Puan tablosu ile oynanan oyun çok farklı. Çok maçı kötü oynarak ya da bu maçta Muslera'nın yaptığı gibi bireysel performanslarla kazandık. İyi oyun olarak gördüğümüz Trabzon maçında bir tane "bu da mı kaçar be" diyeceğimiz pozisyonumuz yok. İyi oynamadığımız zaman topun bizde kalması, bilmem kaç pasın, topladığımız 26 puanın benim için hiçbir önemi yok.
Riekerink'in bu oyuncu değişiklileri için neden beklediğini anlamıyorum. Değiştirmediği her dakika sanırım bu oynanan rezil oyundan memnun. Hadi değişiklik yapmayacaksın, 90. dakika yapma da para kulüpte kalsın. Linnes'i ya da Cavanda'yı beğenmiyorum fakat Sabri'ye verdiği/vermek zorunda olduğu şansı Linnes'e de versin, görelim. Devre arasına kadar bu şekilde devam edebiliriz fakat devre arasında bir değişikli şart. Riekerink Bey, Riekerink Bye olsun.
Sabri, Selçuk gibi oyuncuların Galatasaray seviyesiyle alakası olmayan bu güruhun bir an önce kulüpten gönderilmesi lazım. Bu adamlar nasıl Galatasaray'da oynar, nasıl halen ilk 11 çıkarlar, neye göre sürekli oynarlar hakikaten anlamak zor. Her sene olduğu gibi aşırı yüksek maaş alan fakat verim vermeyen oyuncular ile dolu kadromuz. Bu kadrodan Muslera, Bruma ve Carole dışında fiyat/performans kriterine uyan bir tane oyuncu yok. Yazın çok büyük temizlik lazım.
Tabi herşeyden önce Galatasaray'ın büyüklüğünü anlayan, Galatasaray başkanlığı makamını dolduracak bir başkan ve yönetim şart.