2016/2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Hak yerini buldu. Uşak elindeki maçı veriyordu az kalsın. Fener gram top oynamadı 40 dk.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Lyons'un bu kadar kotu oynadigi macta kazanmalari guzel ve ustelik pota altini domine eden beyaz uzunlari da sakatlandi. Fenerbahce berbat oynadi desek abartmis olmayiz, Dixon ve Bogdan'in bu kadar bos ucluk kacirmasina aliskin degiliz guzel oldu.
 
Ligde hiçbir takımı hafife almamız gerektiğini anlamış olduk . Eğer lig maçlarının da zorluk seviyesi böyle olacaksa çetin bir sezon gerçekten bizleri bekliyor .

Uşak da güzel iş yaptı . Tebrik etmek lazım .
 
Uşak Sportif'in transferdeki başarısı!

Koç Ozan Bulkaz anlatıyor;
“Yabancı oyuncu konusunda 6 kişilik bir ekibimiz var. Biri ben, ikisi asistanlarım Aybars ve Buğra.

Diğer üç kişiden biri, belki de inanmayacaksınız ama Uşak’taki bir esnaf. Kalanlar ise İstanbul’da meraklı bir öğrenci ve bir genç menajer… Karar verirken bu 6 kişi oylama yapıyoruz, hepimizin oyunu alan oyuncuları da transfer ediyoruz."

Via Basketbol Gündemi facebook sayfası

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Uşak bir şekilde doğru yabancıları buluyor cidden tebrik edilesi durum. Bence scout ekipleri çok kıymetli. Hem basketbolda hem de futbolda...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Gs basketbol şube de şu sayfada yazılanları göz önünde bulundursaydı yıllardır çok daha iyi takımlar kurabilirdi.

Beşiktaş'ın çok cici rotasyonu var. Kenan çok adapte değil yalnızca. Sertaç dahi düzen içinde katkı veriyor.

Edit: O beğenilmeyen Stimac var ya, boyalı bölgeyi domine ediyor.
 
Ufuk Sarıca'yı pek sevmem ancak her sezon elinden geleni yapıyor; sağlam ve mücadeleci kadrolar kurmayı başarıyor.

Stimac da coşuyor, coşturuyor..
 
Biz de düşük bütçeyle geçen sene eurocup kazandık mesela ? Belki de büyük bütçe bize yaramıyordur.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ufuk Sarıca bir sonraki Oktay Mahmuti olacak gibi duruyor. Büyük kadrolarla ciddi sıkıntılar yaşarken nispeten kendi biraraya getirdiği takımlarla çok güzel işler yapabiliyor. Bence Karşıyaka'dan sonra Beşiktaş onun için çok iyi seçim oldu. İsimli kulüp, küçük salon, çoğu futbol taraftarı olsa da hiç yoktan kalabalık bir grup ve hiç yoktan 2014-15 Karşıyaka'ya yakın kadro kurabileceği bir bütçe. Şu 4 Euroleague takımı arasında final göremeyeceklerdir ama Play-off'ta birinin canını yakacaklar gibi geliyor bana. Umarım o biri biz olmayız. Sarıca'nın eline şu an 4 büyük takımın kadrosunu verseniz büyük ihtimal madara olur ama bu tip kadrolar onun için büyük nimet. Tabii bu çehreyi değiştirmek için önünde uzun yıllar da var. Biraz huyunu suyunu değiştirip büyük oyuncularla çalışmayı daha etkin hale getirebilirse bir 10 yıl sonra gelmiş geçmiş en iyi yerli antrenörde adı Ataman'ın yakınlarında anılmaya başlayabilir.
 
Büyük bütçe bize değil Ataman'a yaramıyor. Eurocup kazanmak için de geçen sezonki bütçemiz idealdi bence. Yarı finaldeki rakibimiz G.Canaria ve finalde karşılaştığımız Strasbourg'un bütçeleri bizden fazla mıydı acaba?
 
Geçen seneki bütçemiz Eurocup için gayet iyiydi şu habire bütçe bütçe denmesi kabak tadı veriyor artık başka bir şey değil Brose örneği ortada kadroyu kuran kuruyor işte.
 
Bırakın onu bunu TBF Tv'yi açıp Yeşil Giresun'u ve Okben Ulubay izleyin. 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonasına direkt ismini ilk 5 yazdıracak bu performansıyla. Sessiz ve derinden geliyor. 2012 yılında nasıl heyecanlandırıyorsa insanları şu anda öyle.
 

Üst