[MEDIA=youtube]nhi1oVvmw8I[/MEDIA]

2016/2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Taktik savaşları yaşanıyor iki koç arasında.Daçka bir adım önden gidiyor şu anda.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akatlar çok boş olmamakla beraber bu haftaya özel bir doluluk var. Çok iyi maç oluyor. Stimac ve benzeri oyunculara çok burun kıvrılıyor ama bugün çok ciddi katkı verdi. Aynını Pleissden de bekliyorum aslında ben.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bertans ve moermanla geri gelen doğuş wana nın bence yanlış tercihi ile kaybetti. Son topta bjk yine sanırım bertansı kaçırmıştı ve hemen yanında boştu..

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daçkada Wanamaker bazı maçlarda Clyburn ve Moerman dışında hiçbir şey iyiye gitmiyor bence. Sene başı vaad ettiğinden geride, top 8 yapamayacağı görüşüm giderek perçinleniyor

Bjk-Daçka maçı zevkliydi ama basketbol kalitesi yüksekti diyemeyiz bence. Çok baştan savma oynadı 2 takım da. Özellikle son çeyrek sallayıp sokan kazandı.

Bu arada Giresun deplasmanda Uşağı da geçti. Takdir edilesi başarıları devam ediyor. 6 maç 4 galibiyet. Fener maçı da malum.

Doğuş'un kaybetmesi iyi oldu bence.Ligi bjk nin üzerinde bitirme olasılığımız yüksek zaten.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Banvit - Tofaş maçı da güzel ve çekişmeli oldu. Jordan Theodore gerçekten iyi oyuncu sadece hücum yönünde değil savunmada da var. Banviti tebrik etmek gerek o konuda. Şimdi Efes- B. Çekmece maçı var. Hazırlık maçı gibi, tribünler boş tatsız tuzsuz gidiyor. Çekmece de çok kötü takım, top kaybı rekoru kırabilirler. 3 galibiyet almışlar şimdiye kadar nasıl becerdiler bilmiyorum.