2016/2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Okben Ulubay, maçı uzatmaya götüren üçlüğü attı Trabzon deplasmanında. 20 sayı 5 ribaund 4 asist ile oynuyor. Emircan da gayet iyi.

Bu arada Okben de Galatasaraylı. Kocamış Diebler, Schilb'leri oynatacağına Ataman, Okben gibi gençleri takıma alıp Olympiakos, Pana gibi bir kültür oluşturmayı da deneseydi yavaş yavaş. Kulagin kardeşler falan o CSKA kadrosunda yeri geldiğinde kendine yer buluyor. 3-4 sene sonra takımın kemik oyuncuları olacaklar. Ergin Ataman'ın bir handikapı da bu.

Uzatmada maçın sonundaki Yeşilgiresun 5'i: Okben, Emircan, Doğuş, Enes Berkay ve Malcolm Ray.

Maçı Yeşilgiresun deplasmanda Trabzon Medical Park'ı 89-85 kazandı. Demek ki sadece yabancı oyuncularla oynayarak maç kazanılmıyormuş Türk liginde.

Yeşilgiresun bu sene harika bir işe imza atıyor. Tebrikler.

Yok neymiş , Daçka süper takım kurmuş , Blatt gibi koç her takıma lazımmış , pehhh.

Kesinlikle aynısını düşünüyorum.

Bir de tofaş maçını son dakikada, kızılyıldız maçında son saniyede aldıklarında da, helal olsun kötü günlerinde bile kazanıyorlar diyorlardı, hiç iyi gününü göremeyeceğiz herhalde bu daçka'nın

3 resmi maç, 3ü de ortada

Yok neymiş , Daçka süper takım kurmuş , Blatt gibi koç her takıma lazımmış , pehhh.
Bunun galibiyetle ya da mağlubiyetle ilgisi yok ki.Bazı şeyler galibiyete endeksli değil.
Daçka süper olmasa da iyi takım kurdu ve daha da önemlisi David Blatt gibi bir koç her takıma lazım.
David Blatt mükemmel bir koç.Kaybetmesi ya da kazanmasından bağımsız.

Bunun galibiyetle ya da mağlubiyetle ilgisi yok ki.Bazı şeyler galibiyete endeksli değil.
Daçka süper olmasa da iyi takım kurdu ve daha da önemlisi David Blatt gibi bir koç her takıma lazım.
David Blatt mükemmel bir koç.Kaybetmesi ya da kazanmasından bağımsız.

Asıl sorun biz hazır değiliz dediğimizde, al Daçka da yeni takım kurdu, taş gibi oynuyorlar diyenlerde.

Herkesin kendi tercihi karışamam ama o takıma Daçka yani Darüşafaka demek, o camiaya küfür gibi geliyor bana. Temsil ettiği basitlik ve spor ahlakına uymayan kazanımları ile, Darüşafaka gibi bir kurumun temsil ettiği görüşe ve değerlere uzaktan yakından alakası olmayan, Şahenk denen madrabazın bir halkla ilişkiler projesidir benim nazarımda o takım. Bu sebeple adı da benim için her daim Doğuş olarak baki kalıcak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim anlamadığım geçen sene Daçka 15 kişiyle oynuyordu, Bütçe arttı bu sene 8-9 kişiyle oynuyorlar. Fener'de 8-9 kişiyle oynuyor. İki takım da zorlanıyor. Daha 65-70 maç var bunlar böyle götüremezler.

Banvit deplasmanında kaybetmiş olmaları taş gibi kadro kurduklarını ve Blatt'ın iyi bir koç olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Namağlup gitmelerini kimse beklemiyor zaten.

Tanımla bizi TDK ;

Gerçek : El ile tutulup göz ile görülecek biçimde tam anlamıyla var olan, varlığı hiçbir biçimde yadsınamayan, bir durum, bir olgu, bir nesne ya da bir nitelik olarak var olan.

Doğuşspor kaybetti uzatmada.Bu arada Banvit yıllardır istikrarlı bir şekilde ilerliyor onlarda saygıyı hakediyorlar.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nasıl bir mantıktır yahu bizde daha çok maç kaybedeceğiz hatta fb ilk maçını kaybetti..Basketbol bu; istediğin kadar iyi takım kur veya en iyi hocayı getir her maç mükemmel oynayamazsın veya iyi oynasan da bazı maçlarda son topa kalır ve kaybedersin..Ama bu senin doğru yapılandığın veya iyi koç getirdiğin gerçeğini değiştirmez..

4-5 yıl önce yanilmiyorsam Antalya bb formasi giyen Jordan Thedore nasıl böyle bir gelişim gösterdi inanılmaz . Bugün macı 32 sayı ile tamamladi .