoktan istifa etmişti ama bu başkanın amacı Galatasaray'ı düzlüğe çıkarmak değil. Kendi cebini doldurmak ve kendi işlerini Galatasaray Spor Kulübü başkanlığı üzerinden halletmek. Yani bir operasyon ürünü. Bu sene futbolda başarı bekleyen taraftarlarımız varsa yine hayal kırıklığına uğrayacak. Galatasaray'ın olduğu yerde her zaman umut vardır sözünü çok iyi biliyorum ama bu yönetim her şeyi fazlasıyla tüketti.
Yalnız bu net iftira ve hakaret. Elinizde buna dair bir belgeniz var mı? Donka 2.5 milyon verildi Serdara 4.5 ikisi de yanlış hatta fiyasko. Ama cebini doldurdu demek yanlış. Eleştirinin de bir sınırı olmalı kusura bakmayın. Hepimiz sinirleniyoruz dediklerinizin büyük bölümüne de katılıyorum ama ben Dursun Özbek transfer yolsuzluğu yaptı cebini doldurdu demem net iftira olur.
 
Ünal Aysal o saçma sözleşmeleri yaparken TFF başkanı yabancı sayısı 5 olacak diyordu. Şimdi yabancı serbestken Serdar Aziz'e 4 senede 40 milyon TL vermek, Galatasaray düşmanlarının yapacağı bir iş. Sırada Sabri, Emre Güral ve Emrah Başsan'ın KAP açıklamaları var. Bunların da hepsi skandal şekilde olacak göreceksiniz. Bu yönetimin yaptığı büyük transferlerin hepsinde tuhaf işler var. 6 ay sonra sözleşmesi bitecek Donk'a 2.5m euro, Burak Yılmaz transferinde ismi açıklanmayan menajere verilen 1m euro komisyon, Serdar Aziz'e verilen 12.5m euro...

Josue, Bursa'da Şenol Güneş ile çok iyiydi, 39 maç 9 gol 7 asist. Şenol Hoca ile forvetin arkasındaki 3lünün her bölgesinde oynadı. Bu sene ırkçı bir hocanın yüzünden ülkesine döndü. Telles'i satmadan kiralayabiliriz bence. Nihayetinde Porto'nun kadrosunda düşünmediği bir oyuncu. Değerli bir ekleme olur.

Eren Derdiyok'u mutlaka almalıyız. Yüksek maaş alan futbolcuların 3-4 tanesini bu takasta kullanabiliriz. Rıza Hoca, Umut'u, Donk'u, Olcan'ı teklif etsek havada kapar. Hatta oradan Castro'yu da düşünebiliriz. Elimizdeki artıkları ligdeki değerli oyuncular için takasta kullanarak eritmeliyiz.
 
Yalnız bu net iftira ve hakaret. Elinizde buna dair bir belgeniz var mı? Donka 2.5 milyon verildi Serdara 4.5 ikisi de yanlış hatta fiyasko. Ama cebini doldurdu demek yanlış. Eleştirinin de bir sınırı olmalı kusura bakmayın. Hepimiz sinirleniyoruz dediklerinizin büyük bölümüne de katılıyorum ama ben Dursun Özbek transfer yolsuzluğu yaptı cebini doldurdu demem net iftira olur.

Bu transferler yanlış ve fiyaskoysa neden bu kadar para verildi ve yapıldı ? Üstelik takımda antrenörde yok ? FFP denilen illet başımıza bela olmuş. Yapılan harcamalar kısıtlanacak denilirken bu yapılanlar doğru mu ? Kimler menfaat sağlıyor bu transferler üzerinden ? Dursun Özbek çook daha ağır eleştirileri hak ediyor da ben forum ortamındayız diye ancak bu şekil yapabildim. Kendisi Galatasaray tarihinin en başarısız en yalancı başkanıdır.
 
Bu transferler yanlış ve fiyaskoysa neden bu kadar para verildi ve yapıldı ? Üstelik takımda antrenörde yok ? FFP denilen illet başımıza bela olmuş. Yapılan harcamalar kısıtlanacak denilirken bu yapılanlar doğru mu ? Kimler menfaat sağlıyor bu transferler üzerinden ? Dursun Özbek çook daha ağır eleştirileri hak ediyor da ben forum ortamındayız diye ancak bu şekil yapabildim. Kendisi Galatasaray tarihinin en başarısız en yalancı başkanıdır.
Aynı şeyi tüm Gs taraftarı paylaşıyor ama Dursun Özbek cebini doldurma lafınıza itiraz ediyorum ben. Yoksa Serdara Donka neden böyle fahiş fiyatlar verildi? Neden FFP var para yok derken bunlar yapılıyor diyoruz tabi dememiz de lazım. Ama Genel Kurul üyelerinin keyfi yerinde ki kimse hesap sormuyor.
 

Üst