Hayatı boyunca hep bedelsiz şekilde takım değiştirmiş, toplam 900bin euro bonservis ödenmiş, 26 yaşına gelene kadar adam akıllı hiçbir ligde iyi performans vermemiş adama 3.5m euro bonservis verdik. 1.35m euro da yıllık net ücret kazanacak. Büyük bir ihtimal oyuncu da Point Hotel'de uyumadan önce "ulan ben ne futbolcuymuşum da haberim yokmuş" demiştir. Adamın kalitesine ya da takıma vereceği katkıya hiçbir şey söylemiyorum çünkü izlemedim, dahası böyle birinin varlığını geçen haftaya kadar bilmiyordum. Ekonomik şartların gitgide kötüleştiği, 1.5milyar TL borca sahip kulübümüzde, bu denli savurgan olmak pek mantıklı bir hareket değil.
400bin euro kazanan adama gidip 300bin veremezsin zaten, tecahül-i arif vardı orada. Rodrigues'i alırken oyuncunun Poak seviyesinden daha üstte olduğunu düşündüğümüz için transfer ediyoruz. Bir iyileştirme olur fakat bu kadar büyük fark olmaz. Oyuncu ve menejeri de salak değil, biraz araştırsalar çöplere bile 1.5m euro dağıtılan yere geldiklerini öğrenirler. Kısaca çorap söküğü gibi yanlışlar devam ediyor.
400bin euro kazanan adama gidip 300bin veremezsin zaten, tecahül-i arif vardı orada. Rodrigues'i alırken oyuncunun Poak seviyesinden daha üstte olduğunu düşündüğümüz için transfer ediyoruz. Bir iyileştirme olur fakat bu kadar büyük fark olmaz. Oyuncu ve menejeri de salak değil, biraz araştırsalar çöplere bile 1.5m euro dağıtılan yere geldiklerini öğrenirler. Kısaca çorap söküğü gibi yanlışlar devam ediyor.