2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Yarın kazanalım artık.
Bütün mağlubiyetler anlarım ama Trabzonspor mağlubiyeti hakikaten çok can sıkıcı.
Devre sonuna kadar tüm maçları kazanalım inşAllah..

Kötü kötü kötü sürekli yana,geriye paslar ağır,temposuz oyun doğru düzgün pozisyona giremiyoruz.Otoriter bir hoca gerekiyor bu takıma kesinlikle.

Kazandık ama sevinemedim bile. Çünkü kazandık diye aynı leş oyunu diğer maçlarda da oynayacağız, bir şey değişmeyecek. 2'yi 3'ü atıp rahatlamak varken geri çekilip golü yemeyi bekliyoruz. Yani bugün 3 puan aldık belki ama umarım sonraki maçlarda bu korkak futbolu oynamayız.

Puan tablosu ile oynanan oyun çok farklı. Çok maçı kötü oynarak ya da bu maçta Muslera'nın yaptığı gibi bireysel performanslarla kazandık. İyi oyun olarak gördüğümüz Trabzon maçında bir tane "bu da mı kaçar be" diyeceğimiz pozisyonumuz yok. İyi oynamadığımız zaman topun bizde kalması, bilmem kaç pasın, topladığımız 26 puanın benim için hiçbir önemi yok.

Riekerink'in bu oyuncu değişiklileri için neden beklediğini anlamıyorum. Değiştirmediği her dakika sanırım bu oynanan rezil oyundan memnun. Hadi değişiklik yapmayacaksın, 90. dakika yapma da para kulüpte kalsın. Linnes'i ya da Cavanda'yı beğenmiyorum fakat Sabri'ye verdiği/vermek zorunda olduğu şansı Linnes'e de versin, görelim. Devre arasına kadar bu şekilde devam edebiliriz fakat devre arasında bir değişikli şart. Riekerink Bey, Riekerink Bye olsun.

Sabri, Selçuk gibi oyuncuların Galatasaray seviyesiyle alakası olmayan bu güruhun bir an önce kulüpten gönderilmesi lazım. Bu adamlar nasıl Galatasaray'da oynar, nasıl halen ilk 11 çıkarlar, neye göre sürekli oynarlar hakikaten anlamak zor. Her sene olduğu gibi aşırı yüksek maaş alan fakat verim vermeyen oyuncular ile dolu kadromuz. Bu kadrodan Muslera, Bruma ve Carole dışında fiyat/performans kriterine uyan bir tane oyuncu yok. Yazın çok büyük temizlik lazım.

Tabi herşeyden önce Galatasaray'ın büyüklüğünü anlayan, Galatasaray başkanlığı makamını dolduracak bir başkan ve yönetim şart.

Yıllardır iyi oynamıyoruz (belki sezonda 3-4 maç) siz deyin kazanma geleneği ben diyeyim şans,kaleci vs. Dün yapmamız gereken kazanmaktı ve bunu başardık.Riekerink çok pasif kalıyor nasıl çözeriz bilemiyorum maddi durumlar ortadayken yeni hoca yeni oyuncu transferi olmaz.

Ben 25 yaşındayım bildim bileli Sabri oynuyor pardon oynamıyor YÜRÜYOR.Rakibin kendi sol kanat ataklarında sadece Sabri'ye odaklanın koşmuyor bile ama evlat çok sevdiği için bedavaya(!) oynuyor.Linnes'in suçu norveçli olması türk olmaması sanırım.

Serdar geldikten sonra ilk hamleyi daha rahat yapıyoruz zamanla hata yapıyor olmasına rağmen bütün stoperlerden daha iyi bence.

Bu hafta pazar akşamı berbat durumda olan G.antep ile oynuyoruz.Bjk-Bursa Gençler-B.şehir Antalya-Fb maçları var.Bu haftada en kârlı biz oluruz gibi gözüküyor.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllardır iyi oynamıyoruz (belki sezonda 3-4 maç) siz deyin kazanma geleneği ben diyeyim şans,kaleci vs. Dün yapmamız gereken kazanmaktı ve bunu başardık.Riekerink çok pasif kalıyor nasıl çözeriz bilemiyorum maddi durumlar ortadayken yeni hoca yeni oyuncu transferi olmaz.

Ben 25 yaşındayım bildim bileli Sabri oynuyor pardon oynamıyor YÜRÜYOR.Rakibin kendi sol kanat ataklarında sadece Sabri'ye odaklanın koşmuyor bile ama evlat çok sevdiği için bedavaya(!) oynuyor.Linnes'in suçu norveçli olması türk olmaması sanırım.

Serdar geldikten sonra ilk hamleyi daha rahat yapıyoruz zamanla hata yapıyor olmasına rağmen bütün stoperlerden daha iyi bence.

Bu hafta pazar akşamı berbat durumda olan G.antep ile oynuyoruz.Bjk-Bursa Gençler-B.şehir Antalya-Fb maçları var.Bu haftada en kârlı biz oluruz gibi gözüküyor.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle katılıyorum. Ben en son Hamza hocanın ilk geldiği birkaç maç iyi oynadığımızı hatırlıyorum. Sene başı da Akhisar ve Beşiktaş maçlarından sonra yukarı ivmeleneceğimize form olarak geride kaldık. Gene de şu önümüzdeki maçlar önemli. Bu maçlardan istediğimizi alamazsak teknik direktör de bulamayız. En iyi çözüm devre arasına kadar teknik direktör arayıp devre arasında yeni bir hoca getirmek. Gelecek yarı fikstür avantajı da bizde daha iyisini yapmalıyız

Yasin'i bundan sonra eleştirmeye haya ederim.
Eleştirene de gereken cevabı veririm.

O bugün bütün kupalara bütün şampiyonluklara değecek bir şey yaptı.
İnanılmaz duygulandim.
Allah razı olsun senden güzel kalpli adam...

Bencil bir adam olduğunu, kendini ronaldo sandığını, solda oynarken rahat edip sağda oynadığında takım içi huzursuzluk yarattığı gerçeğini değiştirmeyecek. Kendini olduğundan daha yükseklerde gören insanları hiç sevmem. Kendine güven önemlidir daha iyi olmak için çalışmak gerekir ama kendini beğenmişlik iğrenç birşeydir...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalp güzelliği, vicdan, insaf ayrı şeyler; performans, kalite ayrı şeyler Nihat.. Burası futbol takımı hayırseverler derneği değil. Bu edebiyat yüzünden yıllarca evlat ayağına Sabri, Semih, Selçuk izledik ve izlemeye devam ediyoruz. Ancak profesyonel olmak istiyorsak bu zihniyetten acilen kurtulmalıyız.

Yasin güzel bir hareket yaptı ama bu demek değildir ki Yasin'i eleştirmeyeceğiz. Yasin'in oynadığı oyundan rahatsızım. 3 gol atmış olabilir ancak kendisi oldukça bencil ve son vuruşları kötü bir oyuncu. Gönül ister ki hep Antep maçındaki gibi oynasın ama zor. Umarım istikrarı yakalar da bizde eleştirmeyiz kendisini.

Hamit'e verilecek para ile kadın takımımızda iyi bir Pivot alınırdı.
Erkek Basketbol takımına kaliteli bir guard alınırdı.
Sabri ve Hamit'i göreceğimiz son sene olur inşAllah...