2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Selçuk denen hayaleti, Sabri denen kazmayı, Semih denen el bombasını oynatan takıma her şey müstahak. Aslında Muslera ile Bruma hariç geri kalanı çöpe atacaksın.

______________Muslera________________
Linnes____Semih___Hakan___Carole
_________De Jong___Selçuk__________
____Yasin____Sneijder___Bruma____
_______________Eren_________________
Yarın bu kadro olmalı Zabri ve Chedjou bombalarına tahammül edemiyorum

Futbol takımı için ilk 11 , o mevki bu mevki , nokta transfer şu olur ; tarzında ki yorumlar aşırı eskidi artık .

Takımın hücumu kısır . Riekerink'e kızıyoruz ama oynattığı -eğer o oynatıyorsa- pas futbolu takımın oynayabileceği tek futbol maalesef . Bu takım ne koşabilir ne de savunma yapabilir ki yapamıyoruz da . Selçuk 31 , Hakan 33 , Snejder 32 , De Jong 32 , Podolski 31 , Sabri 32 , Muslera 30 yaşında . Muslera'yı çıkartıyorum ki kaleci zaten ( Buffon'a bak , herif 40 yaşına geldi neredeyse , hala en üst seviyede ) . 10 kişiden 6 tanesi 30 yaş üstü . Bu takım koşamaz beyler ; Poldi , Snejder , Selçuk aynı anda oynayınca zaten takım savunması çöküşe geçiyor direkt olarak . Chedjou nun falan devri biteli çok oldu zaten . Yani devri biten adama git demeyi bilmemiz gerekiyor . Çekirdeği genç tutmalıyız .

Ciddi derecede muazzam scout ekibimizle genç yeteneklere yönelmemiz gerekiyor . Afrika'nın köşesi Mali den Maiga yı falan getirmeyi bilmemiz lazım artık . Yaşı başı geçmiş adamlarla iş yapacağımıza düşük maliyetlere genç yetenekleri bulup getirirsek , Bruma da olacağı gibi fahiş fiyatlara satabiliriz . Bunları düşünmek zor iş değil . 2017'de Florya için 60 milyon dolar gelir diyor . Snejder-Podolski Katar'a falan , Selçuk da Burak'ın yanına giderse bunlardan elde edilecek gelirlerle kulüp de rahatlar kısmen . Şu an oyuncuların maaşları ödenmiyor , bugün haberde de çıkmıştı . Basına zerre aldırış etmem aslında , belli kişilerin oynattığı bir alet olduğunu düşünüyorum ama bu haberlerin gerçeklik payı yüksektir bence .

Bu arada yukarıda yazdıklarımın gerçekleşme ihtimaline kendim bile inanmıyorum . Bu yönetimle ne olacağız , hiçbirimiz bilmiyoruz . Yarın Alanya maçından üç puanı alıp adam gibi bir teknik direktörle şampiyonluğu göğüsleyebiliriz belki ama onu yapamaz heralde bu yönetim . Yatıp kalkıp bjk olmasın başakşehir olsun diye dua edeceğiz bence .

He sportif başarısızlık olur ki tüm branşlarda Galatasaray'ın hali ortada . Yönetim ibra edilmez falan Mayıs da seçime gidilir işte o zaman gerçek mutluluk

Yusuf Kaan arkadaşın yazdıklarına tamamen katılıyorum.Bu yıl bjk nin çoğu maçını izledim saçma sapan hakem hataları ile 35 puan topladılar.Bu yıl hedef 2.lik olmalı şampiyon olamayız bence ne kadar oynarsan oyna.

Dün Başakşehir'in buz gibi golü iptal edildi anlamsızca onlar bile iliklerine kadar siyasete bulaşmışken başlarına bunlar geliyorsa düşünmek lazım.

Sayın cımhırbışkınım arenada 15 maç 10 penaltı !

Galatasaray hiçbir zaman 2.liği hedeflemez hedef hep şampiyonluktur. Şampiyon olamıyorsak başarısız demektir. Ayrıca potanın içindeyiz önce taraftarın şampiyonluk inancına sahip olması lazım. Taraftar takım şampiyonluk hedefinde bütünleştiğinde bizi hiç kimse tutamaz.

Galatasaray hiçbir zaman 2.liği hedeflemez hedef hep şampiyonluktur. Şampiyon olamıyorsak başarısız demektir. Ayrıca potanın içindeyiz önce taraftarın şampiyonluk inancına sahip olması lazım. Taraftar takım şampiyonluk hedefinde bütünleştiğinde bizi hiç kimse tutamaz.

Katılıyorum tabiki hatta bu kazanma kültürü ve hedeflerimiz olmasa şu an hala daha 3. olamazdık ancak bazen unuttuğumuz bir şey var . Burası Türkiye ve sen şampiyonluğu saha içinde olduğu kadar saha dışında da hak etmek zorundasın . İşte bizim eksiğimiz burada . Ünal Aysal'ı sevmeyebilirsiniz ama bu işleri biliyordu . Şu anki başkan maalesef bu tür şeylere uzak .

Serkut hocam bırak puanı neredeyse şaibesiz attıkları gol yok adamların . Buna rağmen bizim muhtemelen sadece 2 puan önümüzde kapatacaklar . Bu kadarına ancak gülünür zaten .

Katılıyorum tabiki hatta bu kazanma kültürü ve hedeflerimiz olmasa şu an hala daha 3. olamazdık ancak bazen unuttuğumuz bir şey var . Burası Türkiye ve sen şampiyonluğu saha içinde olduğu kadar saha dışında da hak etmek zorundasın . İşte bizim eksiğimiz burada . Ünal Aysal'ı sevmeyebilirsiniz ama bu işleri biliyordu . Şu anki başkan maalesef bu tür şeylere uzak .

Serkut hocam bırak puanı neredeyse şaibesiz attıkları gol yok adamların . Buna rağmen bizim muhtemelen sadece 2 puan önümüzde kapatacaklar . Bu kadarına ancak gülünür zaten .
2.devrede her şey belli olacak. Beşiktaşın hakem kararlarıyla şampiyon olduğuna hiç şahit olmadım bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Bu sene gerçekten kollanıyor ama o son düzlüğe girildiğinde bu durumun yaşanacağını sanmıyorum. Fenerbahçe olsa doğru hatta biz bile yıllarca daha çok kollandık ama Beşiktaşın hakemle şampiyon olması imkansıza yakın. Yıldırım Demirörenin başkanlığı üzerinden de lobilerinin kuvvetli olduğu kanısında değilim. Gereken 2 3 takviye olursa şampiyon oluruz. Galatasaray takımı o yarışın içinde olursa hocasız da şampiyon olur ortam müsait. Gene kimse bize şans vermiyor dikkate almıyor tüm şartlar olgunlaşıyor

Başakşehir'in dün verilmeyen golü Türk futbolunun özeti işte. Yazık gerçekten. Fırsat buldukça premier lig falan da izliyorum yani aramızda kaç ışık yılı mesafe var bilemiyorum.

2.devrede her şey belli olacak. Beşiktaşın hakem kararlarıyla şampiyon olduğuna hiç şahit olmadım bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Bu sene gerçekten kollanıyor ama o son düzlüğe girildiğinde bu durumun yaşanacağını sanmıyorum. Fenerbahçe olsa doğru hatta biz bile yıllarca daha çok kollandık ama Beşiktaşın hakemle şampiyon olması imkansıza yakın. Yıldırım Demirörenin başkanlığı üzerinden de lobilerinin kuvvetli olduğu kanısında değilim. Gereken 2 3 takviye olursa şampiyon oluruz. Galatasaray takımı o yarışın içinde olursa hocasız da şampiyon olur ortam müsait. Gene kimse bize şans vermiyor dikkate almıyor tüm şartlar olgunlaşıyor

Yıldırım Demirörenin ciddi miktarda alacağı var Beşiktaştan. Bence geçen sene de ciddi destek aldılar, bu sene zaten ortada herşey.. Büyük centilmen, filozof Şenol Güneş kendi aleyhinde bir şey olunca on kere bahsederken tersi bir durumda tek kelime etmiyor.
Çok kızıyorum Aziz Yıldırıma, yaptığı saçmalıklarla bu loser adama şampiyonluk kazandırdı geçen sene.

Yıldırım Demirörenin ciddi miktarda alacağı var Beşiktaştan. Bence geçen sene de ciddi destek aldılar, bu sene zaten ortada herşey.. Büyük centilmen, filozof Şenol Güneş kendi aleyhinde bir şey olunca on kere bahsederken tersi bir durumda tek kelime etmiyor.
Çok kızıyorum Aziz Yıldırıma, yaptığı saçmalıklarla bu loser adama şampiyonluk kazandırdı geçen sene.
Zaten bir kulüpten 100 milyon tl alacağı olan birinin federasyon başkanı olması kadar komik ve rezil bir olay sadece Türkiye'de olur. Ama bu hadise yeni değil ki biz Yıldırım Demirören varken 3 kez Fener de 1 kez şampiyon oldu. Geçen sene hatalar olmuştur ama şampiyonluğu etkilediğini çok düşünmüyorum. Bence bu sene ikinci yarıyla beraber rüzgar tersine dönecek o zaman Şenol Güneşi hakem hakkında nasıl konuşurken göreceğiz merak ediyorum. Şu an her hakem hatası olan maçı hakkıyla kazandıklarını iddaa ediyor bakalım o zaman ne diyecek?

3-4-3 — galatasaray11.com

Bence şu takımın 3-4-3 oynaması gerekir. Kanat beklerinin de daha aktif olacağını düşünüyorum bu şekilde. Savunma da daha güvenli olacaktır. Juve, Chelsea falan Conte akımından hep 3lü defansa döndü artık. Bizim de deneyebileceğimiz bir sistem bence. Onun dışında şu düzende bu takım şampiyon olamaz. İyi futbol oynadığımız 3 maç var. Beşiktaş, Bursa ve her ne kadar kaybetmiş olsakta Başakşehir. Bruma ve Yasin'in bireysel becerisi ve rakiplerin her maç 4-5 tane net pozisyondan yararlanamaması sayesinde buradayız. Her maçtan sora Riekerink skor iyi ama oyundan memnun değilim diyor. Hamzaoğlu'nun denge muhabbeti gibi bu sözde sürekli söylenir oldu. Bu şans daha ne kadar devam eder çok emin değilim. Devre arası sağ bek, stoper ve orta saha transferleri yapılamayacağına göre sistem değiştirmek daha mantıklı gibi.

5 gol atmamıza rağmen bence futbolumuz iyi değildi. Özellikle Alanya'ya karşı galip durumdayken 3 tane net gol pozisyonu vermemiz benim için kabul edilemez. Bugün Alanya bunu değerlendiremedi fakat yarın başka bir takım değerlendirir. Son 5 maç 13 puan almış olduk böylece; bu oyuna, bu kadroya, bu teknik ekibe, bu yönetime göre çok çok iyi. Yarı boyunca oynadığımızdan daha fazlasını topladık diyebilirim, Trabzon maçını alsak ki rahatlıkla alabilirdik, şu an liderdik. Devre arası eksiklerimizi kapatmalıyız.

Sneijder, geçen sezon dahil en iyi maçını çıkardı. Aidiyet duygusuna ve kalitesine zaten söylenecek birşey yok. Kaliteyi sahaya yansıtınca, Galatasaray'ın skora gitmesi çok kolaylaşıyor. Böyle devam reyiz.

Eksiklere gelirsek, ilk önce iyi bir teknik ekip lazım. Karizması olan, daha önce bu seviyelerde yarışmış, seneye katılabileceğimiz muhtemel Şampiyonlar Ligi'ni kaldırabilecek, planlamayı yapacak bir kişi/ ekip olmalı. Galatasaray'ın oyundaki en eksik tarafını ise Alanya'nın golü bir daha ortaya çıkardı. Golün geldiği kanat bizim sağ kanadımız, Sabri'nin kanadı, otoban oldu yine. Orta Semih'in yanından gol oldu, yine rakip forvetlere kafayı vurdurduk. Kısaca bu iki oyuncunun yerlerine mutlaka katkı verecek, belirli devamlılığı olan, dengeli, iyi savunmacı oyuncular alınmalı.

Sabri,Linnes ve Cavanda varken sağ bek beklemek hayal olur. Sağ bek trasnferi olmaz.
Bence Carole'un arkasına bir oyuncu almak lazım. Allah korusun sakatlanırsa bittik.
Chedjou da giderse bize direk ilk 11'de oynayacak 2 stoper lazım. Birisi top yapan süratli bir stoper diğeri de enaz 1.85 lik hava toplarında etkili bir oyuncu.

Orta sahaya gelecek olursak sadece 3 kişi ile gitmez. Selçuk Jong ve Tolga'nın yanına direk ilk 11'de oynayacak bir ön libero lazım. Melo mesela kiralansa keşke. Hem savunmayı toparlar hem de takımı ateşler.
En az 1 tane kanat oyuncusu lazım takıma. Yasin ve Bruma gibi değil de daha çok orta kesebilen, bencil olmayan bir kanat oyuncusu.

Sightorson'u durumuna göre de bir forvet oyuncusu lazım. Zenci süratli bir forvet.

Kısacası; 1 sol bek, 2 stoper, 1 ön libero, 1 kanat ve 1 tane de forvet olmak üzere en az 6 tane trasnfer lazım şampiyon olmak istiyorsak.
Yoksa 2.devre bu devrede ki gibi şansımız olmazsa işimiz çok zor.

Muslera
Linnes X X Carole
Jong X
X Sneijder Bruma
Eren

Cenk
Sabri Semh Hakan X
Selçuk Tolga
Sinan Josue Yasin
X

Hamit,Cavanda ve Sightorson'un sözleşmeleri feshedilip gönderilmeli...

6 oyuncu alıp,3 oyuncunun alacaklarını ödeyip yollarsak uefa bizi 10 sene avrupaya almaz :) Stoper alıp kapatırız transferi.

Ayrıca 65 m€ maaş ödemesinde sınırdayız diye biliyorum.Oyuncuların ve hocanın aylardır maaş alamadığı söyleniyor.Ben 25 yaşındayım şu maaşların zamanında ödendiğini duymadım.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla TS'deki Mehmet Ekici adı geçiyor; kendisine bir de yıllık 2 milyon ve ayrıca imza parası verilecekmiş. Bu adam kesinlikle bizde yeri olmayan birisi hele bir de bu söylenen paralara gelirse kulübü kapatalım. İflah olmayız. Bu yönetime toplu halde tepki göstermeyen taraftara müstahak ama bu yapılanlar. Daha beter günler göreceğiz çok net.