Selçuk denen hayaleti, Sabri denen kazmayı, Semih denen el bombasını oynatan takıma her şey müstahak. Aslında Muslera ile Bruma hariç geri kalanı çöpe atacaksın.
Galatasaray hiçbir zaman 2.liği hedeflemez hedef hep şampiyonluktur. Şampiyon olamıyorsak başarısız demektir. Ayrıca potanın içindeyiz önce taraftarın şampiyonluk inancına sahip olması lazım. Taraftar takım şampiyonluk hedefinde bütünleştiğinde bizi hiç kimse tutamaz.
2.devrede her şey belli olacak. Beşiktaşın hakem kararlarıyla şampiyon olduğuna hiç şahit olmadım bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Bu sene gerçekten kollanıyor ama o son düzlüğe girildiğinde bu durumun yaşanacağını sanmıyorum. Fenerbahçe olsa doğru hatta biz bile yıllarca daha çok kollandık ama Beşiktaşın hakemle şampiyon olması imkansıza yakın. Yıldırım Demirörenin başkanlığı üzerinden de lobilerinin kuvvetli olduğu kanısında değilim. Gereken 2 3 takviye olursa şampiyon oluruz. Galatasaray takımı o yarışın içinde olursa hocasız da şampiyon olur ortam müsait. Gene kimse bize şans vermiyor dikkate almıyor tüm şartlar olgunlaşıyorKatılıyorum tabiki hatta bu kazanma kültürü ve hedeflerimiz olmasa şu an hala daha 3. olamazdık ancak bazen unuttuğumuz bir şey var . Burası Türkiye ve sen şampiyonluğu saha içinde olduğu kadar saha dışında da hak etmek zorundasın . İşte bizim eksiğimiz burada . Ünal Aysal'ı sevmeyebilirsiniz ama bu işleri biliyordu . Şu anki başkan maalesef bu tür şeylere uzak .
Serkut hocam bırak puanı neredeyse şaibesiz attıkları gol yok adamların . Buna rağmen bizim muhtemelen sadece 2 puan önümüzde kapatacaklar . Bu kadarına ancak gülünür zaten .
2.devrede her şey belli olacak. Beşiktaşın hakem kararlarıyla şampiyon olduğuna hiç şahit olmadım bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Bu sene gerçekten kollanıyor ama o son düzlüğe girildiğinde bu durumun yaşanacağını sanmıyorum. Fenerbahçe olsa doğru hatta biz bile yıllarca daha çok kollandık ama Beşiktaşın hakemle şampiyon olması imkansıza yakın. Yıldırım Demirörenin başkanlığı üzerinden de lobilerinin kuvvetli olduğu kanısında değilim. Gereken 2 3 takviye olursa şampiyon oluruz. Galatasaray takımı o yarışın içinde olursa hocasız da şampiyon olur ortam müsait. Gene kimse bize şans vermiyor dikkate almıyor tüm şartlar olgunlaşıyor
Zaten bir kulüpten 100 milyon tl alacağı olan birinin federasyon başkanı olması kadar komik ve rezil bir olay sadece Türkiye'de olur. Ama bu hadise yeni değil ki biz Yıldırım Demirören varken 3 kez Fener de 1 kez şampiyon oldu. Geçen sene hatalar olmuştur ama şampiyonluğu etkilediğini çok düşünmüyorum. Bence bu sene ikinci yarıyla beraber rüzgar tersine dönecek o zaman Şenol Güneşi hakem hakkında nasıl konuşurken göreceğiz merak ediyorum. Şu an her hakem hatası olan maçı hakkıyla kazandıklarını iddaa ediyor bakalım o zaman ne diyecek?Yıldırım Demirörenin ciddi miktarda alacağı var Beşiktaştan. Bence geçen sene de ciddi destek aldılar, bu sene zaten ortada herşey.. Büyük centilmen, filozof Şenol Güneş kendi aleyhinde bir şey olunca on kere bahsederken tersi bir durumda tek kelime etmiyor.
Çok kızıyorum Aziz Yıldırıma, yaptığı saçmalıklarla bu loser adama şampiyonluk kazandırdı geçen sene.