2016/2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi

58 51 giriliyor son periyoda. Datome Nunnaly 4 , vesely 3 faulde. Şu sıra skoru Mccissic çekiyor. Bu arada adı tabelada Shaqile Oneal diye yazıyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben istatistikler hariç iyi tanımadığım için ondan merakla izliyorum aslında. Alıcı gözle bakıyorum. :)

Yok abi yani demek istediğim Fb'de başka bir oyun oynanıyor. Oyuncu seviyeleri biraz farklı. Pek ön plana çıkmıyor kimse. Ben ilk aldıklarında çok iyi gibi gelmişti ama aslında düşününce Bogdanovic'in Amerikan versiyonu gibi biraz. Bizde olsa çok daha faydalı olabilirdi.

Bu arada Vesely' acayip birin havalanma var (Havalanma yerine argo yazmak isterdim aslında :) ). Obra maç başı baya bir kızdı zaten. İkinci yarı toparladı.
 
Yalnız Fraimanis de iyi direniyor Evaldas'ın yokluğunda tek başına. 64 62 son 5 dk

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yani şu maçta Uşak adına olabilecek en kötü şey oldu ve ülkerin uzunlarına nal toplatan maçın yıldızlarından Evaldas sakatlanıp çıkmak zorunda kaldı. Yerine de kazmanın biri girdi. Ancak sonuç ne olursa olsun Uşak'ın oyununa, mücadelesine saygı duymak gerekiyor.
 
Uşak her sene muhteşem yabancılar seçiyor Maçın son 4 dakikasını izledim. Heyecan kat sayısı bir hayli yüksekti . 71-70 usak kazandı . Helal olsun :) Oyun kurucuları Lyons ve 30 sayi atan bir yabanci getirmisler cok can yakacak ...
 
Şu 1

Uşak aslında elinde ki maçı vermeye çok yakındı son hücum da Bogdanovicin üçlüğünün girmemesi onlar adına büyük şans.
 

Üst