2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Yıllardır bedava, yerli alternatiflerine göre daha kaliteli yabancıları almadık. Eren'i aldığımız bu transfer mevsiminde, Dembele'nin sözleşmesi bitmişti. 4.5milyon euro bonservis ve yıllık 2m euro garanti ücrete sakat Serdar Aziz'i aldığımızda Nkolou'nun bonservisi elindeydi. Sakat Tolga'ya 3m euro verirken, Danimarka Milli Takım orta sahası Delaney Werder Bremen'e 2m euro'ya gitti, 8 gol 5 asisti var. Saymakla bitmez. Hem yabancılar daha kaliteliydi hem daha ucuz hem de daha problemsizdi... 14 yabancı oyuncu ile sözleşme yapabilecekken, vasat yerlilere bu kadar para dökmenin tek bir amacı var; komisyon. Rantınız batsın, arazileri filan da verdiniz gidin artık!

Podolski için Çin'den büyük teklif var diyor Alaman gazeteleri. 20m euro bize, 8m euro da Podolski'ye veriyorlar diye iddiaları var. Bu sayılar doğruysa, Podolski'nin yolu açık olsun. Eğer değilse yani daha düşükse Dursun Baggal ve yönetimi daha iyisini getiremeyeceği için kalsın.
 
Son düzenleme:
Ahmet calik kim ya ? Gsnin mali deniz yemeyen domuz misali, bu ne allah icin yeter artik, aklima gelenleri asagiya yaziyorum.

erman kilic - ali turan - tarik camdal - hamit altintop - tolga cigerci - bilal kisa - olcan adin - koray gunter - serdar aziz - veysel sari- furkan ozcal -salih dursun - cem paul karacan-

lucas ontivero - kolbein - kevin grosskreutz - ryan donk -jese rodriguez - blerim dzemaili

daha aklima gelmeyen niceleri-

ne diyoruz tek cumle- YAZIKLAR OLSUN.
 
Levent Nazifoğlu: "Beijing Guoan'dan Podolski için gelen önemli bir teklif var. Teklifi değerlendiriyoruz"
Levent Nazifoğlu: "Transferin gerçekleşmesi Podolski'ye bağlı, rakam hakkında bilgi veremem"
Levent Nazifoğlu: "Ahmet Çalık alternatiflerimizden. Gençlerbirliği ile görüşmeler sürüyor. Uygun bir bonservis bedeli olursa, düşüneceğiz"

7 ya da 9 milyon euro rakamları geçiyor.
15'teb aşağı satılırsa cidden yuh olsun !!!
 
Galatasaray ne hale geldi bu yönetimle gösteriyorum;
1-Serdar Aziz gibi bir müzmin sakatı kazık yiyerek alabilmek için Bursaspor başkanının ayağına kadar giden bir yönetim.
2- Şimdi de Ahmet Çalık gibi sıradan vasat bir defans oyuncusu için Gençlerbirliği'nin İlhan Cavcav'ın kapısında yatan bir yönetim.
Tek kelimeyle rezalet. Senin en büyük rakibin Simon Kjaer falan kovalasın. Sen daha geriye git. İddia ediyorum bu yönetim bizim felaketimiz olacak. Taraftar, camia harekete geçmezse iş çok kötü. Ama taraftarın "tam bağımsız" olanları sucuk ekmeğe tav olmuş durumda. Yazık.
 
Galatasaray ne hale geldi bu yönetimle gösteriyorum;
1-Serdar Aziz gibi bir müzmin sakatı kazık yiyerek alabilmek için Bursaspor başkanının ayağına kadar giden bir yönetim.
2- Şimdi de Ahmet Çalık gibi sıradan vasat bir defans oyuncusu için Gençlerbirliği'nin İlhan Cavcav'ın kapısında yatan bir yönetim.
Tek kelimeyle rezalet. Senin en büyük rakibin Simon Kjaer falan kovalasın. Sen daha geriye git. İddia ediyorum bu yönetim bizim felaketimiz olacak. Taraftar, camia harekete geçmezse iş çok kötü. Ama taraftarın "tam bağımsız" olanları sucuk ekmeğe tav olmuş durumda. Yazık.

Okurken içim acıdı. Cümlelerden dolayı değil cümlelerin gerçek olmasından dolayı.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Öncelikle 1980'lerde babamın, sonrasında dayımın, bir dönem alt yapının belli kategorilerinde benim ve 2 kardeşimin takımı, doğup, büyüdüğüm, yaşadığım yerin takımı Tuzlaspor'u tebrik ediyorum. Gayet iyi oynarak bizi yendiler.

Genç oyuncu kavramına karşıyım. Altyapıdan gelen arkadaşlar, kendilerini ne taktik ne fizik ne de psikolojik olarak üst yapıya hazırlamıyorlar. Hem eğitim eksiliği hem adam kayırma bu işin kötü olmasındaki temel faktör. Bu oyuncuları beklemenin, zorla şans vermenin anlamı yok. İyi olan gelir, formayı alır zaten.

Dün Galatasaray formasıyla sahaya çıkan oyuncuların çoğu seneye kadroda olmamalı. Cenk, pahalı ve yeteneksiz, tek görevi var susup, yedek beklemek; aldığı ücret 900bin euro. Cavanda, Galatasaray tarihinin en büyük kazığı. Chedjou, dengesiz ve pahalı fakat Semih'den kat kat iyi stoper. Semih, yeteneksiz ve pahalı. Linnes, Galatasaray seviyesine çıkamaz. Hamit, Tuzlaspor'un yeni sahiplerinden biri, artık sahada işi olmamalı. De Jong, Bruma ve Yasin'in bu maçta neden oynadığını anlamadım zaten. Kısaca Galatasaray kadrosu, bu seviyelerde yarışacak kadar meziyetleri olmayan, buna rağmen çok yüksek ücretler kazanıp, formanın hakkını vermeyenlerden oluşan futbolcularla dolu. Ben kendimi bildim bileli böyle. Yazın büyük çaplı bir temizlik şart.

Ünal Aysal, Fatih Terim'i kovup, Mancini'yi getirdikten sonra içerdeki ilk maçta istifaya davet edilmişti. 2 senedir rezil rüsva olan, geçen sezonu 6. bitiren, bu sezon 3. olan, her gün ayrı bir skandal ile güne başlayan Galatasaray'ı taraftar grubunun protesto etmemesi, bir şekilde mamalandıklarının göstergesi. Riva ve Florya'yı siyasete peşkeş çeken bir başkan ve yönetime karşı susan Genel Kurul üyeleri de aynı taraftar grubu gibi "aklı hür, vicdanı hür" değil. Uzatmayayım; Galatasaray futboluna dair hiçbir iş doğru değil. Taraftarından, futbolcusuna, futbolcusundan, yönetimine kirli bir yapı içinde can çekişiyor Galatasaray.
 
_______________Muslera________________
Linnes____Sakho___Hakan____Carole
__________de Jong___Tolga____________
_____Yasin____Sneijder____Bruma____
_______________Vargas_________________
Sigtorson,Hamitin sözleşmeleri fesh,Chedjou 500 K Cavanda bedavaya yollanır,Poldi 7 M € karşılığında Çine,Vargas 750 K,Sakho 1 M bedelle yarım sezon kiralık ve satın alma opsiyonlarıyla birlikte hem takım rahatlar hemde eksikleri bir nebze gideririz.
 
Son Dakika - Galatasaray; Hamit Altıntop, Chedjou ve Sigthorsson'un sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetti. (AA)

SON DAKİKA | Galatasaray dün kırmızı kart gören Yasin Öztekin ve Chedjou'ya 250'şer bin Euro para cezası verdi!

SON DAKİKA! Galatasaray, Sigthorsson'un sözleşmesinin feshedildiğini ve 1,18 milyon euro yerine 400 bin euro tazminat ödeneceğini açıkladı.

KAP'tan açıklama geldi.
Hayırlı olsun...

Darısı resmi olarak Ched,Hamit ve Cavanda'ya...
 
Son düzenleme:
Galatasaray son 2 sezonda 1 resmi maça dahi çıkmayan Kevin Großkreutz ve Kolbeinn Sigþórsson'a toplam 2.100.000€ = 7.840.770₺ ödedi.

Alıntıdır.

2.100.000 euroya Erkek Basketbol da çok kaliteli 1 numara ile 4 numara alınır üstünde bayan baskete de üst düzey 4-5 oynayacak oyuncu alınırdı...
 
Euro, dolar gün geçtikçe liraya göre değer kazanırken, bunu sağır sultan bile duymuşken, yeni yapılan yayın ihalesi bile liraya çevrilmek istenirken Galatasaray'ın halen gidip yerli futbolculara euro üzerinden maaş önermesi, bonservisi de euro olarak ödemeye çalışması iş bilmezlik değil Galatasaray düşmanlığıdır. Dursun Özbek ve yönetimi, Galatasaray'ın içini boşaltmaya, Galatasaray'ı itibarsızlaştırmaya, Galatasaray'a zarar vermeye gelmiş, art niyetli insanlardan oluşmaktadır. İSTİFA!

500bin lira kazanırken 1.2m euro'luk teklif alan Ahmet Çalık'ın menajeri Ahmet Bulut. Şaşırdık mı?Hayır. Fikri hür, irfani hür, vicdanı hür, komisyonu bol...
 
Ünal Aysal'a laf atanlar adamın tl döviz operasyonları sayesinde 180 milyon tl zarardan yırttık.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 

Üst